Auto kredit u Njemačkoj

Kupiti auto u Njemačkoj nikad nije bilo lakše!

Online krediti za sve potrebe!

 

 Odlučili ste se za kupovinu novoga auta? Za donošenje odluke o kupnji automobila potrebno je vrijeme. Ovo je ulaganje i ima smisla napraviti domaću zadaću prije kupnje. Napokon ste sve istraživali i našli ste savršeno auto za vas, sada dolazi onaj financijski dio.

Tu dolazimo mi i naši partneri da vam pomognemo. Naši partneri će vam dati najbolju kreditnu ponudu za automobil u Njemačkoj. Sve obavite preko interneta iz udobnosti svoga doma.  Odredite željeni iznos kredita, ispunite kratku online prijavu, pošaljete, te čekate ponudu.

Bez ikakve obveze!
Pripremili smo za vas nekoliko Mogućnosti

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Stoga ispunite prijavu i pogledajte ponude naših partnera.

kredit za automobil u njemačkoj
( Najveća mogućnost za dobivanje kredita )
Bez obzira koristite li automobil privatno ili poslovno, danas je neophodna maksimalna mobilnost . No, stope najma obično su skupe, a jeftini polovni automobili rijetko se nalaze.
Auxmoney vam stoga nudi kreditnu liniju do 50.000 eura za kredit za automobil . Još jedna prednost je što mnoge prodavaonice automobila i dalje nude popuste za gotovinsko plaćanje. Tako možete zajam isplatiti i jednostavno iskoristiti popust.

 

 Opcija za one s lošom kreditnom sposobnošću (problemi sa schufom, niska mjesečna primanja…).

Prednosti:
Najveća mogućnost za dobivanje kredita
Kad banka kaže ne, još postoji mogućnost da dobijete kredit
Odluka o kreditu u samo nekoliko sekundi
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike
Krediti od 1000 – 50000 eura
Rok otplate od 12 – 84 mjeseca
Ponuda nije obvezna te je možete odbaciti
Ne razmišljajte puno nego ispunite zahtjev
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
portal za usporedbu kredita u njemackoj
Uzimanje autokredita u Njemačkoj nikad nije bilo lakše. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaju Njemački portal za usporedbu online kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od sekunde najpovoljniji kredit
Prvi i potpuno automatski instant kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. auto kredit
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama
 Bez ikakvih obveza ispunite prijavu i brzo saznajte koje su ponude.
Krediti u Njemačkoj
Do online kredita u samo 3 koraka
kako do kredita u njemackoj
1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu
3. korak indentifikacija
Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.
Indentifikacija na 2 načina
kako do kredita u njemackoj
1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu
2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Auto Kredit u Njemačkoj: Dobro za Znati

Sadržaj
2
3

Kada živite u Njemačkoj ili razmišljate o preseljenju, možda će vam biti potreban kredit. Srećom, Njemačka nudi širok spektar mogućnosti za financiranje. U ovom blog postu, istražit ćemo sve mogućnosti kako biste lakše donijeli odluku o najboljoj opciji za vas. Od uvjeta kredita do vrsta kredita koje možete podići, sve ćemo pokriti.

Uvjeti kredita u Njemačkoj

Njemačke banke nude različite vrste kredita s različitim uvjetima, kao što su kamatne stope, rok otplate, itd. Važno je razumjeti ove uvjete kako biste pronašli najpovoljniju opciju za vaše potrebe. Evo nekoliko ključnih čimbenika koje trebate uzeti u obzir:

 1. Kamatna stopa: Kamatne stope mogu varirati ovisno o vrsti kredita, vašoj kreditnoj sposobnosti i banci. Usporedite ponude različitih banaka kako biste pronašli najnižu kamatnu stopu.
 2. Rok otplate: Duljina vremena u kojem morate vratiti kredit također može varirati. Rokovi otplate mogu biti kratkoročni (nekoliko mjeseci) ili dugoročni (nekoliko godina). Dulji rok otplate može smanjiti mjesečne uplate, ali ćete na kraju platiti više kamata.
 3. Naknade: Budite svjesni dodatnih naknada koje možda morate platiti prilikom podizanja kredita, kao što su troškovi obrade ili provizije za prijevremenu otplatu.

