Pinjaman pribadi ing

Jerman

Utangan pribadi ing Jerman, kadhangkala dikenal minangka silihan tanpa jaminan, silihan awis, minangka jinis silihan sing ora dijamin karo agunan. Iki tegese peminjam ora diwajibake nyedhiyakake properti minangka jaminan kanggo utangan, kayata omah utawa mobil.

Pinjaman pribadi ing Jerman asring digunakake kanggo biaya pribadi kayata dandan omah, tuku mobil utawa utang kertu kredit konsolidasi.

Kita wis nyiapake sawetara opsi kanggo sampeyan

Sampeyan ora kudu nampa tawaran, lan yen tawaran ora marem, mung nolak. Dadi isi metu aplikasi lan ndeleng tawaran saka partners kita.

Pinjaman pribadi ing Jerman

Ing Netkredit24 sampeyan bisa nemokake silihan sing cocog antarane 1.000 lan 250.000 euro. Sampeyan mung kudu ngisi formulir singkat ing situs web kanthi informasi kontak, jumlah silihan sing dikarepake lan wektu mbayar maneh.
Kaluwihan:
Kabeh jinis utangan
Iku tansah menehi tingkat kapentingan paling apik
A silihan sarujuk kanggo tuku real estate
Utangan saka 1000 nganti 250000 euro
Periode mbayar maneh saka 1 nganti 10 taun
Utangan cicilan tanpa Schufa uga bisa
Sampeyan mesthi mutusake 100% dhewe
Yen tawaran ora cocog karo sampeyan, mung nolak.

Sawise ngrampungake kuesioner, sampeyan bakal nampa pambiji awal apa aplikasi silihan sampeyan bakal ditampa utawa ora.

Data pribadhi sampeyan ora bakal dikirim menyang pihak katelu tanpa idin sampeyan. 

Idin iki bakal dipikolehi sawise sampeyan milih opsi silihan sing paling cocog karo sampeyan.

kredit online ing Jerman

 

 Pilihan kanggo kabeh jinis silihan, kalebu sing duwe kredit ala (masalah karo kredit, income saben wulan kurang ...).
Kaluwihan:
Kemungkinan paling gedhe kanggo entuk utangan
Nalika bank ngandika ora, isih ana kamungkinan kanggo njaluk utangan
Keputusan utangan mung sawetara detik
Utangan kanggo mahasiswa, probationer, lan buruh sementara
Utangan saka 1000 nganti 50000 euro
Periode mbayar maneh saka 12 nganti 84 wulan
Penawaran kasebut ora wajib lan sampeyan bisa nolak
Yen tawaran ora cocog karo sampeyan, mung nolak.
portal kanggo mbandhingake silihan ing Jerman
Entuk utangan pribadi ing Jerman ora nate luwih gampang. Utangan ing Jerman diwenehake dening portal perbandingan pinjaman online Jerman.
Kaluwihan:
A sawetara saka sudhut nawakake kredit
Utangan sing paling apik sajrone sedetik
Pinjaman cepet pisanan lan kanthi otomatis
Cocog kanggo kabeh klompok wong, uga kanggo tujuan apa wae, kayata silihan mobil
Pinjaman pribadi ing Jerman kanggo usaha mandiri lan bisnis cilik
Pilih silihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan
Tanpa kewajiban, isi aplikasi kasebut lan goleki kanthi cepet apa tawaran kasebut.
Kredit ing Jerman
Entuk utangan online mung 3 langkah
carane njaluk silihan ing Jerman
Langkah 1 isi aplikasi

 

Sampeyan milih jumlah dhuwit sing cocog karo sampeyan, lan jumlah sasi sampeyan kudu mbayar maneh jumlah kasebut. Isi aplikasi kanthi ngetik informasi sing dibutuhake ing aplikasi kasebut.
silihan online ing luar negeri

Langkah 2 ngenteni dokumen lan mlebu

 

Sawise sampeyan ngirim aplikasi, sampeyan lagi ngenteni respon. Ing 30 detik, sampeyan bakal nampa jawaban apa sampeyan cocog kanggo utangan sing sampeyan goleki. Yen jawabane positif, dheweke ngirim dokumen kanggo mlebu lan bali. Ing sawetara kasus, dheweke mung ngirim dokumen. Bagean iki beda-beda saka bank menyang bank.
utangan ing luar negeri
Identifikasi langkah 3
Langkah iki uga pungkasan. Iki ditindakake kanthi rong cara miturut pilihan sampeyan, sing diarani POSTIDENT. Salah siji cara kanggo pindhah menyang kantor pos, lan liyane liwat video chatting. Sawise iku, sampeyan bali kertas lan dhuwit ing akun ing sawetara dina apa.
Identifikasi ing 2 cara
carane njaluk silihan ing Jerman
1. Postident video Chat

 

