Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan utangan ing Jerman

Kondisi kredit ing Jerman

Apa iku SCHUFA?…

Apa syarat kanggo utangan ing Jerman?

Telung syarat utama

Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan. Kahanan kanggo utangan ing Jerman minangka barang sing penting banget sing kudu dingerteni sadurunge nglamar utangan ing Jerman. Ana telung syarat silihan sing kudu ditindakake kanggo entuk utangan ing Jerman:

  1. Sampeyan kudu paling sethithik 18 taun;
  2. Sampeyan kudu duwe alamat ing Jerman (penting kanggo mriksa kredit);
  3. Mesthi ana penghasilan biasa (penting kanggo pembayaran bunga lan mbayar utang).  

Saliyane kahanan kasebut, sampeyan uga kudu bisa kanggo mbuktekaken stabil lan cukup bukti income (2-3 payslips), lan duwe kredit apik (SCHUFFA). Kabeh iki beda-beda saka bank menyang bank, gumantung saka bank utawa asosiasi saka ngendi sampeyan njupuk silihan.

 

Sampeyan kudu nemokake tawaran sing paling apik

Priksa tawaran

Wong asring ora njupuk kauntungan saka iki, nanging silihan ing Jerman minangka produk kaya "sampeyan bisa toko" liyane! Ora perlu tetep karo bank sampeyan. Disaranake ndeleng situs web perbandingan sing bisa menehi ide cepet babagan apa sing bisa ditindakake ing kahanan saiki. 

Ana akeh situs web. Aku nyaranake everyone mriksa metu kanggo nggunakake kompetisi kanggo kauntungan.
Pilihan sing luwih akeh kanggo kabutuhan khusus sampeyan. 
Akeh liyane prices competitive lan keluwesan ing cicilan. Skor SCHUFA isih dadi faktor penting kanggo entuk utangan. Kabeh, deleng kabeh tawaran sadurunge njupuk utangan.

Asuransi kredit ing Jerman

Apa aku kudu njupuk wong-wong mau?

Nalika njupuk silihan, dheweke asring nawakake macem-macem asuransi kredit. Sampeyan mbokmenawa kepingin weruh yen sampeyan pengin nambah asuransi kredit. Umume wong nolak utawa nampa asuransi jinis iki kanthi otomatis tanpa ngerti yen iki jinis asuransi sing cocog kanggo kabutuhan.Kaya kabeh asuransi, tekad kabutuhan beda-beda saben wong amarga beda gaya urip lan kewajiban.

Asuransi kredit bisa migunani kanggo sawetara, nanging kadhangkala mung biaya sing ora perlu kanggo wong liya gumantung saka kahanan. Ngerti apa asuransi kredit bisa mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat. Asuransi kredit ing umume bank ing Jerman ora mengaruhi keputusan kanggo entuk silihan. Mulane, yen sampeyan njupuk insurance kanggo alesan iki, ngerti sing ora bakal mbantu. Pikirake kanthi ati-ati babagan asuransi amarga pancen apik, kadhangkala biaya sing ora perlu sing kadhangkala bakal biaya sampeyan nganti 2000 euro saliyane utangan sampeyan.

Apa iku schufa?

Apa tegese Schufa ing Jerman?

Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitas.

Iki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927. Mulane, SCHUFA utamane nglumpukake data liwat kontrak sing penting kanggo eksekusi pembayaran.

Gumantung saka penilaian SCHUFA babagan kredibilitas sampeyan, iki bisa nemtokake, contone, apa bank bakal mbukak akun saiki nganggo kertu kredit utawa sepira kapentingan sing kudu dibayar kanggo utangan, apa bank bakal menehi utangan. Sing luwih dhuwur risiko kanggo bank (sing luwih elek laporan schufa sampeyan), luwih murah kemungkinan sampeyan entuk silihan.

Saben pembayaran sing sampeyan lakoni, saben impossibility dikenani biaya saka akun sampeyan, ana ing Schufa. Dadi ati-ati nalika ngatur keuangan. Coba priksa manawa sampeyan tansah duwe dhuwit ing akun nalika sampeyan kudu mbatalake dhuwit saka akun kanggo keperluan lan liya-liyane. Kabeh iki "ngrusak" kredibilitas sampeyan lan minangka asil, ora mungkin entuk silihan utawa entuk utangan kanthi tingkat bunga sing dhuwur banget.

