Uvjeti korištenja

Dobro došli na našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, pristajete na pridržavanje i pridržavanje sljedećih uvjeta korištenja koji zajedno s našim pravilima o privatnosti reguliraju našu webstranicu Krediti u Njemačkoj. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta i odredbi, nemojte koristiti našu web stranicu.
Pojam “Krediti u Njemačkoj” ili “nas” ili “mi” odnosi se na vlasnika internetske stranice čije je sjedište Mathildenstr. 7. Stuttgart. Registracijski broj tvrtke je DE317455552, Stuttgart. Izraz “ti” se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice.
Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:
  • Sadržaj stranica ove web stranice je za vaše opće informacije i samo za korištenje. Moguće su promjene bez prethodne obavijesti.
  • Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje postavki pregledavanja. Ako dopustite da se kolačići koriste, osobne informacije možemo pohraniti za upotrebu trećih strana.
  • Ni mi ni treće strane ne dajemo jamstvo ili jamstvo o točnosti, pravodobnosti, izvedbi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici u bilo koju svrhu. Prihvaćate da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
  • Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na ovoj web stranici potpuno je na vašem vlastitom riziku, zbog čega nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju vaše specifične zahtjeve.
  • Ova web stranica sadrži materijale u vlasništvu ili licencu za nas. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, izgled, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena, osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima koja je dio ovih uvjeta i odredbi.
  • Svi se zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web stranici, a koji nisu vlasništvo ili licencirani, operator je priznat na web stranici.
  • Neovlaštena uporaba ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i / ili biti kazneno djelo.
  • Ova web stranica također uključuje veze na druge web stranice. Ove su veze pružene kako biste pružili dodatne informacije. Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih web stranica te nismo odgovorni za vaše radnje na tim web stranicama.
  • Vaša upotreba ove web stranice i sva spora koji proizlaze iz takve upotrebe web stranice podliježu zakonima Njemačke.