Osobni kredit u

Njemačkoj

Osobni kredit u Njemačkoj, ponekad poznat i kao neosigurani kredit, gotovinski kredit, vrsta kredita koji nije osiguran kolateralom. To znači da zajmoprimci nisu dužni dati nikakvu imovinu kao kolateral za kredit, poput kuće ili automobila.

Osobni krediti u Njemačkoj često se koriste za osobne troškove kao što su poboljšanje kuće, kupnja automobila ili konsolidacija duga kreditne kartice.

Pripremili smo za vas nekoliko Mogućnosti

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Stoga ispunite prijavu i pogledajte ponude naših partnera.

Osobni krediti u Njemačkoj

U Netkredit24 možete pronaći odgovarajući kredit između 1.000 i 250.000 eura. Sve što trebate učiniti je ispuniti kratki obrazac na web stranici sa svojim kontakt podacima, iznosom kredita koji želite i rokom otplate.
Prednosti:
Sve vrste kredita
Uvijek omogućuje najbolju kamatnu stopu
Povoljan kredit za kupnju nekretnine
Krediti od 1000 – 250000 eura
Rok otplate od 1 do 10 godina
Mogući su i krediti na rate bez Schufe
Uvijek odlučujete 100% sami
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.

Nakon što ispunite upitnik, dobiti ćete preliminarnu procjenu hoće li vaš zahtjev za kredit biti prihvaćen ili ne.

Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama bez vašeg pristanka. 

Taj će pristanak biti dobiven nakon što ste odabrali opciju kredita koja vam najviše odgovara.

online kredit u njemačkoj

 

 Opcija za sve vrste kredita pa i one s lošom kreditnom sposobnošću (problemi sa schufom, niska mjesečna primanja…).
Prednosti:
Najveća mogućnost za dobivanje kredita
Kad banka kaže ne, još postoji mogućnost da dobijete kredit
Odluka o kreditu u samo nekoliko sekundi
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike
Krediti od 1000 – 50000 eura
Rok otplate od 12 – 84 mjeseca
Ponuda nije obvezna te je možete odbaciti
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
portal za usporedbu kredita u njemackoj
Do osobnog kredita u Njemačkoj nikad nije bilo lakše doći. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaju Njemački portal za usporedbu online kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od sekunde najpovoljniji kredit
Prvi i potpuno automatski instant kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. auto kredit
Osobni kredit u Njemačkoj za samozaposlene i mala poduzeća
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama
Bez ikakvih obveza ispunite prijavu i brzo saznajte koje su ponude.
Kredit u Njemačkoj
Do online kredita u samo 3 koraka
kako do kredita u njemackoj
1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu
3. korak indentifikacija
Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.
Indentifikacija na 2 načina
kako do kredita u njemackoj
1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu
2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Osobni kredit u Njemačkoj: Dobro za znati

Podnositelji zahtjeva u Njemačkoj obično moraju imati dobru kreditnu povijest i stalne prihode kako bi dobili osobni kredit u Njemačkoj. Kamatna stopa na osobni kredit određena je kreditnom sposobnošću zajmoprimca kao i uvjetima kredita. Podnositelji zahtjeva često mogu odabrati iznos koji žele posuditi kao i trajanje otplate, koje može varirati od nekoliko mjeseci do nekoliko godina.

Osobni krediti dostupni su u Njemačkoj putem banaka, kreditnih unija i drugih financijskih organizacija. Dostupni su i na mreži, uključujući platforme za ravnopravne pozajmice i od drugih tvrtki za financijske usluge. Prije potpisivanja ugovora o kreditu morate usporediti ponude i dobro proučiti uvjete ugovora.

Ovdje ćete dobiti detalje o takvim kreditima.

 

 

Zahtjevi da biste se kvalificirali za osobni kredit u Njemačkoj

 

Da bi se kvalificirali za osobni kredit u Njemačkoj, zajmoprimci obično moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

 

 • Dokaz o prihodu: Zajmoprimci trebaju pružiti dokaz o svom prihodu, kao što su platne liste (obično 3 platne liste) kako bi dokazali da imaju mogućnost otplate kredita.
 • Dobra kreditna povijest: Zajmoprimci obično moraju imati dobru kreditnu povijest, koja se obično određuje njihovim kreditnim rezultatom. Zajmodavci će provjeriti kreditno izvješće zajmoprimca (SCHUFA) kako bi procijenili njegovu kreditnu sposobnost.
 • Prebivalište: zajmoprimci moraju biti rezident Njemačke i dostaviti dokaz o prebivalištu, kao što je račun za režije ili osobna iskaznica.
 • Dob: Zajmoprimci moraju imati najmanje 18 godina da bi mogli podići osobni kredit.
 • Identifikacijska iskaznica: Zajmoprimci moraju predočiti važeći oblik identifikacije, poput putovnice ili osobne iskaznice.
 • Bankovni račun: zajmoprimci moraju imati bankovni račun u Njemačkoj jer će iznos kredita biti položen izravno na račun.

 

Različite financijske institucije ili banke mogu imati različite zahtjeve i kriterije za osobne kredite u Njemačkoj. Uvijek je dobro provjeriti specifične zahtjeve kod kreditodavca po vašem izboru.

gotovinski kredit u njemačkoj

Kreditna povjest i osobni kredit u Njemačkoj

U Njemačkoj je kreditna povijest zajmoprimca važna pri odlučivanju o kamatnoj stopi na osobni kredit. Zajmodavci koriste povijest plaćanja (SCHUFA) i kreditne rezultate za procjenu kreditne sposobnosti zajmoprimca. Kreditni rezultat je brojčana vrijednost koja mjeri pouzdanost osobe.