Ing situs web silihan sing sampeyan gunakake, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan iki, nanging panjelasan singkat. Kanggo identifikasi iki, sampeyan butuh paspor utawa kertu identitas, uga kamera lan mikropon (sampeyan duwe kabeh ing ponsel utawa laptop). Dheweke bakal nggawe panggilan video ing ngendi sampeyan bakal nyekel dokumen identifikasi ing jejere sirah supaya operator bisa ngenali sampeyan. Proses iki njupuk 2-4 menit. Banget prasaja lan cepet saka comfort saka ngarep.
silihan online ing luar negeri
2. postident kanthi tindak menyang kantor pos

 

A proses banget prasaja lan cepet. Paspor utawa kertu identitas dibutuhake. Sampeyan menyang kantor pos paling cedhak lan njaluk POSTIDENT. Sampeyan nyerahake kupon sing ditampa karo dokumen (saka utangan) sing kudu sampeyan tandhani. Sawise pegawe ngenali sampeyan nggunakake dokumen identifikasi, sampeyan ngirim kabeh bali bebarengan.

Pinjaman pribadi ing Jerman: Apik kanggo ngerti

Pelamar ing Jerman biasane kudu duwe riwayat kredit sing apik lan penghasilan sing tetep kanggo entuk utangan pribadi ing Jerman. Tingkat bunga ing silihan pribadi ditemtokake dening kredibilitas peminjam uga syarat-syarat silihan. Pelamar kerep bisa milih jumlah sing arep dipinjam uga wektu mbayar maneh, sing bisa beda-beda saka sawetara sasi nganti sawetara taun.

Pinjaman pribadi kasedhiya ing Jerman liwat bank, serikat kredit lan organisasi finansial liyane. Dheweke uga kasedhiya online, kalebu platform pinjaman peer-to-peer lan saka perusahaan layanan finansial liyane. Sadurunge mlebu perjanjian utangan, sampeyan kudu mbandhingake tawaran kasebut lan sinau kanthi ati-ati syarat perjanjian kasebut.

Ing kene sampeyan bakal entuk katrangan babagan utangan kasebut.

 

 

Persyaratan kanggo entuk utangan pribadi ing Jerman

 

Kanggo entuk utangan pribadi ing Jerman, peminjam biasane kudu memenuhi syarat ing ngisor iki:

 

  • Bukti penghasilan: Sing nyilih kudu menehi bukti penghasilan, kayata slip gaji (biasane 3 slip gaji) kanggo mbuktekake dheweke duwe kemampuan kanggo mbayar utang.
  • Sajarah kredit apik: Peminjam biasane kudu duwe riwayat kredit sing apik, sing biasane ditemtokake dening skor kredit. Pemberi pinjaman bakal mriksa laporan kredit peminjam (SCHUFA) kanggo netepake kelayakan kredit.
  • panggonan: peminjam kudu dadi penduduk Jerman lan menehi bukti panggonan, kayata tagihan sarana utawa KTP.
  • Umur: Peminjam kudu paling sethithik 18 taun kanggo njupuk utangan pribadi.
  • KTP: Wong sing nyilih kudu nuduhake wujud identifikasi sing sah, kayata paspor utawa KTP.
  • akun bank: peminjam kudu duwe akun bank ing Jerman minangka jumlah silihan bakal setor langsung menyang akun.

 

Institusi finansial utawa bank sing beda bisa uga duwe syarat lan kritéria sing beda kanggo silihan pribadi ing Jerman. Iku tansah apik kanggo mriksa syarat tartamtu karo kreditur sing dipilih.

silihan awis ing Jerman

Sajarah kredit lan utangan pribadi ing Jerman

Ing Jerman, riwayat kredit peminjam penting nalika mutusake tingkat bunga kanggo utang pribadi. Pemberi pinjaman nggunakake riwayat pembayaran (SCHUFA) lan skor kredit kanggo netepake kapercayan kreditur. Skor kredit minangka nilai numerik sing ngukur linuwih wong.

Peminjam kanthi riwayat kredit sing padhet lan skor kredit sing dhuwur asring entuk tingkat bunga sing luwih murah kanggo utangan pribadi ing Jerman. Iki amarga padha dianggep kurang beboyo, sing, luwih kamungkinan kanggo mbayar utang ing wektu.

Peminjam karo kredit ala lan skor kredit kurang, ing tangan liyane, biasane bakal ditawakake tingkat bunga sing luwih dhuwur kanggo silihan pribadi. Iki amarga kasunyatan sing padha dicap minangka klien resiko sing luwih dhuwur lan kurang kamungkinan kanggo mbayar utang ing wektu.

Unsur liyane sing mengaruhi tingkat bunga ing utangan pribadi ing Jerman kalebu ukuran silihan, wektu mbayar maneh lan kahanan ekonomi sing luwih jembar.

Kunci sing kudu dieling-eling yaiku skor kredit sing apik bisa mbantu sampeyan entuk ora mung utangan pribadi, nanging uga kertu kredit, hipotek lan aset finansial liyane.

