Utangan omah ing Jerman

 

 kanggo ngarep Ing Jerman ing cara prasaja!

Utangan ing Jerman kanggo kabeh kabutuhan!

 

Apa sampeyan mikir babagan tuku apartemen, omah ... ing Jerman? Utangan omah ing Jerman bisa dadi salah sawijining pilihan. Tuku omah minangka langkah gedhe. Kanggo sampeyan, iki minangka sumber kuatir, frustasi, nanging uga prestasi sing gedhe banget. Amarga kahanan saiki, kita weruh manawa rega real estate ing Jerman saya mundhak. Iki nggawe angel tuku properti kanthi tabungan. Kanggo mujudake impen sampeyan duwe real estate ing Jerman, kita duwe pilihan kanggo njupuk utangan omah ing Jerman.

 

Biasane, utang omah minangka salah sawijining kewajiban paling gedhe. Ngelingi jumlah lan durasi sing akeh, kudu dingerteni sadurunge njupuk utangan omah ing Jerman. Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake informasi babagan kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk utangan omah ing Jerman.

Sampeyan bisa ndeleng tawaran bank ing Jerman tanpa kewajiban!

Kita wis nyiapake kesempatan sing menarik kanggo sampeyan

Sampeyan ora kudu nampa tawaran, lan yen tawaran ora marem, mung nolak. Deleng kemungkinan.

portal kanggo mbandhingake silihan ing Jerman
Entuk silihan omah ing Jerman ora nate luwih gampang. Utangan ing Jerman diwenehake dening portal perbandingan pinjaman online Jerman.
Kaluwihan:
A sawetara saka sudhut nawakake kredit
Utangan sing paling apik sajrone sedetik
Pinjaman cepet pisanan lan kanthi otomatis
Cocog kanggo kabeh klompok wong, uga kanggo tujuan apa wae, kayata silihan omah
Pilih silihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan
 Sampeyan bisa ngisi aplikasi tanpa kewajiban lan kanthi cepet ngerteni apa tawaran kasebut.

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan utangan omah ing Jerman

Akeh warga Jerman sing bisa ngrampungake kekarepane urip kanthi dana sing nyukupi. Wong sing njupuk kredit kudu njupuk sawetara kritéria ing kene supaya beban mangsa ora dadi dhuwur banget.

Apa utangan ing Jerman?

Kredit nuduhake kemampuan wong utawa organisasi kanggo nyilih dhuwit, uga pengaturan sing ditetepake kanggo mbayar maneh lan syarat-syarat rencana mbayar maneh. Sampeyan ngandika kredibilitas yen sampeyan ketemu syarat kredit uga. Kredit uga bisa ngarujuk marang saldo awis positif ing akun bank. Contone, akun bank sampeyan bisa entuk bunga. Kredit minangka kebalikan saka debit, tegese dhuwit dibusak saka akun sampeyan.
Institusi finansial sing ngidini wong utawa perusahaan nyilih dhuwit kanggo tuku (yaiku, njupuk langsung) barang, bahan mentah, komponen, lan barang liyane lan mbayar kanggo wektu sing suwe.

Utangan bank lan overdraft, silihan cicilan, kertu kredit lan silihan dagang minangka conto fasilitas kredit. Tarif bunga silihan bisa tetep utawa variabel gumantung saka jinis utangan sing ditawakake utawa silihan bisa uga tanpa bunga ing sawetara kahanan kanggo nyengkuyung bisnis.

silihan omah ing Jerman

Apa utangan omah ing Jerman?

 

Pinjaman omah kalebu bidang pembiayaan real estate pribadi lan tegese mbiayai akuisisi, konstruksi lan / utawa renovasi real estate omah. Utangan omah biasane beda karo silihan pribadi kanthi jumlah silihan sing disetujoni. 

Nalika utangan pribadi biasane bisa dijaluk nganti maksimal 60.000 euro, jumlah silihan kanggo utangan omah diwiwiti saka 25.000 euro lan bisa nganti pirang-pirang atus ewu euro. Jumlah silihan gumantung marang nilai properti, ekuitas sing bakal digunakake lan jaminan saka wong sing njupuk silihan.

tarif kapentingan kanggo silihan omah ing Jerman

Ngendi kanggo njaluk utangan omah ing Jerman?

