Kredit online ing Jerman

Njupuk utangan ing Jerman ora tau gampang!

Pinjaman online kanggo kabeh kabutuhan!

 

Utangan online ing Jerman utawa silihan liwat internet ing Jerman minangka silihan biasa kanthi bedane. Bedane yen sampeyan njupuk utangan online, sampeyan ora kudu menyang bank. Apa kabeh online saka comfort saka ngarep. Nemtokake jumlah silihan sing dikarepake, isi aplikasi online singkat, kirim, lan ngenteni tawaran.
Tanpa kewajiban!
Kita wis nyiapake sawetara opsi kanggo sampeyan

Sampeyan ora kudu nampa tawaran, lan yen tawaran ora marem, mung nolak. Dadi isi metu aplikasi lan ndeleng tawaran saka partners kita.

Pinjaman pribadi ing Jerman

Ing Netkredit24 sampeyan bisa nemokake silihan sing cocog antarane 1.000 lan 250.000 euro. Sampeyan mung kudu ngisi formulir singkat ing situs web kanthi informasi kontak, jumlah silihan sing dikarepake lan wektu mbayar maneh.
Kaluwihan:
Kabeh jinis utangan
Iku tansah menehi tingkat kapentingan paling apik
A silihan sarujuk kanggo tuku real estate
Utangan saka 1000 nganti 250000 euro
Periode mbayar maneh saka 1 nganti 10 taun
Utangan cicilan tanpa Schufa uga bisa
Sampeyan mesthi mutusake 100% dhewe
Yen tawaran ora cocog karo sampeyan, mung nolak.

 

Sawise ngrampungake kuesioner, sampeyan bakal nampa pambiji awal apa aplikasi silihan sampeyan bakal ditampa utawa ora.

Data pribadhi sampeyan ora bakal dikirim menyang pihak katelu tanpa idin sampeyan. 

Idin iki bakal dipikolehi sawise sampeyan milih opsi silihan sing paling cocog karo sampeyan.

kredit online ing Jerman
 
 Pilihan kanggo kabeh jinis silihan, kalebu sing duwe kredit ala (masalah karo kredit, income saben wulan kurang ...).
Kaluwihan:
Kemungkinan paling gedhe kanggo entuk utangan
Nalika bank ngandika ora, isih ana kamungkinan kanggo njaluk utangan
Keputusan utangan mung sawetara detik
Utangan kanggo mahasiswa, probationer, lan buruh sementara
Utangan saka 1000 nganti 50000 euro
Periode mbayar maneh saka 12 nganti 84 wulan
Penawaran kasebut ora wajib lan sampeyan bisa nolak
Yen tawaran ora cocog karo sampeyan, mung nolak.
portal kanggo mbandhingake silihan ing Jerman
Nggawe utangan ing Jerman ora nate luwih gampang. Utangan ing Jerman diwenehake dening portal perbandingan pinjaman online Jerman.
Kaluwihan:
A sawetara saka sudhut nawakake kredit
Utangan sing paling apik sajrone sedetik
Pinjaman cepet pisanan lan kanthi otomatis
Cocog kanggo kabeh klompok wong, uga kanggo tujuan apa wae, kayata silihan mobil
Kredit ing Jerman kanggo wiraswasta lan bisnis cilik
Pilih silihan sing cocog karo kabutuhan sampeyan
 Tanpa kewajiban, isi aplikasi kasebut lan goleki kanthi cepet apa tawaran kasebut.
Kredit ing Jerman
Entuk utangan online mung 3 langkah
carane njaluk silihan ing Jerman
Langkah 1 isi aplikasi

 

Sampeyan milih jumlah dhuwit sing cocog karo sampeyan, lan jumlah sasi sampeyan kudu mbayar maneh jumlah kasebut. Isi aplikasi kanthi ngetik informasi sing dibutuhake ing aplikasi kasebut.
silihan online ing luar negeri

Langkah 2 ngenteni dokumen lan mlebu

 

