Mbukak akun ing Jerman

 

Mbukak akun ing Jerman ora dadi masalah maneh!

 

Mbukak akun ing Jerman bisa nyenengake lan ngepenakke. Sayange ana birokrasi alon, folder karo makalah, istilah sing ora pati ngerti lan rasa ora nyaman amarga ora ngerti persis apa sing sampeyan lakoni. Preduli saka apa sampeyan pengin mbukak akun online utawa ing cabang, sampeyan kudu dilaporake. Ing teks ing ngisor iki, kita bakal nyoba menehi informasi babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan mbukak akun bank ing Jerman.

Kita wis nyiapake kesempatan online sing menarik kanggo sampeyan

Commerzbank

Diadegake ing 1870, salah sawijining bank paling tuwa ing Jerman, Commerzbank nyedhiyakake pembiayaan ritel lan komersial, perbankan investasi, manajemen aset lan layanan perbankan pribadi.

Berkantor pusat ing Frankfurt, bank kasebut makaryakke sekitar 39.000 karyawan lan nglayani 17,5 yuta klien ing 50 negara. 

bank-bank Jerman paling apik

Yen sampeyan pengin nglamar akun ing bank iki, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki kanthi ngeklik tombol "APPLY"

  • Manajemen akun gratis saka simpenan minimal € 700
  • Virtual Debit Mastercard klebu
  • Commerzbank Girocard klebu
  • Akuisisi kas gratis ing Cashgroup
  • Jaringan cabang sing padhet ing saindhenging Jerman
  • Layanan apik
  • Kelestarian Commerzbank
akun gratis ing Jerman

Entuk nomer akun bank dhewe, IBAN Eropa lan rincian bank liyane.

Nampa simpenan ing 10 mata uang kaya duwe akun lokal.

Transfer dhuwit luwih murah lan luwih gampang tinimbang karo bank konvensional.

Mbayar ing luar negeri - tanpa biaya sing didhelikake.

Tahan nganti 53 mata uang ing akun sampeyan lan ijol-ijolan ing antarane.

mbukak akun ing Jerman

N26 fleksibel lan praktis. 

Ngatur keuangan ing wektu nyata ing smartphone sampeyan. 

Mbukak akun N26 online ing 8 menit tanpa dokumen - langsung saka comfort saka ngarep. 

Siap ngalih bank? Thanks kanggo finleap connect, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe N26 dadi akun utama - gratis.

Transfer pembayaran debit langsung sing wis ana, pesenan tetep lan pembayaran bola-bali menyang akun N26 mung sawetara nutul. 

Temokake layanan ganti akun langsung ing aplikasi N26 sampeyan.

Kanggo akun ing Jerman mung 3 langkah

Gumantung ing bank, iki minangka salah sawijining cara kanggo nglamar akun ing Jerman

carane njaluk silihan ing Jerman

Langkah 1 isi aplikasi

 

Sampeyan milih akun sing cocog karo sampeyan, Isi aplikasi kanthi ngetik informasi sing dibutuhake ing aplikasi kasebut.
silihan online ing luar negeri

Langkah 2 ngenteni dokumen lan mlebu

 

Sawise sampeyan ngirim aplikasi, sampeyan lagi ngenteni respon. Ing 30 detik, sampeyan bakal nampa jawaban apa sampeyan cocok kanggo akun sing looking for. Yen jawabane positif, dheweke ngirim dokumen kanggo mlebu lan bali. Ing sawetara kasus, dheweke mung ngirim dokumen. Bagean iki beda-beda saka bank menyang bank.
utangan ing luar negeri

Identifikasi langkah 3

Langkah iki uga pungkasan. Iki ditindakake kanthi rong cara miturut pilihan sampeyan, sing diarani POSTIDENT. Salah siji cara kanggo pindhah menyang kantor pos, lan liyane liwat video chatting. Sawise iku, sampeyan bali kertas lan dhuwit ing akun ing sawetara dina apa. Bagean iki uga beda-beda saka bank menyang bank.

Identifikasi ing 2 cara

carane njaluk silihan ing Jerman

1. Postident video Chat

 

Ing situs web akun sing dibukak, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan iki, nanging panjelasan singkat. Kanggo identifikasi iki, sampeyan butuh paspor utawa kertu identitas, uga kamera lan mikropon (sampeyan duwe kabeh ing ponsel utawa laptop). Dheweke bakal nggawe panggilan video ing ngendi sampeyan bakal nyekel dokumen identifikasi ing jejere sirah supaya operator bisa ngenali sampeyan. Proses iki njupuk 2-4 menit. Banget prasaja lan cepet saka comfort saka ngarep.
silihan online ing luar negeri

2. postident kanthi tindak menyang kantor pos

 

A proses banget prasaja lan cepet. Paspor utawa kertu identitas dibutuhake. Sampeyan menyang kantor pos paling cedhak lan njaluk POSTIDENT. Sampeyan nyerahke kupon sing ditampa karo dokumen (saka akun) sing kudu sampeyan tandhani. Sawise pegawe ngenali sampeyan nggunakake dokumen identifikasi, sampeyan ngirim kabeh bali bebarengan.