Iku tansah apik kanggo fokus ing mbangun kredit, lan sampeyan bakal nindakake iki kanthi mbayar tagihan ing wektu, tetep saldo kertu kredit kurang, lan ngindhari nglamar kanggo macem-macem silihan ing wektu sing padha.

silihan pribadi ing Jerman

Periode mbayar maneh kanggo utangan pribadi ing Jerman

Periode mbayar maneh kanggo utangan pribadi ing Jerman bisa beda-beda gumantung saka jumlah silihan lan syarat sing menehi utang. Ing sisih liya, silihan pribadi ing Jerman asring duwe wektu mbayar maneh 12 nganti 120 wulan.

Peminjam bisa milih wektu mbayar maneh sing paling cocog karo syarat lan anggaran. Pinjaman jangka pendek duwe wektu mbayar maneh sing luwih cendhek, asring antarane 12 nganti 48 wulan, lan silihan jangka panjang duwe wektu mbayar maneh nganti 120 wulan.

Periode mbayar maneh sing dipilih uga bakal mengaruhi tingkat bunga, amarga periode pembayaran maneh bakal narik tingkat bunga sing luwih dhuwur amarga pemberi utang bakal ngalami risiko gagal bayar sing luwih gedhe.

Sing penting yaiku ngerti yen sanajan wektu mbayar maneh luwih suwe, luwih murah pembayaran saben wulan, luwih dhuwur biaya utang amarga bunga. Nalika nemtokake wektu mbayar maneh, penting kanggo nimbang total biaya silihan lan cicilan saben wulan.

Iku biasane apike kanggo milih istilah mbayar maneh sing cocog karo nyilih, nanging ora supaya dawa sing mundhakaken total biaya silihan. Iku biasane apike kanggo nliti akeh opsi lan milih salah siji sing paling cocog karo kabutuhan nyilih lan budget.

utangan non-tujuan ing Jerman

Tujuan saka silihan pribadi ing Jerman

Utangan pribadi ing Jerman bisa digunakake kanggo sawetara perkara, kalebu nanging ora winates ing:

  • dandan omah,
  • Tuku mobil,
  • Konsolidasi kertu kredit,
  • Booking liburan,
  • Pembayaran nikah,
  • Ngurusi tagihan medis,
  • Miwiti bisnis cilik,
  • Investasi ing pendidikan utawa latihan.

Pinjaman pribadi ing Jerman umume dianggep fleksibel lan bisa digunakake kanggo maksud apa wae sing dikarepake. Nanging, sawetara kreditur bisa nemtokke Watesan ing nggunakake dana silihan pribadi, kayata larangan nggunakake silihan kanggo investasi utawa gambling . Watesan kasebut bakal kasebut ing perjanjian utangan, sing kudu diwaca lan dimangerteni sadurunge mlebu.

Wigati dimangerteni manawa tujuan utangan uga bisa mengaruhi tingkat bunga lan syarat utangan. Utangan sing digunakake kanggo tujuan tartamtu, kayata dandan omah utawa pendidikan, bisa uga duwe tingkat bunga sing luwih murah tinimbang silihan sing digunakake kanggo tujuan liyane.

Akibaté, iku tansah apik kanggo mriksa karo kreditur kanggo watesan tartamtu lan carane tujuan silihan bisa mengaruhi syarat-syarat silihan.

 

Pinjaman pribadi ing Jerman kanthi online utawa kanthi pribadi

Pinjaman pribadi ing Jerman bisa diatur kanthi online lan kanthi pribadi. Akeh organisasi finansial, kalebu bank lan serikat kredit, nyedhiyakake silihan pribadi liwat situs web, supaya gampang kanggo para peminjam nglamar lan ngatur utangan online.

Aplikasi online biasane luwih cepet lan luwih trep tinimbang aplikasi pribadi, sing bisa ngirit wektu lan tenaga.

Ngisi formulir aplikasi lan ngirim dokumen sing dibutuhake kanthi elektronik, kayata bukti penghasilan lan identifikasi, umume kanggo nglamar utangan pribadi kanthi online.

Sawetara tukang kredit online uga nggunakake platform digital kanggo verifikasi identifikasi peminjam. Sawise panyuwunan disetujoni, jumlah silihan bakal langsung dibayar menyang akun bank sing nyilih.

Nanging, ora kabeh tukang kredit nyedhiyakake silihan pribadi online lan sawetara pelamar luwih seneng nglamar.

Aplikasi pribadi asring melu ngunjungi cabang lembaga keuangan lan ketemu karo petugas silihan kanggo ngrembug opsi silihan lan ngrampungake proses aplikasi.

Wigati dimangerteni manawa silihan pribadi online bisa uga duwe syarat lan kahanan sing beda karo silihan pribadi, mula luwih becik njelajah macem-macem pilihan lan milih sing paling cocog karo syarat lan anggaran sing nyilih.

by | Jan 20, 2023

kahanan kanggo kredit ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.
Apa schufa ing Jerman?

Apa iku Schufa?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.
kertu kredit ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.
kredit p2p ing Jerman

P2P silihan ing Jerman

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.