Koje su mogućnosti?

Kredite možete podići online ili direktno u banci. Online krediti nude brzu i praktičnu opciju, dok podizanje kredita u banci može pružiti bolju priliku za postavljanje pitanja i dobivanje savjeta. Odlučite koja je opcija najprikladnija za vaše potrebe.

Vrste kredita

Njemačke banke nude različite vrste kredita za razne potrebe. Neki od najpopularnijih kredita uključuju:

 1. Kredit za auto
 2. Stambeni kredit
 3. Poslovni kredit
 4. Osobni kredit
 5. Brzi kredit
 6. Krediti za strance

Zašto uzeti kredit?

Razlozi za podizanje kredita u Njemačkoj mogu se razlikovati ovisno o vašim potrebama. Neki od uobičajenih razloga uključuju:

 1. Kupnja automobila
 2. Kupnja nekretnine
 3. Pokretanje ili širenje poslovanja
 4. Financiranje obrazovanja
 5. Konsolidacija dugova
 6. Neočekivani troškovi ili hitne situacije

Na što treba obratiti pozornost prilikom uzimanja kredita u Njemačkoj?

Kada tražite kredit u Njemačkoj, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih faktora kako biste osigurali da odaberete najbolju opciju za svoje potrebe:

 1. Usporedite ponude: Istražite različite banke i usporedite njihove uvjete kredita. Ovo uključuje kamatne stope, rokove otplate i naknade. Banke u Njemačkoj nude različite opcije, stoga se pobrinite da pronađete najpovoljniju ponudu.
 2. Procijenite svoju kreditnu sposobnost: Prije nego što podignete kredit, morate biti sigurni da ćete moći redovito vraćati dug. Razmislite o svojim trenutačnim prihodima, troškovima i dugovima kako biste utvrdili koliko možete priuštiti.
 3. Razmislite o dodatnom osiguranju: U nekim slučajevima, možda ćete morati osigurati svoj kredit. To može uključivati životno osiguranje, osiguranje nekretnine ili osiguranje automobila. Proučite uvjete osiguranja i troškove kako biste bili sigurni da ste adekvatno zaštićeni.
 4. Pročitajte sitni tekst: Pažljivo pročitajte sve uvjete i odredbe kredita kako biste razumjeli svoje obveze i prava. Ako nešto nije jasno, obratite se banci ili financijskom savjetniku radi pojašnjenja.

Financijski kredit

Kredit se odnosi na sposobnost osobe ili organizacije da posudi novac, kao i na aranžmane uspostavljene za otplatu i uvjete plana otplate. Kaže se da ste kreditno sposobni ako dobro ispunjavate uvjete za kredit.

Kredit se također može odnositi na pozitivna stanja gotovine na bankovnom računu. Na primjer, vaš bankovni račun može se pripisati kamatama. Kredit je suprotnost od zaduženja, što znači da se novac uklanja s vašeg računa.

Financijska institucija koja dopušta osobi ili korporaciji da posuđuje novac za kupnju (tj. da odmah uzme u posjed) robu, sirovine, komponente i druge stavke te da ih plaća tijekom dužeg razdoblja.

Bankovni krediti i prekoračenja, krediti na rate, kreditne kartice i trgovački krediti svi su primjeri kreditnih olakšica. Kamatne stope na kredit mogu biti određene ili promjenjive ovisno o vrsti ponuđenog kredita ili zajmovi mogu biti beskamatni u nekim okolnostima za poticanje poslovanja.

online kredit u inozemstvu

Što je Auto Kredit u Njemačkoj?

 

Auto kredit u Njemačkoj je dogovor između vas i zajmodavca koji vam daje sredstva za kupnju vozila. U zamjenu ćete im otplaćivati ​​kamate kroz određeno vrijeme. Prije nego što potpišete bilo kakvu dokumentaciju o zajmu, trebali biste razumjeti sljedeće uvjete: Potreban je depozit.

U Njemačkoj se financira više od 95% svih prodaja novih automobila. Ovisno o njihovom stanju, rabljena vozila mogu se kupiti za gotovinu ili financirati kreditom za automobil. Sve više banaka postaje spremno posuđivati ​​novac onima koji žele kupiti stare automobile.

Tko Daje Auto Kredit u Njemačkoj?

Postoje brojne mogućnosti u vezi gdje i kako možete dobiti kredit za automobil u Njemačkoj, za kupnju novog ili rabljenog vozila.
Ovo su najčešće korištene opcije:

 • Kredit od vlastite banke za automobil (glavna banka).
 • Auto kredit u Njemačkoj od banke proizvođača automobila (neki proizvođači automobila također financiraju rabljene kartice, npr. Volkswagen banka)
 • Ugovor o ratama s prodavačem vozila
 • Usporedna kupovina auto kredita na internetu, naprimjer Smava.
 • Privatno financiranje (krediti od privatnih osoba, koji se također mogu dogovoriti putem Interneta = Auxmoney) je vrsta privatnog financiranja.

 

Ljudi koji traže kredit za auto u Njemačkoj često počinju kontaktiranjem svojih primarnih banaka ili druge kreditne organizacije. Ako nemate prijatelja koji radi u toj banci, ovo bi mogla biti greška.

Jer ako ne dobijete kredit, riskirate da ćete u najgorem slučaju biti “opečeni”, a upravo ste se obratili jednoj banci bez prave usporedbe.
Ugovor trgovca na rate, koji nije ništa drugo do auto kredit u Njemačkoj, rijetko se koristi.
U međuvremenu, trgovci vozilima nude različite mogućnosti financiranja, uključujući posredovanje zajma partnerske banke ili leasing (također putem partnera).
Proučavajući značajne internetske stranice, imali smo najbolja iskustva u usporedbi financiranja vozila.

auto zajam u njemačkoj

Koje Vrste Auto Kredita u Njemačkoj Imamo?

Dostupna su dva oblika auto kredita u Njemačkoj;
• Kredit za automobil od vlastitog financijskog poduzeća trgovca automobilima (npr. BMW banka: zajmovi od njih
institucije se nazivaju i zakupi)
• Osobni kredit od konvencionalne banke ili tvrtke za financiranje automobila dva su dostupna oblika kredita za automobile.

Trgovci vozilima shvatili su da banke obilno profitiraju od kredita za automobile, pa sada financiraju po visokoj kamatnoj stopi. Ako kupujete novi automobil, očekujte da će vas trgovac pokušati nagovoriti na korištenje programa financiranja zastupstva. Pobrinut će se za kamatnu stopu i uvjete kredita, ali ukupni troškovi financiranja automobila bit će isti – i mnogo više nego da ste automobil kupili bez financijskog paketa.

Osobni krediti tradicionalnih banaka imaju visoku kamatnu stopu. Iznosi posudbe obično se kreću od 5000 do 25000 eura. Trajanje mandata je od 12 do 72 mjeseca (1-6 godina). Kamatne stope kreću se od više od 8,5 posto do više od 12 posto, pa razmislite prije nego što podignete kredit. Promjenjiva kamatna stopa bit će povoljnija od fiksne.

autokredit u njemackoj

Kako do Auto Kredita u Njemačkoj?

U Njemačkoj postoji nekoliko mogućnosti za kupovinu automobila, a kupovina nije jedan od njih. Zbog toga bi moglo biti korisno istražiti alternativne mogućnosti kupnje automobila u Njemačkoj. U sljedećim odjeljcima razmatraju se neki od izbora.

1. Paket mobilnosti (Mobilitätspakete): Paket mobilnosti sličan je leasing paketu i namijenjen je strancima koji mogu biti na zamjenici ili na projektu u Njemačkoj. Oni su, međutim, samo ograničeni, primjerice šest mjeseci ili godinu dana.

2. Iznajmljivanje ili iznajmljivanje automobila: Automobil se može iznajmiti na dulje vrijeme, često od 3 do 5 godina. To obično koriste stručnjaci koji su dobili automobil kao dio svog posla, dopuštajući im da odbiju mjesečne troškove plaćanja kao poslovne rashode.

3. Leasing automobila s mogućnošću kupnje na kraju roka najma: Ovo je nova ideja u kojoj a
korisnik automobila u najmu ima mogućnost platiti preostali trošak i kupiti automobil nakon isteka najma.
Idealno za ljude koji nisu odlučili kupiti auto, ali bi ga htjeli provjeriti nekoliko mjeseci prije donošenja odluke.

4. Kredit za vozila s fiksnom kamatnom stopom (Ratenkauf): Ovo je najčešća vrsta kupnje automobila u kojoj kupac
izvrši mali predujam, a zatim svaki mjesec otplaćuje ratu kredita.

5. Možete provjeriti kod nekoliko prodavača vaših omiljenih modela automobila da vidite imaju li takvu ponudu za prva tri izbora. Također možete pogledati web stranice za prodaju automobila na mreži poput 12neuwagen.de, koje su obično jeftinije od tradicionalnih trgovaca, i predstaviti vam cijene za svaku vrstu automobila za različite izbore financiranja.

Neki od Uvjeta za Auto Kredit u Njemačkoj?

Moći će te dobiti auto kredit u Njemačkoj čak i ako polovne automobile kupujete od trgovaca. Međutim, ako polovni automobil kupujete od privatnog prodavatelja i želite ga financirati, morat ćete se izravno obratiti bankovnom odjelu za financiranje. U Njemačkoj su uobičajeni uvjeti za financiranje kupnje automobila sljedeći:

Dobar kreditni rejting (dobro izvješće SCHUFA -e);

Redoviti mjesečni prihod od stabilnog zaposlenja;

Kreditni rezultat: Kao stranac koji je u Njemačkoj bio samo kratko vrijeme, moguće je da još nemate kreditni rezultat. To se može prevladati ako pokažete da imate sigurno zaposlenje i stalni mjesečni prihod. Morate biti u mogućnosti podnijeti tri uplatnice s posljednjeg posla.

Kapara: Obično ćete morati platiti predujam za zajam za kupnju automobila. Što je kapara veća, lakše je doći do kredita, niža je kamata i jeftinija je mjesečna otplata. Najbolje kamatne stope često su dostupne kada se izvrši predujam od 20%.

Trajanje otplate: Ovisno o cijeni automobila, kredit može trajati u većini slučajeva od 24 do 60 mjeseci.
Međutim, prije podnošenja zahtjeva za kredit, stranac se mora uvjeriti da je njegova ili njezina boravišna viza valjana do zaključenja roka otplate.

nenamjenski kredit u njemackoj

Zašto Uzimamo Auto Kredit u Njemačkoj?

 • Minimalne kamatne stope

Dobivanje kredita za automobil nije tako skupo kao što biste mislili. Kamatne stope su obično skromne, a imate mogućnost odabira razdoblja povrata do sedam godina.

To pojednostavljuje vraćanje zajma svaki mjesec, čime se smanjuje porez na vaš novčanik. U stvarnosti, ako je vaš kreditni rezultat jak, a dugo ste bili vjeran klijent banke u kojoj tražite kredit, možda ćete moći smanjiti kamate
stopa.

 • Kolateral nije potreban

Dobra stvar kod primanja auto kredita u Njemačkoj je što ne morate davati bilo kakav kolateral. Automobil koji ste kupili banka će koristiti kao kolateral.

To implicira da ako ne otplatite kredit,
banka može zaplijeniti i prodati vaš automobil kako bi povratila iznos kredita.

Kao rezultat toga, nećete morati brinuti o stavljanju bilo koje svoje dragocjenosti u zalog.

 • Više neće biti cjenkanja ili čekanja

Nećete se više morati svađati s vozačima automobila koji vas pokušavaju prevariti od vašeg teško zarađenog novca,
niti ćete morati čekati dolazak taksija koji ste rezervirali.

Posjedovanje vašeg automobila dugoročno će vam uštedjeti novac, pogotovo ako se oslanjate na taksi ili automobil da putujete sa njim.

 

Kako se Prijaviti za Auto Kredit u Njemačkoj?

Auto kredit u Njemačkoj može se dobiti online i offline. Online prijava za auto kredit u Njemačkoj je najprikladniji pristup za izbjegavanje komplikacija. Jednostavno idite na bankovni portal za prijavu ili web mjesto renomirane treće strane kako biste podnijeli svoju prijavu.

Sljedeći su postupci uključeni u podnošenje zahtjeva i odobravanje auto kredita u Njemačkoj:

 • Provjerite svoj kreditni rezultat

Vaš kreditni rezultat je ključni čimbenik za dobivanje kredita za vozilo. Kao početnik, prvo biste trebali provjeriti svoju kreditnu sposobnost jer banke preferiraju ljude s dobrim kreditnim ocjenama.

 • Ispunite obrazac zahtjeva

Zatim predajte svoj zahtjev za kredit željenoj banci, zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom. Uvjerite se da je obrazac pravilno ispunjen i da su dostavljeni svi legitimni dokumenti.

 • Provjera zahtjeva

Kako bi utvrdila vašu podobnost, banka će provjeriti vaše dokumente i pregledati vaš profil kao i vaš kreditni rezultat. Vaš će zahtjev za kredit biti obrađen ako se smatra da ispunjavate uvjete.

 • Odobrenje kredita

Potrebno je 1 do 5 dana da banka odobri kredit za automobil. Međutim, ovisno o profilu kandidata, ovo trajanje može se razlikovati od banke do banke.

 • Isplata kredita

Nakon odobrenja kredita, gotovina će biti poslana ili na vaš račun ili izravno prodavaču vozila od kojeg ćete kupiti automobil.

Dokumenti Potrebni za Auto Kredit u Njemačkoj 

Ako ste kvalificirani za podnošenje zahtjeva za kredit za vozilo, trebali biste prijeći na sljedeću fazu procesa papirologije. Kako biste osigurali da banke ili bilo koja druga financijska institucija po vašem izboru učinkovito provedu postupak kredita, morate predočiti sljedeće potrebne dokumente:

 • Legitiman oblik identifikacije

Podnositelj zahtjeva mora dostaviti legitiman identifikacijski dokument, kao što je vozačka dozvola, putovnica ili drugi identifikacijski dokument koji je izdala vlada.

 • Dokaz o dobi

Budući da podnositelj zahtjeva mora imati najmanje 18 godina, on ili ona moraju predočiti popratni dokument koji jasno potvrđuje njegovu ili njezinu dob. To može biti vozačka dozvola, putovnica ili bilo koji drugi službeni dokument koji navodi dob.

 • Legitiman dokaz adrese

Od ključne je važnosti dati dokument koji je izdala vlada i koji uključuje trenutnu adresu.

 • Dokaz o prihodima

Osobe koje zarađuju moraju predočiti svoje posljednje tromjesečne platne liste, kao i posljednji jednomjesečni bankovni izvod.

Ovo su neki od dokumenata, ali naravno svaka banka ima svoja pravila i može tražiti druge dokumente.

by | Jan 19, 2023

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.
sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.
kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.
p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.