Pinjaman mobil ing Jerman

Tuku mobil ing Jerman ora tau luwih gampang!

Pinjaman online kanggo kabeh kabutuhan!

 

 Apa sampeyan mutusake tuku mobil anyar? Nggawe keputusan kanggo tuku mobil mbutuhake wektu. Iki minangka investasi lan entuk manfaat kanggo nindakake peer sadurunge tuku. Sampeyan pungkasane wis nindakake riset lan nemokake mobil sing cocog kanggo sampeyan, saiki dadi bagian finansial.

Ing kene kita lan mitra teka kanggo nulungi sampeyan. Mitra kita bakal menehi tawaran silihan paling apik kanggo mobil ing Jerman. Apa kabeh online saka comfort saka ngarep. Nemtokake jumlah silihan sing dikarepake, isi aplikasi online singkat, kirim, lan ngenteni tawaran.

Tanpa kewajiban!
Kita wis nyiapake sawetara opsi kanggo sampeyan

Sampeyan ora kudu nampa tawaran, lan yen tawaran ora marem, mung nolak. Dadi isi metu aplikasi lan ndeleng tawaran saka partners kita.

silihan mobil ing Jerman
(Peluang paling apik kanggo entuk utangan)
Ora preduli apa sampeyan nggunakake mobil kanthi pribadi utawa kanggo bisnis, mobilitas maksimal saiki penting. Nanging, tarif rental cenderung larang, lan mobil bekas sing murah arang banget.
Mulane Auxmoney nawakake garis kredit nganti 50.000 euro kanggo silihan mobil. Kauntungan liyane yaiku akeh dealer mobil sing isih menehi diskon awis. Mangkono, sampeyan bisa mbayar utang lan gampang nggunakake diskon.

 

 Pilihan kanggo sing duwe kredit ala (masalah schuf, income saben wulan kurang ...).

Kaluwihan:
Kemungkinan paling gedhe kanggo entuk utangan
Nalika bank ngandika ora, isih ana kamungkinan kanggo njaluk utangan
Keputusan utangan mung sawetara detik
Utangan kanggo mahasiswa, probationer, lan buruh sementara
Utangan saka 1000 nganti 50000 euro
Periode mbayar maneh saka 12 nganti 84 wulan
Penawaran kasebut ora wajib lan sampeyan bisa nolak
Ora usah mikir akeh nanging nuruti panjaluke
Yen tawaran ora cocog karo sampeyan, mung nolak.
portal kanggo mbandhingake silihan ing Jerman
Nggawe silihan mobil ing Jerman ora nate luwih gampang. Utangan ing Jerman diwenehake dening portal perbandingan pinjaman online Jerman.
Kaluwihan:
A sawetara saka sudhut nawakake kredit
Utangan sing paling apik sajrone sedetik
Pinjaman cepet pisanan lan kanthi otomatis
Cocog kanggo kabeh klompok wong, uga kanggo tujuan apa wae, kayata silihan mobil
Pilih silihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan
 Tanpa kewajiban, isi aplikasi kasebut lan goleki kanthi cepet apa tawaran kasebut.
Utangan ing Jerman
Entuk utangan online mung 3 langkah
carane njaluk silihan ing Jerman
Langkah 1 isi aplikasi

 

Sampeyan milih jumlah dhuwit sing cocog karo sampeyan, lan jumlah sasi sampeyan kudu mbayar maneh jumlah kasebut. Isi aplikasi kanthi ngetik informasi sing dibutuhake ing aplikasi kasebut.
silihan online ing luar negeri

Langkah 2 ngenteni dokumen lan mlebu

 

Sawise sampeyan ngirim aplikasi, sampeyan lagi ngenteni respon. Ing 30 detik, sampeyan bakal nampa jawaban apa sampeyan cocog kanggo utangan sing sampeyan goleki. Yen jawabane positif, dheweke ngirim dokumen kanggo mlebu lan bali. Ing sawetara kasus, dheweke mung ngirim dokumen. Bagean iki beda-beda saka bank menyang bank.
utangan ing luar negeri
Identifikasi langkah 3
Langkah iki uga pungkasan. Iki ditindakake kanthi rong cara miturut pilihan sampeyan, sing diarani POSTIDENT. Salah siji cara kanggo pindhah menyang kantor pos, lan liyane liwat video chatting. Sawise iku, sampeyan bali kertas lan dhuwit ing akun ing sawetara dina apa.
Identifikasi ing 2 cara
carane njaluk silihan ing Jerman
1. Postident video Chat

 

Ing situs web silihan sing sampeyan gunakake, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan iki, nanging panjelasan singkat. Kanggo identifikasi iki, sampeyan butuh paspor utawa kertu identitas, uga kamera lan mikropon (sampeyan duwe kabeh ing ponsel utawa laptop). Dheweke bakal nggawe panggilan video ing ngendi sampeyan bakal nyekel dokumen identifikasi ing jejere sirah supaya operator bisa ngenali sampeyan. Proses iki njupuk 2-4 menit. Banget prasaja lan cepet saka comfort saka ngarep.
silihan online ing luar negeri
2. postident kanthi tindak menyang kantor pos

 

A proses banget prasaja lan cepet. Paspor utawa kertu identitas dibutuhake. Sampeyan menyang kantor pos paling cedhak lan njaluk POSTIDENT. Sampeyan nyerahake kupon sing ditampa karo dokumen (saka utangan) sing kudu sampeyan tandhani. Sawise pegawe ngenali sampeyan nggunakake dokumen identifikasi, sampeyan ngirim kabeh bali bebarengan.

Kredit Otomatis ing Jerman: Apik kanggo Ngerti

Isi
2
3

Yen sampeyan manggon ing Jerman utawa mikir babagan pindhah, sampeyan bisa uga butuh utangan. Untunge, Jerman nawakake macem-macem opsi pendanaan. Ing kirim blog iki, kita bakal njelajah kabeh opsi kanggo mbantu sampeyan mutusake pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. saka syarat utangan do jinis utangan sing bisa sampeyan mundhakaken, kita bakal nutupi kabeh.

Kondisi kredit ing Jerman

Bank-bank Jerman nawakake macem-macem jinis silihan kanthi kahanan sing beda-beda, kayata tingkat bunga, wektu mbayar maneh, lan liya-liyane. Ing ngisor iki sawetara faktor utama sing kudu ditimbang:

  1. tingkat bunga: Tarif bunga bisa beda-beda gumantung saka jinis utangan, kapercayan sampeyan lan bank. Mbandhingake tawaran saka macem-macem bank kanggo nemokake tingkat kapentingan sing paling murah.
  2. mbayar maneh: Suwene wektu sampeyan kudu mbayar utang bisa uga beda-beda. Periode mbayar maneh bisa dadi jangka pendek (sawetara sasi) utawa jangka panjang (sawetara taun). Jangka wektu mbayar maneh bisa nyuda pembayaran saben wulan, nanging sampeyan bakal mbayar luwih akeh.
  3. Fees: Elinga biaya tambahan sing kudu sampeyan bayar nalika njupuk silihan, kayata biaya pangolahan utawa biaya mbayar maneh awal.

Apa sing kemungkinan?

Sampeyan bisa mbatalake silihan online ili langsung ing bank. Pinjaman online nawakake pilihan sing cepet lan trep, nalika njupuk utang ing bank bisa menehi kesempatan sing luwih apik kanggo takon lan njaluk saran. Temtokake pilihan sing paling cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Jinis silihan

Bank-bank Jerman nawakake macem-macem jinis silihan kanggo macem-macem kabutuhan. Sawetara silihan sing paling populer kalebu:

  1. silihan mobil
  2. utangan omah
  3. Utangan bisnis
  4. utangan pribadi
  5. silihan cepet
  6. Utangan kanggo wong manca

Napa utang?

Alesan kanggo njupuk utang ing Jerman bisa beda-beda gumantung saka kabutuhan. Sawetara alasan umum kalebu:

  1. Tuku mobil
  2. Tuku real estate
  3. Miwiti utawa ngembangake bisnis
  4. Pembiayaan pendidikan
  5. Konsolidasi Utang
  6. Biaya sing ora dikarepke utawa darurat

Apa sing kudu digatekake nalika njupuk utangan ing Jerman?

Nalika golek utangan ing Jerman, penting kanggo menehi perhatian marang sawetara faktor utama kanggo mesthekake yen sampeyan milih pilihan sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan:

  1. Bandingake tawaran: Riset bank-bank sing beda-beda lan mbandhingake syarat-syarat silihan. Iki kalebu suku bunga, syarat mbayar maneh lan biaya. Bank ing Jerman padha kurban opsi beda, supaya priksa manawa sampeyan nemokake hasil paling apik.
  2. Evaluasi kredibilitas sampeyan: Sakdurunge nyilih utang, kudu diyakini bisa mbalekake utang kanthi rutin. Coba income saiki, expenses lan utang kanggo nemtokake sepira sampeyan bisa saged.
  3. Coba asuransi tambahan: Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga kudu ngamanake silihan. Iki bisa kalebu asuransi jiwa, asuransi properti utawa asuransi mobil. Riset syarat lan biaya asuransi kanggo mesthekake yen sampeyan wis dilindhungi kanthi cukup.
  4. Maca print apik: Waca kabeh syarat lan kahanan silihan kanthi teliti kanggo mangerteni kewajiban lan hak sampeyan. Yen ana sing ora jelas, hubungi bank utawa penasehat keuangan kanggo klarifikasi.

Utangan finansial

Kredit nuduhake kemampuan wong utawa organisasi kanggo nyilih dhuwit, uga pengaturan sing ditetepake kanggo mbayar maneh lan syarat-syarat rencana mbayar maneh. Sampeyan ngandika kredibilitas yen sampeyan ketemu syarat kredit uga.

Kredit uga bisa ngarujuk marang saldo awis positif ing akun bank. Contone, akun bank sampeyan bisa entuk bunga. Kredit minangka kebalikan saka debit, tegese dhuwit dibusak saka akun sampeyan.

Institusi finansial sing ngidini wong utawa perusahaan nyilih dhuwit kanggo tuku (yaiku, njupuk langsung) barang, bahan mentah, komponen, lan barang liyane lan mbayar kanggo wektu sing suwe.

Utangan bank lan overdraft, silihan cicilan, kertu kredit lan silihan dagang minangka conto fasilitas kredit. Tarif bunga silihan bisa tetep utawa variabel gumantung saka jinis utangan sing ditawakake utawa silihan bisa uga tanpa bunga ing sawetara kahanan kanggo nyengkuyung bisnis.

utangan online ing luar negeri

Apa Auto Kredit ing Jerman?

 

Utangan mobil ing Jerman minangka persetujuan antarane sampeyan lan pemberi utang sing menehi dana kanggo tuku kendaraan. Ing ijol-ijolan, sampeyan bakal mbayar kapentingan ing wektu tartamtu. Sadurunge mlebu dokumen utangan, sampeyan kudu ngerti syarat-syarat ing ngisor iki: Simpenan dibutuhake.

Ing Jerman, luwih saka 95% kabeh dodolan mobil anyar dibiayai. Gumantung ing kahanane, kendaraan bekas bisa dituku kanthi awis utawa dibiayai nganggo silihan mobil. Bank-bank saya akeh sing gelem ngutangi dhuwit kanggo sing pengin tuku mobil lawas.

Sapa sing menehi utangan mobil ing Jerman?

Ana akeh pilihan ing ngendi lan carane sampeyan bisa njaluk silihan mobil ing Jerman, kanggo tuku kendaraan anyar utawa bekas.
Iki minangka opsi sing paling umum digunakake:

  • Utangan saka bank dhewe kanggo mobil (bank utama).
  • Pinjaman mobil ing Jerman saka bank pabrikan mobil (sawetara pabrikan mobil uga mbiayai kertu bekas, contone Bank Volkswagen)
  • Perjanjian cicilan karo bakul kendaraan
  • Belanja komparatif silihan mobil ing Internet, umpamane Smava.
  • Pembiayaan pribadi (utang saka individu pribadi, sing uga bisa diatur liwat Internet = Auxmoney) minangka jinis pembiayaan pribadi.

 

Wong sing golek utangan mobil ing Jerman asring miwiti kanthi ngubungi bank utama utawa organisasi kredit liyane. Yen sampeyan ora duwe kanca sing kerja ing bank kasebut, iki bisa uga salah.

Amarga yen sampeyan ora entuk silihan, sampeyan duwe risiko yen ing kasus sing paling elek sampeyan bakal "dibakar", lan sampeyan mung pindhah menyang bank siji tanpa perbandingan nyata.
Kontrak dealer cicilan, sing ora luwih saka silihan mobil ing Jerman, arang digunakake.
Kangge, dealers kendaraan nawakake macem-macem opsi pendanaan, kalebu makelar silihan saka bank partner utawa leasing (uga liwat partner).
Kanthi nyinaoni situs internet sing penting, kita duwe pengalaman paling apik kanggo mbandhingake pembiayaan kendaraan.

silihan mobil ing Jerman

Apa Jenis Pinjaman Mobil ing Jerman sing Kita Duwe?

Ana rong jinis silihan mobil sing kasedhiya ing Jerman;
• Utangan mobil saka perusahaan keuangan dealer mobil dhewe (umpamane BMW Bank: silihan saka dheweke
institusi uga disebut leases)
• Utangan pribadhi saka bank konvensional utawa perusahaan pembiayaan mobil minangka rong bentuk silihan mobil sing kasedhiya.

Dealer kendharaan wis ngerti yen bank-bank kasebut entuk bathi gedhe saka silihan mobil, mula saiki dheweke menehi dana kanthi tingkat bunga sing dhuwur. Yen sampeyan tuku mobil anyar, ngarepake bakul nyoba ngobrol sampeyan nggunakake program pembiayaan dealer. Dheweke bakal ngurus tingkat kapentingan lan istilah silihan, nanging total biaya pendanaan mobil bakal padha - lan luwih akeh tinimbang yen sampeyan tuku mobil tanpa paket keuangan.

Pinjaman pribadi saka bank tradisional duwe tingkat bunga sing dhuwur. Jumlah silihan biasane saka 5000 nganti 25000 euro. Suwene amanat yaiku saka 12 nganti 72 wulan (1-6 taun). Tarif bunga kisaran saka luwih saka 8,5 persen nganti luwih saka 12 persen, supaya mikir sadurunge njupuk utang. Tingkat bunga variabel bakal luwih nguntungake tinimbang sing tetep.

silihan mobil ing Jerman

Kepiye cara entuk Kredit Otomatis ing Jerman?

Ana sawetara opsi kanggo tuku mobil ing Jerman, lan blanja ora salah siji saka wong-wong mau. Amarga iki, bisa uga migunani kanggo njelajah opsi alternatif kanggo tuku mobil ing Jerman. Bagean ing ngisor iki nimbang sawetara pilihan.

1. Paket Mobilitas (Mobilitätspakete): Paket mobilitas padha karo paket leasing lan ditujokake kanggo wong manca sing bisa dadi secondment utawa ing proyek ing Jerman. Nanging, mung diwatesi, contone nem sasi utawa setahun.

2. Nyewakake utawa nyewa mobil: Mobil bisa disewa kanggo wektu sing luwih suwe, asring saka 3 nganti 5 taun. Iki umume digunakake dening para profesional sing wis entuk mobil minangka bagean saka pakaryane, supaya bisa nyuda biaya pambayaran saben wulan minangka biaya bisnis.

