Kreditni kalkulator u Njemačkoj

U nastavku ćemo vam otkrit kako kreditni kalkulator u Njemačkoj može olakšati proces traženja i usporedbe kredita. Istaknut ćemo prednosti i nedostatke korištenja kreditnog kalkulatora te kako ga koristiti za izračunavanje različitih vrsta kredita, poput stambenih, auto, poslovnih i osobnih kredita. Također ćemo vam ponuditi savjete za korištenje kalkulatora i objasniti gdje možete pronaći dodatne kreditne kalkulatore. Saznajte kako ovaj koristan alat može pomoći u donošenju informirane odluke o kreditu koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Kreditni Kalkulator

Pripremili smo za vas nekoliko drugih Mogućnosti
Osobni krediti u Njemačkoj

U Netkredit24 možete pronaći kreditni kalkulator koji će vam pronaći odgovarajući kredit između 1.000 i 250.000 eura. Sve što trebate učiniti je ispuniti kratki obrazac na web stranici sa svojim kontakt podacima, iznosom kredita koji želite i rokom otplate.
Prednosti:
Sve vrste kredita
Uvijek omogućuje najbolju kamatnu stopu
Povoljan kredit za kupnju nekretnine
Krediti od 1000 – 250000 eura
Rok otplate od 1 do 10 godina
Mogući su i krediti na rate bez Schufe
Uvijek odlučujete 100% sami
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.

Nakon što ispunite upitnik, dobiti ćete preliminarnu procjenu hoće li vaš zahtjev za kredit biti prihvaćen ili ne.

Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama bez vašeg pristanka. 

Taj će pristanak biti dobiven nakon što ste odabrali opciju kredita koja vam najviše odgovara.

online kredit u njemačkoj

 

 Kreditni kalkulator u Njemačkoj za sve vrste kredita pa i one s lošom kreditnom sposobnošću (problemi sa schufom, niska mjesečna primanja…).
Prednosti:
Najveća mogućnost za dobivanje kredita
Kad banka kaže ne, još postoji mogućnost da dobijete kredit
Odluka o kreditu u samo nekoliko sekundi
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike
Krediti od 1000 – 50000 eura
Rok otplate od 12 – 84 mjeseca
Ponuda nije obvezna te je možete odbaciti
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
portal za usporedbu kredita u njemackoj
Do osobnog kredita u Njemačkoj nikad nije bilo lakše doći. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaja ponajbolji kreditni kalkulator u  Njemačkoj za usporedbu kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od sekunde najpovoljniji kredit
Prvi i potpuno automatski instant kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. auto kredit
Osobni kredit u Njemačkoj za samozaposlene i mala poduzeća
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama
Bez ikakvih obveza ispunite prijavu i brzo saznajte koje su ponude.
Do kredita u samo 3 koraka
kako do kredita u njemackoj
1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu
3. korak indentifikacija
Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.
Indentifikacija na 2 načina
kako do kredita u njemackoj
1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu
2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Kreditni kalkulator u Njemačkoj: Informacije

SADRŽAJ
2
3

Kada tražite kredit u Njemačkoj, jedan od najvažnijih alata koji vam može pomoći u procesu je kreditni kalkulator. Ovaj članak će vam pomoći da bolje razumijete prednosti kreditnog kalkulatora u Njemačkoj, kako ga koristiti, koje su pozitivne i negativne strane te za koje kredite ga možete koristiti.

Prednosti kreditnog kalkulatora u Njemačkoj

Korištenje kreditnog kalkulatora u Njemačkoj nudi brojne prednosti:

 1. Ušteda vremena i truda: Bez potrebe za posjetom banci, kreditni kalkulator vam omogućava brzo i jednostavno izračunavanje vaših kreditnih opcija.
 2. Transparentnost: Kalkulator vam daje jasan pregled kamata, naknada i mjesečnih rata, što vam pomaže u donošenju informirane odluke.
 3. Fleksibilnost: Kalkulator vam omogućava usporedbu različitih vrsta kredita i uvjeta kako biste pronašli najpovoljniju opciju.
 4. Prilagodljivost: Možete eksperimentirati s različitim scenarijima, mijenjati iznose kredita, rokove otplate i kamatne stope kako biste pronašli najbolju opciju za vašu situaciju.

Kako koristiti jednostavni kreditni kalkulator

Da biste koristili kreditni kalkulator, slijedite ove jednostavne korake:

 1. Odaberite vrstu kredita: Kalkulator može izračunati različite vrste kredita, uključujući kredit za auto, stambeni kredit, poslovni kredit i osobni kredit.
 2. Unesite tražene podatke: Upišite iznos kredita, rok otplate i kamatnu stopu.
 3. Izračunajte: Kliknite na gumb za izračun kako biste dobili informacije o vašem kreditu, uključujući mjesečne rate, ukupan iznos kamata i ukupan iznos za otplatu.

Pozitivne i negativne strane kreditnog kalkulatora

Pozitivne strane

 • Brzina i jednostavnost: Kalkulator vam brzo pruža informacije o kreditu i omogućava vam da jednostavno istražite različite opcije.
  • Dostupnost: Dostupan 24/7, kreditni kalkulator omogućuje vam da istražite kreditne opcije u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta.
  • Besplatno: Većina kreditnih kalkulatora je besplatna za korištenje, što vam omogućuje da istražite mogućnosti bez dodatnih troškova.