Sawise sampeyan ngirim aplikasi, sampeyan lagi ngenteni respon. Ing 30 detik, sampeyan bakal nampa jawaban apa sampeyan cocog kanggo utangan sing sampeyan goleki. Yen jawabane positif, dheweke ngirim dokumen kanggo mlebu lan bali. Ing sawetara kasus, dheweke mung ngirim dokumen. Bagean iki beda-beda saka bank menyang bank.
utangan ing luar negeri
Identifikasi langkah 3
Langkah iki uga pungkasan. Iki ditindakake kanthi rong cara miturut pilihan sampeyan, sing diarani POSTIDENT. Salah siji cara kanggo pindhah menyang kantor pos, lan liyane liwat video chatting. Sawise iku, sampeyan bali kertas lan dhuwit ing akun ing sawetara dina apa.
Identifikasi ing 2 cara
carane njaluk silihan ing Jerman
1. Postident video Chat

 

Ing situs web silihan sing sampeyan gunakake, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan iki, nanging panjelasan singkat. Kanggo identifikasi iki, sampeyan butuh paspor utawa kertu identitas, uga kamera lan mikropon (sampeyan duwe kabeh ing ponsel utawa laptop). Dheweke bakal nggawe panggilan video ing ngendi sampeyan bakal nyekel dokumen identifikasi ing jejere sirah supaya operator bisa ngenali sampeyan. Proses iki njupuk 2-4 menit. Banget prasaja lan cepet saka comfort saka ngarep.
silihan online ing luar negeri
2. postident kanthi tindak menyang kantor pos

 

A proses banget prasaja lan cepet. Paspor utawa kertu identitas dibutuhake. Sampeyan menyang kantor pos paling cedhak lan njaluk POSTIDENT. Sampeyan nyerahake kupon sing ditampa karo dokumen (saka utangan) sing kudu sampeyan tandhani. Sawise pegawe ngenali sampeyan nggunakake dokumen identifikasi, sampeyan ngirim kabeh bali bebarengan.

Kredit online ing Jerman: Apik kanggo ngerti

ISI
2
3

Apa sampeyan butuh utangan online ing Jerman? Apa ora seneng menyang bank lan njaluk utangan? Aja kuwatir. Kanthi owah-owahan donya kanthi cepet, layanan online saya tambah cepet lan luwih cepet tinimbang sadurunge. Saiki sampeyan bisa njaluk silihan online pas wektune saka comfort saka ngarep. Dadi, yen sampeyan kepingin weruh apa silihan online ing Jerman, waca artikel iki nganti pungkasan.

Ing kene sampeyan bakal entuk katrangan babagan utangan kasebut.

Apa Kredit Online ing Jerman?

Utangan online ing Jerman utawa silihan online ing Jerman minangka silihan sing sampeyan entuk online. Utangan online dijupuk saka kreditur sing beroperasi online. Kadhangkala proses nyilih utang kasebut bisa beda-beda saka siji pemberi utang menyang liyane.

Ing kasus silihan kasebut, bank tradisional ora duwe peran. Sampeyan bisa ngrampungake kabeh proses saka comfort omah, wiwit saka pra-kualifikasi kanggo Financing final saka silihan, tanpa malah ngunjungi bank.

utangan online ing luar negeri

Jinis Kredit Online ing Jerman 

Ana limang jinis silihan online ing Jerman:

  1. utang pribadi kanthi cicilan saben wulan tetep,
  2. sing diarani pinjaman cepet,
  3. silihan kanggo real estate (tuku omah, apartemen ...),
  4. silihan kanggo properti sing bisa dipindhah, sing diarani silihan mobil,
  5. utangan angsuran kanthi bunga variabel.

 

Kredit Online ing Jerman lan Tujuane:

Tujuan silihan ing Jerman penting banget, amarga ing umume jumlah kapentingan sing bakal ditampa gumantung. Contone, nalika sampeyan tuku mobil, sampeyan entuk tingkat bunga sing paling murah kanggo silihan mobil.

Kredit online ing Jerman dipérang dadi sawetara jinis miturut tujuan panggunaan. Kita bakal dhaptar sawetara:

  1. Pinjaman pribadi utawa non-tujuan ing Jerman,
  2. Pinjaman mobil ing Jerman,
  3. Utangan bisnis ing Jerman,
  4. Pinjaman kanggo renovasi apartemen,
  5. Pinjaman konstruksi ing Jerman.

Kredit Pribadi Online ing Jerman (Kredit Non-Tujuan)

Pinjaman pribadi online ing Jerman minangka jumlah dhuwit sing bisa dipinjam lan digunakake kanggo sawetara perkara. Contone, sampeyan bisa nggunakake silihan pribadi ing Jerman kanggo mbayar utang, finance dandan omah utawa finance wedding becik.

Bank, serikat kredit lan tukang kredit online nyedhiyakake silihan pribadi ing Jerman. Sampeyan kudu mbayar maneh dana sing dipinjam liwat wektu, biasane kanthi kapentingan. Kajaba iku, pemberi utang tartamtu bisa ngisi biaya silihan pribadi ing Jerman.

Pinjaman pribadi ing Jerman dipérang dadi rong jinis:

Utangan sing dijamin

Sampeyan bisa njaluk utangan pribadi sing aman utawa ora aman. Sembarang silihan pribadi ing Jerman sing kalebu syarat jaminan diarani silihan sing dijamin.

Contone, sampeyan bisa nggunakake aset fisik kaya mobil utawa prau kanggo njaluk silihan pribadi tinimbang awis kaya akun tabungan utawa sertifikat simpenan. Pemberi pinjaman bisa njaga jaminan minangka pambayaran utang yen sampeyan ora duwe utang.

Kredit Tanpa Aman

Kanthi utang pribadi tanpa jaminan, ora perlu agunan. Pinjaman pribadi sing aman lan ora terjamin bisa digawe kanggo pelanggan sing layak dening bank, serikat kredit lan tukang kredit online.

Amarga ora ana jaminan sing bisa diklumpukake, bank-bank biasane nganggep sing terakhir luwih beresiko tinimbang sing pertama. Iki bisa nyebabake tambah biaya bunga.

Kredit Auto Online ing Jerman

Pelanggan nyilih dhuwit kanggo mbayar mobil kanthi silihan mobil ing Jerman, kadhangkala disebut silihan kendaraan utawa silihan mobil. Utangan asring minangka jumlah dhuwit sing diwenehake marang wong, perusahaan utawa organisasi liyane. Wong sing nyilih dhuwit diarani wong sing nyilih, lan sing nyilih diarani wong sing nyilih.

Nalika njupuk silihan (silihan), nyilih undertakes kanggo mbayar maneh kanthi lengkap ing tanggal amarga, biasane ing pembayaran saben wulan, bebarengan karo kapentingan (persentase saka jumlah silihan, kang biasane diwilang ing basis taunan).

Umume aturan lan tata cara sing ngatur silihan liyane ing Jerman uga ditrapake kanggo silihan mobil ing Jerman. Umume kasus, sing nyilih bakal khusus nglamar silihan kendaraan nalika arep tuku mobil; Nanging, konsumen bisa nggunakake silihan pribadi, kang, kita wis ngerti, punika silihan sing individu njaluk kanggo nggunakake nanging sumerep pas, kanggo tujuan padha.

Senajan silihan mobil tartamtu bisa kanggo istilah maneh, kabeh wis ditetepake istilah sing sawetara saka 24 kanggo 60 sasi. Jumlah total silihan ditambah karo sawetara biaya lan pajak sing asring kalebu ing silihan mobil.

Sampeyan bisa maca liyane babagan silihan mobil kene.

silihan mobil online ing Jerman

Utangan Bisnis ing Jerman

Pinjaman bisnis minangka persetujuan antarane pamilik bisnis lan bank utawa kreditur pribadi kanggo nyilih dhuwit. Bisnis butuh dhuwit kanggo ndhukung bisnis utawa mung kanggo miwiti lan entuk bathi. Bank-bank lan tukang kredit seneng ngutangi dhuwit luwih dhisik anggere mbayar maneh ing wektu lan kanthi kapentingan.

Sawetara kritéria mengaruhi apa perusahaan lan wirausaha wiwitan bisa nggunakake kredit ing Jerman minangka modal utang utawa ora. Kualitas kredit perusahaan minangka faktor sing paling penting, nanging faktor liyane kayata dawa bisnis, jaminan sing bisa ditawakake lan kondisi finansial saiki bisa nggawe bedane.

Yen perusahaan ora bisa mbalekake utangan marang pemberi utang, sawetara perkara bisa kedadeyan. Perusahaan bisa nggunakake luwih akeh pendanaan utang kanggo ngasilake awis sing dibutuhake kanggo mbayar utang. Yen pemberi utang duwe properti minangka jaminan kanggo utangan, pemberi utang bisa njaluk properti kasebut minangka pembayaran.

Yen perusahaan ora bisa nyukupi kewajiban utawa ngasilake luwih akeh awis, bisa dipeksa nyatakake bangkrut lan ngilangi kabeh asete, saengga para pemberi utang bakal dibayar sadurunge para pemegang saham perusahaan. Waca liyane ing Utangan bisnis ing Jerman.

Pinjaman ing Jerman kanggo renovasi apartemen, omah ...

Utangan dandan omah adhedhasar siji faktor utama: regane omah sawise direnovasi. Utangan renovasi ngira pira sing bisa dipinjam dening pemilik omah adhedhasar nilai ngarep sawise direnovasi, dudu regane omah saiki. Iki menehi homeowners kredit kanggo Tambah ing Nilai ngarep disebabake dandan ngajokaken.

Gampang bingung tembung iki, amarga sawetara produk sing dipasarake minangka "utang dandan omah" sejatine diganti maneh minangka utangan pribadi tanpa jaminan sing wis diomongake sadurunge, utawa kertu kredit sing ora cocog kanggo umume proyek amarga tingkat bunga sing dhuwur. , istilah sing luwih cendhek, lan jumlah silihan winates. "Utangan perbaikan omah" sing kasedhiya iki dudu utangan remodelling.

Utangan renovasi minangka siji-sijine bentuk silihan sing ngidini para pemilik omah bisa nyilih marang nilai ngarep omah. Amarga pemberi utang asring ngetung tarif adhedhasar rasio silihan-kanggo-nilai, nggunakake nilai pasca-renovasi uga mbantu sampeyan entuk tingkat sing paling apik.

Utangan Konstruksi ing Jerman

Utangan konstruksi ing Jerman nyedhiyakake dana sing dibutuhake kanggo ngrampungake pambangunan omah, nanging sing nyilih tanggung jawab kanggo mbayar utang kanthi lengkap nalika tiba (biasane setahun utawa kurang) utawa entuk hipotek kanggo ngamanake pendanaan permanen.

Pinjaman konstruksi iki ngeculake awis gumantung saka persentase proyek rampung, lan sing nyilih mung tanggung jawab kanggo mbayar bunga kanggo dhuwit sing dipinjam.

Utangan konstruksi ing Jerman bisa luwih larang ing jangka panjang yen sampeyan butuh hipotek permanen amarga sampeyan kudu ngrampungake rong prosedur silihan sing beda lan mbayar rong set biaya. Biaya nutup bisa nganti atusan dolar, mula luwih becik ngindhari babak liyane.

Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku status finansial sampeyan bisa rusak sajrone proses konstruksi. Yen sampeyan kelangan proyek utawa nandhang kemunduran liyane, sampeyan bisa uga ora bisa nduweni hipotek ing mangsa ngarep - supaya sampeyan ora bisa pindhah menyang omah anyar sampeyan.

utangan non-tujuan ing Jerman

Kepiye Cara Nglamar Kredit Online ing Jerman?

Kepiye cara nglamar utangan online? Nglamar utangan dina iki gampang; tindakake sawetara langkah prasaja lan dhuwit bisa ing akun mung 2-3 dina. Ing sawetara kasus malah luwih cepet.

langkah 1: Temtokake silihan sing cocog kanggo sampeyan.

