Mastercard

“Neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Mastercard”

Kreditne kartice u Njemačkoj

kreditne kartice u njemackoj

Tek ste se doselili u Njemačku, iznajmili ste stan, treba vam novac, a vaša banka to ne omogućava.

Ako ste zaposleni i živite u Njemačkoj imate velike šanse da dobijete ovu karticu i odobren limit.

Ova kreditna kartica je besplatna, pa stoga i prijava za ovu kreditnu karticu vas ne košta ništa.

Bez skrivenih troškova kao npr. prilikom preuzimanja kod nekih kartica (morate platit karticu da bi je preuzeli ili odjavili itd.)

Ukidanje ove kartice je također besplatno stoga nema razloga da ne probate svoj Mastercard Gold

I do 10000 eura limita.

5% popusta prilikom iznajmljivanja automobila.

Ovo je odlična prilika da poboljšate svoje novčano stanje, zato nemojte čekati nego uzmite svoj Mastercard Gold.

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako naša ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Stoga ispunite prijavu i pogledajte našu ponudu.

Pomoć pri ispunjanju prijave

kreditna kartica njemacka
kako ispuniti prijavu za kreditnu karticu njemacka
kreditne kartice u njemačkoj
kreditna kartica u njemačkoj

Krediti u Njemačkoj

Prednosti ovih kreditnih kartica

 

 • Nema naknade za vanjsku uslugu (širom svijeta);

 • Nema naknade za podizanje gotovine;

 • Bez naknade za zamjensku karticu, zamjenski PIN ili blokiranje kartice;

 • Neograničeni rok plaćanja za kupnju do 7 tjedana;

 • Besplatno i osobno služenje korisnicima tijekom cijelog dana, sedam dana u tjednu;

 • Pristup do 35 milijuna mjesta prihvaćanja i 1,7 milijuna bankomata širom svijeta;

 • Besplatno i opsežno putno osiguranje;

 • Bez POSTIDENTA (indentifikacije).

Proces prijave

 

 • Kliknite na natpis “Ispuni prijavu!”;

 • Ispunite svoje podatke i pošaljite prijavu bez ikakvih obaveza;

 • U roku od 2 – 3 dana, nakon provjere vašeg kreditnog reitinga, te u skladu s tim vam šaljemo našu ponudu (ponuda koju dobijete nije obvezna);

 • Za ponudu koju dobijete nije potrebna indentifikacija zato je postupak brži i jednostavniji;

 • Ponudu potpišete, te je pošaljete natrag;

 • Tjedan dana  poslje imate svoju karticu sa odobrenim prekoračenjem.

Cjenik

Kartiče pristojbe Cijene
Godišnja naknada (trajno)                             0, – Eura
Strano korištenje naknada (u svijetu) 0, – Eura
Podizanje gotovine u svijetu naknada na šalteru / bankomatu                             0, – Eura
Dostava kartice                             0, – Eura
Ukidanje kartice                             0, – Eura
Zamjena kartice u slučaju potrebe  0, – Eura
Zamjena kartice                             0, – Eura
PIN Zamjena (osobni identifikacijski broj)  0, – Eura
Duplikat računa                             0, – Eura
Promjena adrese                             0, – Eura
Slanje računa (naplata)                             0, – Eura
Kreditne kamatne stope / troškovi Cijene
Debitna kamata za Vašu kupovinu (plaćanje ukupnog iznosa po dospijeću) 0%
Debitna kamata za Vašu kupovinu kada koristite djelomičnu otplatu od 19,44% godišnje Efektivna kamatna stopa nakon transakcije, nominalna mjesečno                                 1,49%
Kamata kod podizanja novac, 19,44% godišnje Efektivna kamatna stopa (varijabilni i kreditni rejting), nakon transakcije, nominalna mjesečno 1,49%
Prijestup kreditne linije poslje mjesečne izjave za više od 3%, ali najmanje 50, – Euro                           3 – Euro *

Nešto o kreditnim karticama u Njemačkoj

Živjeti u ovom modernom svijetu (u Njemačkoj) nije laka stvar, a da bi nam život bio lakši ljudi su izmislili mali kvadratni komad plastike koji je izdan od banke. Kada to kažemo na ovaj način ne zvuči ništa posebno, ali taj mali komad plastike uvelike nam može olakšati život.  Naravno, riječ je o bankovnim karticama. Kada vam se plati ili želite kupite bilo što, nema važnijih stvari kao što su bankovne kartice, pa je vrijeme da saznate sve o njima i konkretno koje su kreditne kartice u Njemačkoj jer se one daleko najviše koriste.