Kita duwe rong cara kanggo njupuk utangan omah ing Jerman:

  1. Pindhah menyang bank;
  2. Njupuk utangan omah online.

Arep menyang bank

Iki minangka cara klasik kanggo njupuk silihan. Kanthi menyang bank, biasane sing entuk gaji saka pagawean. Sampeyan entuk kabeh informasi saka makelar kredit. Penasihat kredit ing bank minangka perantara sampeyan kanggo njupuk utangan. Dheweke bisa menehi sampeyan informasi, mbusak dilema lan mbantu sampeyan ngliwati kabeh proses kanthi stres sethithik.

Njupuk utangan omah online ing Jerman

Iki minangka cara anyar lan umume kanggo njupuk silihan ing Jerman. Mangkene dalane kang sampeyan ngirit wektu lan dhuwit. P.rampung free tim ahli Smave bisa nggawe kontrak sing paling nyukupi sesuai karo kahanan sampeyan kanggo entuk manfaat bebarengan kanggo sampeyan minangka klien lan bank.

Lan kabeh iku tanpa sampeyan menyang bank! Penawaran saka macem-macem bank ing Jerman dibandhingake lan mesthi sampeyan entuk tawaran silihan omah sing paling apik lan paling apik ing Jerman kanggo sampeyan.

Sawetara bukti babagan utangan omah ing Jerman

  • Nalika sampeyan njupuk utangan omah ing Jerman, sampeyan entuk silihan saka bank sing kudu dibayar kanthi cicilan (tambah sampeyan mbayar bunga sing gegandhengan).
  • Utangan real estate ing Jerman minangka silihan khusus. Ora kaya utangan non-tujuan, sampeyan mung bisa nggunakake silihan kasebut kanggo tujuan sing wis disepakati nalika mlebu kontrak.
  • Bank-bank paling kerep nyetujoni silihan omah ing Jerman kanggo pambangunan omah utawa tuku real estate.
  • Kajaba iku, silihan real estate bisa digunakake kanggo pendanaan sabanjure utawa - ing kasus khusus - kanggo modernisasi utawa renovasi.
  • Nalika ngetung utangan, sampeyan kudu nganggep rasio modal, tingkat bunga taunan sing efektif kanggo utangan real estate lan jangka wektu utangan.
utangan omah kanggo karyawan ing luar negeri

Apa sing kudu digatekake sadurunge njupuk utangan omah ing Jerman?

Sadurunge njupuk utangan omah ing Jerman, pikirake kabutuhan finansial sampeyan. Nalika sampeyan mikir babagan dheweke, pikirake babagan dheweke babagan jumlah cicilan apa sing realistis kanggo penghasilan sampeyan, lan jenis pembiayaan apa sing bisa sampeyan atur supaya cicilan sampeyan ora dhuwur banget lan sampeyan ora bisa mbayar cicilan kasebut ing bank. 

Kajaba iku, dianjurake kanggo mikir babagan tingkat utang. Ing wektu nalika tingkat kapentingan kurang, disaranake tingkat kapentingan tetep jangka panjang, sing bisa entuk manfaat nalika tingkat kapentingan mundhak. Yen tingkat bunga dhuwur nalika njupuk utangan omah ing Jerman, tingkat bunga tetep cendhak 4 utawa 5 taun luwih apik. 

Yen tingkat kapentingan tiba mengko, sampeyan bisa entuk manfaat saka anyar, tarif kapentingan murah sawise mung sawetara taun. Tiku uga kudu sarujuk karo bank sing ana kamungkinan kanggo mbayar maneh khusus. Iki apik yen sampeyan pengin mbayar utang luwih awal.

silihan omah kanggo karyawan ing Jerman

Apa syarat kanggo utangan omah ing Jerman?

Apa sampeyan bakal entuk utangan omah ing Jerman utawa manawa aplikasi sampeyan bakal disetujoni gumantung saka macem-macem kahanan sing kudu sampeyan lakoni. Ana 3 syarat dhasar sing kudu ditindakake:

  1. Sampeyan bisa kanthi sah, yaiku, sampeyan kudu umur legal kanggo ngirim panjalukan.
  2. Sampeyan kudu dadi penduduk Jerman.
  3. Sampeyan kudu duwe akun ing bank Jerman.

Saliyane kahanan kasebut, silihan omah ing Jerman asring tundhuk karo kahanan liyane. Sawetara syarat yaiku jumlah modal sing kasedhiya, nilai hipotek properti lan tingkat penghasilan.