Zajmoprimci sa solidnom kreditnom poviješću i visokim kreditnim rezultatom često dobivaju nižu kamatnu stopu na osobni kredit u Njemačkoj. To je zato što ih se smatra manje opasnim, to jest, za koje postoji veća vjerojatnost da će vratiti kredit na vrijeme.

Zajmoprimcima s lošom kreditnom poviješću i niskim kreditnim rezultatom, s druge strane, obično bi se ponudila viša kamatna stopa na osobni zajam. To je zbog činjenice da su označeni kao klijenti s višim rizikom i manja je vjerojatnost da će vratiti zajam na vrijeme.

Ostali elementi koji utječu na kamatnu stopu na osobni kredit u Njemačkoj uključuju veličinu kredita, vrijeme otplate i šire ekonomsko stanje.

Ključno je upamtiti da vam dobar kreditni rezultat može pomoći da dobijete ne samo osobni kredit, već i kreditne kartice, hipoteku i druga financijska dobra.

Uvijek je dobra ideja usredotočiti se na povećanje svoje kreditne sposobnosti, a učinit ćete to plaćanjem računa na vrijeme, održavanjem stanja na kreditnoj kartici niskim i izbjegavanjem podnošenja zahtjeva za više kredita u isto vrijeme.

osobni krediti u njemačkoj

Rok otplate za osobni kredit u Njemačkoj

Uobičajeno trajanje povrata osobnog kredita u Njemačkoj može se razlikovati ovisno o iznosu kredita i uvjetima zajmodavca. S druge strane, osobni krediti u Njemačkoj često imaju rok otplate od 12 do 120 mjeseci.

Zajmoprimci mogu odabrati razdoblje otplate koje najbolje odgovara njihovim zahtjevima i proračunu. Kratkoročni krediti imaju kraće rokove otplate, često između 12 i 48 mjeseci, a dugoročni krediti imaju rok otplate do 120 mjeseci.

Odabrano trajanje otplate također će utjecati na kamatnu stopu, budući da će duže razdoblje otplate privući višu kamatnu stopu jer će zajmodavac preuzeti veći rizik od neplaćanja.

Ključno je shvatiti da, iako je duže vrijeme otplate, što su manje mjesečne uplate, to je veći ukupni trošak kredita zbog kamata. Prilikom određivanja vremena povrata ključno je uzeti u obzir i ukupni trošak kredita i mjesečne rate.

Obično je dobra ideja odabrati vrijeme otplate koje odgovara zajmoprimcu, ali ne tako dugo da podigne ukupni trošak kredita. Obično je dobra ideja ispitati mnoge mogućnosti i odabrati onu koja najbolje odgovara zahtjevima i budžetu dužnika.

nenamjenski kredit u njemačkoj

Svrha osobnog kredita u Njemačkoj

Osobni kredit u Njemačkoj može se koristiti za niz stvari, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Poboljšanja doma,
 • Kupnja automobila,
 • Konsolidacija kreditnih kartica,
 • Rezervacija godišnjeg odmora,
 • Plaćanje vjenčanja,
 • Briga o medicinskim računima,
 • Pokretanje male tvrtke,
 • Ulaganje u obrazovanje ili obuku.

Osobni krediti u Njemačkoj općenito se smatraju fleksibilnim i mogu se koristiti za bilo koju svrhu koju zajmoprimac želi. Međutim, neki zajmodavci mogu nametnuti ograničenja na korištenje sredstava osobnog kredita, kao što je zabrana korištenja kredita za ulaganja ili kockanje. Ova ograničenja bit će navedena u ugovoru o kreditu, koji treba pročitati i razumjeti prije potpisivanja.

Bitno je napomenuti da namjena kredita također može utjecati na kamatnu stopu i uvjete kredita. Kredit koji se koristi za određenu svrhu, kao što je poboljšanje doma ili obrazovanje, može imati nižu kamatnu stopu od kredita koji se koristi za druge svrhe.

Kao rezultat toga, uvijek je dobro provjeriti kod zajmodavca određena ograničenja i kako svrha kredita može utjecati na uvjete kredita.

 

Osobni zajmovi u Njemačkoj online ili osobno

Osobni kredit u Njemačkoj može se dogovoriti online i osobno. Mnoge financijske organizacije, uključujući banke i kreditne unije, daju osobne kredite putem svojih web stranica, što zajmoprimcima olakšava podnošenje zahtjeva za kredite i njihovo upravljanje online.

Online aplikacije obično su brže i praktičnije od osobnih prijava, što može uštedjeti vrijeme i trud.

Ispunjavanje obrasca zahtjeva i elektroničko podnošenje potrebnih dokumenata, kao što su dokaz o prihodu i identifikacija, uobičajeno je za podnošenje zahtjeva za osobni kredit putem interneta.

Neki online zajmodavci također koriste digitalne platforme za provjeru identifikacije zajmoprimca. Nakon što se zahtjev odobri, iznos kredita bit će odmah uplaćen na bankovni račun zajmoprimca.

Međutim, ne daju svi zajmodavci online osobne kredite, a neki bi podnositelji zahtjeva radije podnijeli zahtjev osobno.

Osobne prijave često podrazumijevaju posjet poslovnici financijske institucije i sastanak s kreditnim službenikom kako bi se razgovaralo o mogućnostima kredita i završio postupak prijave.

Vrijedno je napomenuti da online osobni krediti mogu imati drugačije odredbe i uvjete od osobnih kredita, stoga je uvijek dobra ideja ispitati različite mogućnosti i odabrati onu koja najbolje odgovara zahtjevima i budžetu zajmoprimca.

by | Jan 20, 2023

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.
sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.
kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.
p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.