Mbukak akun ing Jerman: Apa sampeyan kudu ngerti!

Mungkin sampeyan lagi wae pindhah menyang Jerman lan kudu langsung miwiti. Nanging ing ngendi sampeyan miwiti ing negara gedhe iki? Salah sawijining perkara sing paling penting yaiku mbukak akun bank ing Jerman. Sampeyan perlu kanggo nyewa apartemen utawa omah, ngrampungake kontrak ponsel, nampa gaji, mbatalake dhuwit utawa jinis transaksi bank liyane.

Kepiye cara kerja perbankan ing Jerman?

Ing Jerman, ana sistem perbankan sing dumadi saka bank komersial swasta, bank tabungan umum (Sparkassen lan Landesbanken), uga bank koperasi (Genossenschaftsbanken). Kajaba iku, sampeyan uga bisa nemokake macem-macem bank internasional ing Jerman, bank online lan seluler, sing gampang digunakake lan nggawe perbankan cukup gampang.

Carane mbukak akun ing Jerman

Ana sawetara cara kanggo mbukak akun ing Jerman. Kita bakal sebutno loro sing paling populer:

  1. Arep menyang kantor
  2. Bukak akun online ing Jerman

Arep menyang kantor

Bank-bank lokal minangka papan pisanan sing dipikirake wong nalika mikir babagan mbukak akun ing Jerman. Mesthi, iki minangka pikiran sing normal amarga menehi sawetara keamanan ing sirahe wong. Sawise kabeh, iki babagan dhuwit.

Yen sampeyan nglamar ing kana, sampeyan bakal bisa ketemu adhep-adhepan karo petugas, pengalaman kasebut bakal dadi pribadi, lan petugas kasebut bisa kanthi gampang nuntun sampeyan liwat proses aplikasi. 

Nanging, iki minangka cara sing gampang banget, asring sampeyan kudu ngenteni janjian, sing butuh wektu sing penting. Disaranake sampeyan ngunjungi bank liyane lan ndeleng tawaran sing ditawakake supaya sampeyan bisa njupuk tawaran sing paling apik kanggo sampeyan. Sawetara bank ngisi kanggo pangopènan akun lan sawetara bank ora. Ana macem-macem opsi. Menyang pirang-pirang bank pancen angel lan mbutuhake wektu sing akeh, lan kita bisa menehi rekomendasi pilihan sing luwih apik. Iki ndadekke kita kemungkinan kapindho mbukak akun, yaiku bukaan akun online ing Jerman. 

Mbukak akun ing Jerman

Bukak akun online ing Jerman

Yen sampeyan kepingin weruh carane mbukak akun bank ing Jerman kanthi gampang, tanpa janjian, bukaan akun online minangka pilihan kanggo sampeyan. Iki minangka cara sing populer kanggo mbukak akun ing Jerman amarga cepet lan ngirit wektu. Saiki, sampeyan bisa entuk meh kabeh ing Internet, kalebu tuku omah, tuku mobil, miwiti bisnis, lan mbukak akun liwat pesantren ora anyar.

Proses aplikasi akun online ngidini sampeyan ngrampungake proses mbukak akun kanthi online, saka kenyamanan omah sampeyan, saka mbandhingake opsi kanggo nglamar. Sampeyan biasane bisa mbukak akun tanpa menyang cabang bank. Sawetara akun bank online ing Jerman bisa disetujoni kanthi cepet saengga butuh wektu luwih sithik kanggo mbukak akun online tinimbang nyopir menyang cabang bank.

Kaya produk finansial apa wae, penting kanggo nindakake riset babagan perusahaan sing digunakake lan priksa manawa akun bank sampeyan cocog kanggo sampeyan.

mbukak akun bank ing Jerman

Jinis akun bank Jerman

Bank-bank Jerman nawakake macem-macem jinis akun. Iki sawetara jinis akun sing ditawakake:

Akun saiki (Girokonto)

Iki minangka jinis akun standar ing bank Jerman. Akun iki paling kerep digunakake kanggo nampa gaji utawa pembayaran tagihan. Bank-bank Jerman asring nawakake akun saiki umum lan akun khusus kayata kanggo siswa lan wong enom.

Rekening tabungan (Sparkonto)

Iki minangka akun sing paling umum digunakake ing Jerman kanggo nyimpen dhuwit utawa simpenan tetep, yaiku akun kapentingan sing luwih dhuwur kanthi simpenan minimal lan wektu tetep ing ngendi dhuwit kudu tetep ana ing akun kasebut. Akun tabungan biasane bisa dibukak dening wong sing manggon ing Jerman utawa non-residents saka luar negeri.

Akun kanggo non-penduduk Jerman

Akun saiki standar umume mung kasedhiya kanggo wong sing manggon ing Jerman . Sampeyan kudu duwe alamat permanen ing Jerman kanggo mbukak akun iki. Bank-bank Jerman sing beroperasi mung ing Internet asring nawakake akun kanggo wong sing manggon ing luar negeri. Iki migunani kanggo wong sing arep pindhah menyang Jerman utawa sing kerja ing Jerman.

Akun online utawa digital

Sawetara bank Jerman saiki nawakake perbankan internet uga akun sing bisa diakses liwat aplikasi perbankan. Ana uga akeh bank ing Jerman sing mung operate online lan sampeyan mung bisa mbukak akun online. 

akun bank ing Jerman

Kahanan kanggo mbukak akun ing Jerman

diwasa  bisa mbukak akun giro sawayah-wayah, yen syarat tartamtu wis ketemu. 
bocah cilik  (umur 7 nganti 17) uga bisa mbukak akun kanthi jeneng dhewe. Kanggo iki, Nanging, padha kudu idin saka tuwane utawa wakil legal.

Ing sisih liya, akun kanggo umur 18 taun disimpen sacara eksklusif minangka akun kredit - yaiku tanpa kemungkinan overdrafting akun kasebut.  (diijini utawa ngejarke overdraft akun).

Ora resmi diatur kritéria sing kudu sampeyan temoni kanggo mbukak akun ing Jerman.
Paling bank nyetel  syarat (formal) ing ngisor iki:

  • panggonan permanen ing Jerman (ora dibutuhake kanggo akun dhasar miturut Undhang-undhang Akun Pembayaran)
  • rating kredit apik
  • income biasa
  • ora ana kewajiban mbukak
  • ora ana entri SCHUFA negatif

Dokumen sing dibutuhake kanggo mbukak akun ing Jerman

  • Formulir aplikasi sing wis rampung.
  • Paspor sing sah lan ijin panggonan Jerman saiki.
  • Bukti registrasi/alamat.
  • Deposit awal (minimal gumantung saka bank sing sampeyan pilih)
  • Bukti penghasilan/pekerjaan.
  • Bukti yen sampeyan mahasiswa (yen sampeyan mbukak akun mahasiswa).
  • Rating kredit SCHUFA (sawetara, ora kabeh, bank mbutuhake iki).

mbukak akun ing Jerman

Apa sing kudu diwaspadai nalika mbukak akun ing Jerman

  • Layanan perbankan. Sadurunge nggawe keputusan lan mbukak akun karo bank tartamtu, priksa manawa takon lan riset babagan layanan sing ditawakake bank kasebut. Sanajan bank-bank ing Jerman umume nyedhiyakake layanan lengkap, penting kanggo ngumpulake kabeh informasi sadurunge.
  • Dhukungan pangguna. Dhukungan pelanggan minangka aspek penting nalika nerangake perbankan. Utamane nalika nerangake basa. Yen sampeyan ora nganggo basa Jerman, sampeyan kudu ndhaptar ing bank sing duwe layanan pelanggan basa Inggris.
  • Maintenance lan mundur total ragad. Fees bisa nambah munggah lan mulane bagean penting kanggo nimbang nalika milih panyedhiya finance. Priksa manawa sampeyan takon babagan biaya pangopènan lan penarikan, amarga sawetara ATM bisa ngisi nganti € 5.
  • Jaringan cabang lan ATM. Umume bank ing Jerman duwe jaringan cabang lan ATM sing akeh. Duwe akses menyang dhuwit sampeyan, kapan wae lan ing ngendi wae, ora bisa ditemokake.
  • Layanan online. Ing jaman internet, jagad online wis dadi penting lan praktis. Layanan perbankan online penting lan ngirit wektu.

Apa SEPA ing Jerman?

SEPA (Wilayah Pembayaran Euro Tunggal) minangka inisiatif Uni Eropa sing dileksanakake tanggal 1 Februari 2014. Iku mengaruhi transfer bank euro, ngupaya nambah efisiensi pembayaran lintas wates. Nggunakake IBAN, sampeyan bisa nggawe utawa nampa pembayaran menyang akun apa wae sing ana ing SEPA.

Apa IBAN ing Jerman?

IBAN singkatan saka International Bank Account Number. Iki minangka nomer unik sing ngenali negara, bank lan nomer akun sampeyan kanthi cara sing bisa dimangerteni dening institusi finansial ing saindenging jagad. IBAN sampeyan bakal kalebu ing korespondensi apa wae sing ditampa saka bank Jerman lan kadhangkala ana ing ngarep kertu debit sampeyan.

by | Jan 12, 2023

kahanan kanggo kredit ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.
Apa schufa ing Jerman?

Apa iku Schufa?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.
kertu kredit ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.
kredit p2p ing Jerman

P2P silihan ing Jerman

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.