Syarat liyane kanggo entuk utangan omah ing Jerman:

Ekuitas mesthi dadi pilihan sing apik nalika nerangake utangan omah ing Jerman. Utangan omah uga bisa disetujoni tanpa ekuitas. Mesthi gumantung ing panyedhiya layanan. Simpenan sampeyan mengaruhi syarat-syarat silihan omah. Mbayar kanthi modal usaha paling sethithik 10% saka total rega, kalebu biaya tuku tambahan, bakal nambah tingkat kapentingan kanthi signifikan, yaiku, bakal luwih murah.

  • tingkat kapentingan tetep

Tingkat bunga tetep penting banget nalika njupuk utangan omah ing Jerman. Panyedhiya layanan, yaiku panyedhiya silihan, ngisi bunga saben wulan nalika mbayar utang. Tingkat bunga saiki nduweni peran penting kanggo nemtokake istilah ing tahap pertama pendanaan.

Napa tingkat bunga tetep penting? Wiwit utangan omah ing Jerman tundhuk karo tingkat kapentingan tetep. Yen tingkat kapentingan properti mundhak (utawa mudhun) sajrone periode tarif tetep, iki ora ana pengaruhe marang jumlah tarif tetep.

Nalika tuku Real Estate ing Jerman, mbayar manungsa waé menyang tingkat kapentingan saiki kanggo silihan omah, amarga tingkat kapentingan kurang bakal entuk manfaat kanggo sampeyan ing saindhenging mangsa amarga tingkat kapentingan utang. Nanging, yen tingkat bunga saiki dhuwur, sampeyan kudu setuju ing tingkat kapentingan tetep luwih cendhek saka 4 kanggo 8 taun lan banjur reschedule silihan karo tingkat kapentingan luwih sarujuk.

  • limpa

Mbayar maneh silihan omah ing Jerman gumantung saka istilah lan jumlah cicilan sing dibayar maneh dening wong sing njupuk silihan. Sing luwih dhuwur cicilan, luwih cepet utang omah sampeyan bakal dibayar. Iki utamané migunani ing phase saka tingkat kapentingan kurang.

Pay manungsa waé menyang hak mbayar maneh khusus. Iki tegese duwe kamungkinan kanggo nutup utangan sadurunge istilah sing disepakati kanthi kontrak. Yen kahanan finansial saya apik, sampeyan bisa mbayar utang luwih cepet. Pay manungsa waé kanggo iki nalika mlebu kontrak. Sawetara panyedhiya silihan omah menehi pembayaran khusus gratis, liyane ngisi denda sadurunge.

Yen kahanan income diganti sak mangsa, sampeyan bisa nyetel kahanan yen perlu. Ing kasus silihan omah kanthi tingkat bunga tetep, hukum kasebut nyedhiyakake hak khusus mandap sawise sepuluh taun kanthi wektu kabar nem sasi miturut Artikel 489 saka Kode Sipil Jerman - sanajan sampeyan wis setuju suku bunga tetep maneh karo bank, sampeyan duwe hak kanggo nutup kredit sadurungé.

utangan omah Jerman

Kepiye utangan omah dibagi ing Jerman?

Pinjaman omah dipérang dadi rong fase:

  1. Fase suku bunga tetep;
  2. Pembiayaan silihan omah sabanjure.

Fase suku bunga tetep

Iki minangka bagéan pisanan saka istilah utangan. Nalika bagean silihan iki tetep, tingkat bunga ora bisa diganti, yaiku, tetep ora owah. Kontrak kasebut njamin sampeyan tarif tetep sing bisa dadi biaya saben wulan.

Yen tingkat kapentingan ora tetep, banjur bisa diganti, yaiku, tambah, lan sampeyan kudu mbayar maneh dhuwit. Nalika iku silihan omah, iku ing paling kasus jumlah gedhe saka dhuwit.

 

Pembiayaan silihan omah sabanjure

Sawise pendanaan tahap pisanan iki, silihan omah biasane durung dilunasi lan tahap pendanaan utangan omah sabanjure. Ing tahap iki sampeyan duwe pilihan kanggo reschedule utang sampeyan. Iki bisa migunani yen panyedhiya liyane nawakake tingkat bunga sing luwih murah. Lan kene iku worth nggunakake Aku mudhun lan ngetung utangan anyar kanggo tuku real estate lan mbandhingake tawaran.

by | Jan 1, 2023

kahanan kanggo kredit ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.
Apa schufa ing Jerman?

Apa iku Schufa?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.
kertu kredit ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.
kredit p2p ing Jerman

P2P silihan ing Jerman

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.