Odricanje

Posljednji put ažurirano 17. rujna 2021

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI NA WEB STRANICI

Podaci koje pruža Mario Bilic Krediti u Njemačkoj (“mi”, “mi” ili “naši”) na kreditiunjemackoj.com (“web mjesto”) i naša mobilna aplikacija služe samo u opće informativne svrhe. Svi podaci na web mjestu i našoj mobilnoj aplikaciji pružaju se u dobroj vjeri, međutim ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili implicitne, u pogledu točnosti, primjerenosti, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kojih podataka na web stranici ili našu mobilnu aplikaciju. NI U KOJEM OKOLNOSTI NEMAMO NIKAKVU ODGOVORNOST ZA GUBITAK ILI OŠTEĆENJE BILO KAKVOG NASTANKA KAO REZULTAT KORIŠTENJA MJESTA ILI NAŠE MOBILNE PRIJAVE ILI POVEZANOSTI NA BILO KOJIM INFORMACIJAMA NA MJESTU I NAŠIM MOBILIMA. VAŠA KORIŠTENJA MJESTE I NAŠA MOBILNA PRIJAVA I VAŠA POUZDANOST NA BILO KOJIM INFORMACIJAMA NA MJESTU I NAŠA MOBILNA PRIJAVA SAMO NA VLASTITI RIZIK.

ODRICANJE OD VANJSKIH LINKOVA

Mjesto i naša mobilna aplikacija mogu sadržavati (ili vam putem web stranice ili naše mobilne aplikacije možete slati) veze na druge web stranice ili sadržaj koji pripada trećim stranama ili potječe od njih ili veze na web stranice i značajke u bannerima ili drugom oglašavanju. Takve vanjske veze mi ne istražujemo, ne pratimo niti provjeravamo za točnost, primjerenost, valjanost, pouzdanost, dostupnost ili potpunost. NE JAMČIMO, POTVRDUJEMO, JAMČIMO, ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA TOČNOST ILI Pouzdanost bilo koje informacije koju pružaju internetske stranice trećih strana povezane putem web stranice ili bilo koje web stranice na bilo kojoj drugoj stranici. NEĆEMO BITI STRANA NITI NA NAKON NAČIN ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KOJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I TREĆIH STRANAKA PROIZVODA ILI USLUGA.

STRUČNO ODRICANJE

Stranica ne može i ne sadrži financijske savjete. Financijski podaci služe samo u opće informativne i obrazovne svrhe i ne zamjenjuju stručne savjete. U skladu s tim, prije poduzimanja bilo kakvih radnji temeljenih na takvim podacima, potičemo vas da se posavjetujete s odgovarajućim stručnjacima. Ne pružamo nikakve financijske savjete. KORIŠTENJE ILI POUZDANOST BILO KOJIH INFORMACIJA KOJI SE SADRŽE NA STRANICI ILI NAŠA MOBILNA PRIJAVA SAMO JE NA VLASTITI RIZIK.

POVEZUJE ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Web mjesto i naša mobilna aplikacija mogu sadržavati veze na pridružene web stranice, a mi primamo proviziju za pridružene osobe za sve kupovine koje ste izvršili na podružničkoj web stranici pomoću takvih veza. Naše podružnice uključuju sljedeće:

Awin (prozor za podružnice)
Smava
Maxda
Maxxkredit
Auxmoney
Gebührenfrei