Aja ngapusi janji tingkat bunga paling murah utawa syarat mbayar maneh sing paling gampang. Neliti kanthi teliti, mriksa tingkat kapentingan lan mbayar manungsa waé kanggo print nggoleki. Ngerti syarat-syarat silihan bisa mbantu sampeyan nggawe keputusan sing paling apik kanggo sampeyan. Kabeh informasi sing dibutuhake kasedhiya ing Internet.

Sinau akeh biaya sing nyilihake. Biaya pangolahan, pajak layanan, denda pembayaran telat lan biaya liyane digandhengake karo meh kabeh bentuk silihan.

Langkah 2: Sampeyan bisa nggunakake macem-macem kalkulator silihan online kanggo nggawe pilihan sing tepat.

Kalkulator EMI online bakal mbantu sampeyan ngerti sepira sampeyan kudu mbayar saben wulan, suwene sampeyan kudu mbayar maneh lan pira dhuwit sing kudu dibayar. Iki uga bisa mbantu sampeyan ngerti apa sampeyan entuk jumlah silihan tartamtu adhedhasar penghasilan saben wulan utawa kahanan finansial.

3. langkah: Nglumpukake kabeh dokumentasi.

Saliyane formulir aplikasi silihan, sampeyan kudu ngirim sawetara kertas liyane kanggo ngrampungake

tata cara.

Langkah 4: Isi formulir aplikasi

  • Bukak situs web pemberi utang kanggo sinau luwih lengkap.
  • Pindhah menyang kaca kanggo silihan sing sampeyan goleki.
  • Pilih "Isi aplikasi saiki" saka menu gulung mudhun.
  • Isi informasi pribadhi sing penting, kayata jeneng lengkap, tanggal lahir lan informasi kontak.
  • Isi formulir aplikasi lan kirimake.

 


Langkah 5: Entuk silihan ing Jerman langsung

Sampeyan bisa uga kudu ngenteni sawetara detik nganti sawetara menit kanggo nanggepi pemberi utang, amarga paningkatan teknologi pinjaman online ing Jerman.

Jumlah silihan bakal ditanggepi sajrone 2-3 dina, (ing sawetara kasus luwih cepet) saka rampung verifikasi lan kabar yen silihan wis disetujoni.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan silihan online ing Jerman utawa silihan umume, sampeyan bisa nindakake ing situs kita Apik Ngerti.

 

Dokumen kanggo Kredit kanggo Karyawan ing Jerman 

Umume kasus, nalika nerangake jumlah kredit online sing luwih cilik, ing ngisor iki dibutuhake:

  • salinan 3 slip gaji pungkasan,
  • laporan bank kanggo 4-5 minggu pungkasan,
  • salinan kontrak kerja.

Iki minangka sawetara dokumen dhasar sing kudu sampeyan kirim. Gumantung ing tujuan silihan lan bank, sampeyan kudu ngirim sawetara dokumen liyane. Sampeyan bakal nampa dhaptar dokumen sing tepat sing kudu dikirim saka bank sawise ngrampungake aplikasi silihan.

Ketentuan Kredit kanggo Karyawan ing Jerman 

Ing asas, saben pelanggan pribadi lan saben perusahaan bisa njaluk utangan bank. Nanging, sawetara syarat kudu dipenuhi:

  • Sampeyan kudu umur legal;
  • Sampeyan kudu duwe kredit apik;
  • Sampeyan duwe kontrak Employment kanggo wektu indefinite wektu lan income saben wulan biasa, lan sampeyan bisa mbuktekaken iki karo slip gaji gadhah;
  • Sawetara bank mbutuhake panggonan utama Jerman lan akun saiki Jerman.

Yen sampeyan kasengsem ing silihan ing negara Eropah liyane, sampeyan bisa ngunjungi areainfinance.com

 

by | Apr 23, 2023

kahanan kanggo kredit ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.
Apa schufa ing Jerman?

Apa iku Schufa?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.
kertu kredit ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.
kredit p2p ing Jerman

P2P silihan ing Jerman

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.