Što je bankovna kartica u Njemačkoj?

Jednostavnim riječima, bankovne kartice posebno su izrađene vrste kartica ili platnih kartica koje se koriste kao alternativa tradicionalnom gotovini s glavnom svrhom pružanja boljeg korisničkog iskustva bez da morate držati puno novca u džepovima ili kamo god želite, jer bi to moglo biti potencijalno opasno u zemljama u kojima je razina kriminala na visokom nivou.

One imaju mnogo koristi u ovom modernom društvu jer gotovo sve na ovom svijetu prihvaća plaćanje bankovnim karticama, a razlog zašto je to tako važna značajka je to što plaćanje skupih stvari poput modernih automobila, kuća ili bilo kojeg drugog luksuza nije moglo, odnosno, ne može se raditi samo s gotovinom jer će to zahtijevati tone gotovine, što čini neugodnu situaciju u kojoj bi prodavatelj morao promijeniti novac što je prije moguće.

No, naravno, to je dio prošlosti, sada je s bankovnim karticama poput kreditnih ili debitnih kartica sve lakše i „pristupačnije“ svima, samo imajte na umu da ne funkcionira svaka banka ili linija bankovnih kartica na isti način. U vašem članstvu mogu postojati neke skrivene prednosti ili ih može biti, pa samo trebate potražiti nešto privlačno, sigurno i pouzdano, a razlog zašto je to toliko važno jest to što bi kreditne kartice mogle biti mjenjač života, ​​pa raspravimo što su kreditne kartice, kao i druge vrste kartica.

kreditne kartice u njemackoj

Koje vrste bankovnih kartica imamo u Njemačkoj?

Prije nego što objasnimo što su kreditne kartice, važno je znati više i o drugim vrstama, budući da one imaju svoju ulogu i važnost na ovom modernom tržištu, neke od njih bit će središnjeg tipa, a druge bi mogle biti varijante središnjeg tipa, što znači da im se može pristupiti samo putem ekskluzivnog članstva u nekim bankama ili drugim vrstama poslovanja, pa otkrijmo najvažnije.

njemačke kreditne kartice

Bankovna kartica br. 1: Debitne kartice u Njemačkoj:

Ako želite obaviti brže transakcije i kupiti što je prije moguće, možda ste čuli za debitne kartice i u tome nema ništa čudno jer su one daleko najčešće korištena vrsta bankovne kartice (malo iznad kreditnih kartica) . One se najčešće dobiju kada otvorite bankovni račun. Po definiciji, one su u osnovi platne kartice koje korisnicima omogućuju brzo obavljanje transakcija u istom trenutku u kojem se nalaže da se novac prebaci na račun na drugu osobu, a iako se obično miješaju s kreditnim karticama, one nisu 100% slične, počevši od činjenice da se debitne kartice koriste gotovo svaki put, za razliku od kreditnih kartica koje su dostupne samo pod određenim okolnostima, no što su kreditne kartice u Njemačkoj? Konačno je vrijeme da saznate nešto o njima.

debitne kartice u njemačkoj

Bankovna kartica br. 2: Kreditne kartice u Njemačkoj:

Konačno, najzanimljivija bankovna kartica na tržištu, koja dobiva naziv kreditne kartice u Njemačkoj, no što je u njima tako posebno? Pa, za razliku od debitnih kartica u Njemačkoj, ove kartice mogu kupiti neke stvari, a da nemate novac na računu, međutim, iza ove izjave stoji mnogo uvjeta, jer prvo morate dati svojevrsno “obećanje” u kojem tvrdite da ćete upotrijebljeni novac plaćati u rasponu od 30 dana, a ako taj uvjet nije ispunjen, suočit ćete se s nekim kamatama zbog kojih će vaš dug biti veći nego prije, pa će vam iz tog razloga biti potrebno da potpišete (ne uvijek) tijekom korištenja ove vrste kartice.

Sad kad znate što su kreditne kartice, možda ćete imati mnogo nedoumica, međutim, ne biste se trebali  bojati ili biti nesigurni u korištenju kreditnih kartica u Njemačkoj jer su se pokazale vrijednima vašeg vremena.  Budite oprezni, trebali biste ostati na proračunu i kupovini stvari za koje znate da ih možete platiti prije nego prođe 30 dana, u protivnom će to biti poput beskrajne petlje dugova i neplaćenih računa. Kao preporuku, pokušajte koristiti svoj kreditnu karticu samo za usluge najma ili platiti nešto što hitno trebate, inače, zadržite je kod sebe samo za hitne potrebe.

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.

sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.

kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.

p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.