  Negativne strane

  • Ograničene informacije: Kalkulatori pružaju samo osnovne informacije o kreditu, a neke specifične informacije o uvjetima i dodatnim naknadama možda neće biti dostupne.
  • Nisu personalizirani: Kalkulatori ne uzimaju u obzir vašu osobnu financijsku situaciju, pa rezultati možda neće uvijek biti potpuno točni ili relevantni za vašu situaciju.

  Za koje kredite možete koristiti kreditni kalkulator

  Kreditni kalkulatori mogu biti korisni za izračunavanje različitih vrsta kredita, uključujući:

  • Kredit za auto: Izračunajte mjesečne rate, ukupan iznos kamata i ukupan iznos za otplatu automobila.
  • Stambeni kredit: Usporedite različite opcije stambenih kredita i pronađite najbolju opciju za kupnju ili renoviranje nekretnine.
  • Poslovni kredit: Istražite opcije financiranja za vašu tvrtku, uključujući kamatne stope i rokove otplate.
  • Osobni kredit: Izračunajte troškove osobnog kredita za različite potrebe, kao što su konsolidacija dugova, obrazovanje ili putovanje.

  Gdje još možete pronaći kreditne kalkulatore

  Osim kalkulatora dostupnih na bankama u Njemačkoj, postoje i mnogi online alati i usluge koje nude kreditne kalkulatore. Neke popularne web stranice uključuju Finanzcheck, Kreditvergleich, i Verivox. Također, neke financijske institucije nude vlastite kreditne kalkulatore na svojim web stranicama.

  Prije korištenja kreditnog kalkulator

njemačka kredit kalkulator

Savjeti za korištenje kreditnih kalkulatora

Da biste maksimalno iskoristili kreditne kalkulatore, evo nekoliko savjeta:

 • Istražite više opcija: Nemojte se ograničiti na jedan kalkulator ili izvor informacija. Istražite različite alate i usporedite rezultate kako biste dobili što potpuniju sliku o vašim kreditnim opcijama.
 • Budite realni: Unesite realne podatke o svojoj financijskoj situaciji kako biste dobili najtočnije rezultate. Izbjegavajte preuveličavanje svojih prihoda ili podcjenjivanje svojih troškova.
 • Eksperimentirajte s različitim scenarijima: Promijenite iznos kredita, rok otplate ili kamatne stope kako biste vidjeli kako se mijenjaju vaši kreditni uvjeti i pronađite najbolju opciju za vašu situaciju.
 • Provjerite dodatne troškove: Imajte na umu da kreditni kalkulatori obično ne uključuju dodatne troškove, kao što su naknade za obradu, provizije i osiguranja. Uzmite u obzir te troškove prilikom donošenja odluke o kreditu.
najbolji kreditni kalkulator u Njemačkoj

Zaključak

Kreditni kalkulator u Njemačkoj može biti iznimno koristan alat koji vam pomaže da brzo i jednostavno istražite i usporedite različite opcije kredita. Imajući na umu prednosti i nedostatke korištenja kalkulatora, možete donijeti informiranu odluku o kreditu koji najbolje odgovara vašim potrebama. Bilo da tražite kredit za auto, stambeni kredit, poslovni kredit ili osobni kredit, kreditni kalkulator može biti dragocjen resurs u vašem procesu traženja kredita.

by | Apr 22, 2023

Povezani Članci

SCHUFA u Njemačkoj

SCHUFA u Njemačkoj

SCHUFA je ključna komponenta financijskog sustava u Njemačkoj, a u ovom ćemo članku detaljno istražiti što je točno SCHUFA, zašto je važna i kako je možete poboljšati. Također ćemo se baviti kreditnim rejtingom i SCHUFA-om te kako to utječe na uzimanje kredita.

Refinanciranje kredita u Njemačkoj

Refinanciranje kredita u Njemačkoj

Refinanciranje kredita u Njemačkoj može vam pomoći u postizanju financijskih ciljeva i osiguravanju boljih uvjeta za vaš kredit. U ovom članku istražujemo ključne aspekte procesa, uključujući razmatranje kreditnog rejtinga, kamatnih stopa i ponuđenih opcija. Također pružamo odgovore na često postavljana pitanja i savjete za pregovaranje s bankama i financijskim institucijama. S ovim vodičem, bit ćete bolje pripremljeni za refinanciranje kredita i ostvarivanje svojih financijskih ciljeva u Njemačkoj.

Gotovinski kredit u Njemačkoj

Gotovinski kredit u Njemačkoj

Bilo da ste novi u Njemačkoj ili tražite način da financirate svoje projekte, ovaj će vam vodič pružiti sve potrebne informacije za donošenje informirane odluke. Razumijevanje kreditnih opcija ključno je za uspješno upravljanje financijama i ostvarenje financijskih ciljeva. Neka vam naš članak posluži kao temelj za navigaciju svijetom gotovinskog kredita u Njemačkoj.