3. Nyewa mobil kanthi kamungkinan tuku ing pungkasan mangsa sewa: Iki minangka gagasan anyar sing a
pangguna mobil sing disewakake duwe pilihan kanggo mbayar biaya sing isih ana lan tuku mobil sawise sewa.
Cocog kanggo wong sing durung mutusake tuku mobil, nanging pengin mriksa sawetara wulan sadurunge nggawe keputusan.

4. Pinjaman kanggo kendaraan kanthi suku bunga tetep (Ratenkauf): Iki minangka jinis tuku mobil sing paling umum ing ngendi panuku
mbayar dhuwit cilik banjur mbayar cicilan silihan saben wulan.

5. Sampeyan bisa mriksa karo sawetara dealers model mobil favorit kanggo ndeleng apa padha duwe tawaran kuwi kanggo telung pilihanipun ndhuwur. Sampeyan uga bisa mriksa situs web penjualan mobil online kaya 12neuwagen.de, sing biasane luwih murah tinimbang dealers tradisional, lan saiki sampeyan karo prices kanggo saben jinis mobil kanggo pilihan Financing beda.

Sawetara syarat kanggo silihan mobil ing Jerman?

Sampeyan bakal bisa njaluk silihan mobil ing Jerman sanajan sampeyan tuku mobil bekas saka dealers. Nanging, yen sampeyan tuku mobil bekas saka bakul pribadi lan pengin mbiayai, sampeyan kudu langsung nyedhaki departemen keuangan bank. Ing Jerman, kahanan umum kanggo mbiayai tuku mobil yaiku:

Rating kredit apik (laporan apik SCHUFA -e);

Pendapatan reguler saben wulan saka lapangan kerja sing stabil;

Skor kredit: Minangka wong manca sing mung ing Jerman kanggo wektu cendhak, iku bisa sing durung duwe skor kredit. Iki bisa diatasi yen sampeyan nuduhake yen sampeyan duwe pagawean sing aman lan penghasilan saben wulan tetep. Sampeyan kudu bisa ngirim telung slip pembayaran saka proyek pungkasan.

Pembayaran mudhun: Sampeyan biasane kudu mbayar dhuwit kanggo silihan mobil. Sing luwih dhuwur dhuwit mudhun, luwih gampang entuk silihan, luwih murah suku bunga lan luwih murah pembayaran saben wulan. Tarif bunga paling apik asring kasedhiya nalika pembayaran mudhun 20% digawe.

Suwene mbayar maneh: Gumantung ing rega mobil, silihan bisa tahan saka 24 kanggo 60 sasi ing paling kasus.
Nanging, sadurunge nglamar utangan, wong manca kudu nggawe manawa visa panggonane sah nganti pungkasan wektu mbayar maneh.

utangan non-tujuan ing Jerman

Napa kita njupuk silihan mobil ing Jerman?

  • Suku bunga minimal

Njaluk utangan mobil ora larang kaya sing sampeyan bayangake. Tarif bunga biasane andhap asor, lan sampeyan bisa milih wektu mbayar maneh nganti pitung taun.

Iki nyederhanakake mbayar maneh silihan saben wulan, nyuda pajak ing dompet sampeyan. Ing kasunyatan, yen skor kredit sampeyan kuwat lan sampeyan wis dadi pelanggan setia bank sing sampeyan gunakake kanggo silihan, sampeyan bisa uga bisa nurunake suku bunga.
rate.

  • Jaminan ora dibutuhake

Sing apik babagan entuk silihan mobil ing Jerman yaiku sampeyan ora kudu menehi jaminan. Mobil sing sampeyan tuku bakal digunakake dening bank minangka jaminan.

Iki tegese yen sampeyan ora mbayar utang,
bank bisa ngrebut lan ngedol mobil kanggo mbalekake jumlah silihan.

