Pravila o privatnosti

Na webstranici Krediti u Njemačkoj, dostupnoj s kreditiunjemackoj.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Krediti u Njemačkoj i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Pravila privatnosti primjenjuju se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i/ili prikupili u Krediti u Njemačkoj. Ova se pravila ne primjenjuju na bilo koje podatke prikupljene offline ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša pravila o privatnosti stvorena su uz pomoć besplatnog generatora pravila o privatnosti .

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na naša Pravila privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje tražite i razlozi zašto ih tražite bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas izravno kontaktirate, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitaka koje nam možete poslati, te sve druge podatke koje možete odlučiti pružiti .

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e -pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice
  • Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu
  • Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komunicirati s vama, izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući za korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge podatke koji se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šalje vam e -poštu
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Zapisničke datoteke

Krediti u Njemačkoj slijede standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice za upućivanje/izlaz, a možda i broj klikova. Oni nisu povezani ni s jednom osobnom identifikacijskom informacijom. Svrha je informacija analizirati trendove, upravljati web lokacijom, pratiti kretanje korisnika na web stranici i prikupljati demografske podatke.

Kolačići i web svetionici

Kao i svaka druga web stranica, Krediti u Njemačkoj koristi 'kolačiće'. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranica na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih podataka.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte članak "Kolačići" iz Generatora pravila o privatnosti .

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj web stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše web stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim web stranicama na internetu. No, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Googleovim pravilima o privatnosti oglasne i sadržajne mreže na sljedećem URL -u - https:/ /policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje

Neki oglašivači na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće i web svjetionike. U nastavku su navedeni naši partneri za oglašavanje. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, povezivali smo se s njihovim Pravilima privatnosti u nastavku.

  • Google, Awin, Smava, Maxda, Maxxkredit, Auxmoney, Gebührenfrei.

    https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila privatnosti partnera za oglašavanje

Možete se obratiti ovom popisu kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Krediti u Njemačkoj.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web-pratilica koje se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Krediti u Njemačkoj, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehn