Waiver

Dianyari pungkasan ing September 17, 2021

WEBSITE DISCLAIMER

Informasi sing diwenehake dening Mario Bilic Credits ing Jerman ("kita", "kita" utawa "kita") ing kreditiunjemackoj.com ("situs web") lan aplikasi seluler kita mung kanggo tujuan informasi umum. Kabeh informasi ing situs web lan aplikasi seluler diwenehake kanthi iman sing apik, nanging kita ora menehi perwakilan utawa jaminan apa wae, nyata utawa diwenehake, babagan akurasi, kecukupan, validitas, linuwih, kasedhiyan utawa kelengkapan informasi apa wae ing situs web. utawa aplikasi seluler kita. Ing kahanan ora bakal TANGGUNG JAWAB KITA TANGGUNG JAWAB ATAS ANY KERUSAKAN UTAWA ANY JENIS njedhul minangka asil saka nggunakake situs UTAWA APLIKASI MOBILE UTAWA sambungan kanggo informasi sembarang ing situs lan piranti seluler kita. PENGGUNAAN SITUS LAN LOGIN MOBILE lan ketergantungan sampeyan marang informasi apa wae ing situs kasebut lan LOGIN MOBILE KITA MUNG IKI RISIKO.

DISCLAIMER OF LINKS njaba

Situs lan aplikasi seluler kita bisa ngemot (utawa situs web utawa aplikasi seluler kita bisa ngirim menyang sampeyan) pranala menyang situs web utawa isi liyane gadhahanipun utawa asalé saka pihak katelu utawa pranala menyang situs web lan fitur ing spanduk utawa iklan liyane. Kita ora neliti, ngawasi utawa mriksa pranala njaba kasebut kanggo akurasi, kesesuaian, validitas, linuwih, kasedhiyan utawa kelengkapan. KITA Ora Njamin, Nyengkuyung, Njamin, UTAWA NANGGUL TANGGUNG JAWAB ATAS AKURASI UTAWA reliabilitas informasi sing diwenehake dening situs web pihak katelu sing digandhengake liwat situs web utawa situs web ing situs liyane. KITA ora bakal dadi pihak utawa salajengipun tanggung jawab kanggo ngawasi samubarang TRANSAKSI antarane sampeyan lan produk utawa layanan pihak katelu.

DISCLAIMER PROFESIONAL

Situs kasebut ora bisa lan ora ngemot saran finansial. Informasi finansial mung kanggo tujuan informasi umum lan pendidikan lan ora ngganti saran profesional. Mulane, sadurunge njupuk tindakan adhedhasar informasi kasebut, disaranake sampeyan takon karo profesional sing cocog. Kita ora menehi saran finansial. Panganggone UTAWA gumantung ing sembarang informasi sing ana ing situs utawa APLIKASI MOBILE iku mung ing resiko dhewe.

LINKS DISCLAIMER

Situs web lan aplikasi seluler kita bisa uga ngemot tautan menyang situs web afiliasi, lan kita nampa komisi afiliasi kanggo tuku apa wae sing sampeyan lakoni ing situs web afiliasi nggunakake tautan kasebut. Anak perusahaan kita kalebu ing ngisor iki:

Awin (jendela afiliasi)
Smava
Maks
maxxkredit
Auxmoney
Gebührenfrei