Akibaté, sampeyan ora perlu kuwatir babagan gadai barang-barang berharga sampeyan.

  • Ora ana maneh tawar-menawar utawa ngenteni

Sampeyan ora bakal maneh kudu gelut karo pembalap mobil sing nyoba ngapusi sampeyan metu saka dhuwit hard entuk,
Sampeyan uga ora kudu ngenteni tekane taksi sing wis dipesen.

Nduwe mobil dhewe bakal ngirit dhuwit ing wektu sing suwe, utamane yen sampeyan ngandelake taksi utawa mobil kanggo lelungan.

 

Kepiye Cara Nglamar Kredit Otomatis ing Jerman?

Pinjaman mobil ing Jerman bisa dipikolehi kanthi online lan offline. Njaluk silihan mobil online ing Jerman minangka pendekatan sing paling trep kanggo nyegah komplikasi. Cukup menyang portal aplikasi bank utawa situs web pihak katelu sing duwe reputasi kanggo ngirim aplikasi.

Prosedur ing ngisor iki melu nglamar lan nyetujoni silihan mobil ing Jerman:

  • Priksa skor kredit sampeyan

Skor kredit sampeyan minangka faktor kunci kanggo entuk silihan mobil. Minangka pamula, sampeyan kudu mriksa kredit sampeyan dhisik amarga bank-bank luwih seneng wong sing duwe skor kredit apik.

  • Isi formulir panjalukan

Banjur kirim aplikasi silihan menyang bank sing dikarepake, bebarengan karo kabeh dokumentasi sing dibutuhake. Priksa manawa formulir wis diisi kanthi bener lan kabeh dokumen sing sah diajukake.

  • Priksa panjalukan

Kanggo nemtokake kelayakan sampeyan, bank bakal mriksa dokumen sampeyan lan mriksa profil sampeyan uga skor kredit sampeyan. Aplikasi silihan sampeyan bakal diproses yen sampeyan dianggep layak.

  • Persetujuan utangan

Butuh 1 nganti 5 dina kanggo bank nyetujoni silihan mobil. Nanging, gumantung saka profil calon, durasi iki bisa beda-beda saka bank menyang bank.

  • Pengeluaran utang

Sawise silihan disetujoni, awis bakal dikirim menyang akun sampeyan utawa langsung menyang dealer mobil sing bakal sampeyan tuku mobil.

Dokumen sing dibutuhake kanggo Kredit Otomatis ing Jerman 

Yen sampeyan nduweni kualifikasi kanggo nglamar silihan kendaraan, sampeyan kudu nerusake menyang tahap sabanjure proses dokumen. Kanggo mesthekake yen bank-bank utawa institusi finansial liyane sing sampeyan pilih bakal nindakake proses silihan kanthi efektif, sampeyan kudu menehi dokumen sing dibutuhake:

  • A wangun sah saka identifikasi

Pelamar kudu menehi identifikasi sing sah, kayata SIM, paspor, utawa identifikasi liyane sing ditanggepi pemerintah.

  • Bukti umur

Wiwit pelamar kudu paling sethithik 18 taun, dheweke kudu menehi dokumen pendukung sing jelas ngonfirmasi umure. Iki bisa dadi lisensi pembalap, paspor utawa dokumen resmi liyane sing nyatakake umur.

  • Bukti alamat sing sah

Penting kanggo nyedhiyakake dokumen sing diterbitake pemerintah sing kalebu alamat saiki.

  • Bukti penghasilan

Sing entuk dhuwit kudu menehi slip gaji telung wulan paling anyar uga laporan bank paling anyar siji wulan.

Iki minangka sawetara dokumen, nanging mesthine saben bank duwe aturan dhewe lan bisa uga njaluk dokumen liyane.

by | Jan 19, 2023

kahanan kanggo kredit ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.
Apa schufa ing Jerman?

Apa iku Schufa?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.
kertu kredit ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.
kredit p2p ing Jerman

P2P silihan ing Jerman

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.