Yen sampeyan pengin ndeleng laporan SCHUFA, sampeyan bisa pesen setaun sepisan kanthi gratis. Saben wektu sabanjure dibayar. Sampeyan ngundhuh formulir saka Internet, isi lan kirim.

Sampeyan bisa ngundhuh kene.

Utangan ing Jerman

Pinjaman ing Jerman CARA ING PENJADIAN IDEAL Kasunyatan manawa utangan ora langka maneh ing Jerman. Iku dadi tanpa ngandika saiki. Nanging apa sejatine wong nyilih? Iku uga kasunyatan sing mobil utamané asring dibiayai. Tuku mobil isih ...

SCHUFA ing Jerman

SCHUFA minangka komponen kunci sistem finansial ing Jerman, lan ing artikel iki kita bakal njelajah kanthi rinci apa persis SCHUFA, kenapa penting lan kepiye sampeyan bisa nambah. Kita uga bakal menehi hasil karo rating kredit lan SCHUFA lan carane mengaruhi njupuk silihan.

Refinancing utangan ing Jerman

Pembiayaan maneh utangan ing Jerman bisa mbantu nggayuh tujuan finansial lan ngamanake syarat sing luwih apik kanggo utang sampeyan. Ing artikel iki, kita njelajah aspek utama proses kasebut, kalebu pertimbangan peringkat kredit, tingkat bunga, lan opsi sing ditawakake. Kita uga menehi jawaban kanggo pitakonan lan tips sing kerep ditakoni kanggo rembugan karo bank lan institusi finansial. Kanthi pandhuan iki, sampeyan bakal luwih siyap kanggo mbayar maneh utangan lan entuk target finansial ing Jerman.

Pinjaman awis ing Jerman

Apa sampeyan anyar ing Jerman utawa golek cara kanggo mbiayai proyek sampeyan, pandhuan iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing tepat. Ngerteni opsi kredit minangka kunci kanggo manajemen finansial sing sukses lan entuk tujuan finansial. Ayo artikel kita dadi dhasar kanggo navigasi ing jagad silihan awis ing Jerman.

Pinjaman online

Utangan online ing Jerman utawa silihan liwat internet ing Jerman minangka silihan biasa kanthi bedane. Bedane yen sampeyan njupuk utangan online, sampeyan ora kudu menyang bank langsung. Apa kabeh online saka comfort saka ngarep. Temtokake jumlah silihan sing dikarepake, isi aplikasi online singkat, kirim, lan ngenteni tawaran.

Jinis kertu ing Jerman

Kertu kredit utawa prabayar?

Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara.

Kertu kredit revolving

Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, miturut kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang. Yen klien ora pengin mbayar biaya bebarengan, banjur biaya pinunjul dadi bagean digunakake saka silihan disetujoni kang klien mbayar kapentingan.

Bank minangka penerbit kertu nemtokake persentase minimal saka kredit bekas sing kudu dibayar saben wulan, contone 5 utawa 10 persen saka kredit bekas. Kertu kredit, kaya kertu debit, bisa digunakake kanggo penarikan awis ing ATM lan kanggo pambayaran ing jaringan blanja lan layanan.

Tuladha: Mastercard Emas

kertu debit

Kertu debit minangka kertu sing diterbitake bank-bank karo macem-macem akun simpenan. Padha ngawula kanggo mbuwang dhuwit ing akun sing dirujuk. Mung dana sing ana ing akun sing bisa digunakake, contone saka gaji saben wulan. Iki tegese iki kertu non-kredit. Transaksi sing digawe nganggo kertu jinis iki yaiku transaksi awis lan tuku. Senajan kertu debit umume ora disambungake menyang tingkat kapentingan, padha tundhuk pembayaran Fees tartamtu. Umume kasus ing Jerman, sampeyan entuk kertu iki nalika mbukak akun saiki lan biasane gratis.

kertu prabayar

Kertu prabayar minangka kertu pambayaran sing biasane ora ana hubungane karo akun kredit utawa debit. Minangka aturan, iki kertu anonim (padha milih ing bearer), nanging ing tangan liyane, padha bisa pribadi ing hubungan kanggo wong. Minangka jeneng tabet, iku kertu prabayar, IE kertu sing salah siji wis denominasi kanggo jumlah tartamtu (contone, kertu telpon), utawa jumlah tartamtu wis mbayar kanggo kertu (top-up), kang banjur digunakake cashless (contone. kartu pangan siswa).

Tuladha: Viabuy

Liyane babagan kertu kredit ing Jerman kene.

P2p utangan

Ya apa ora?

Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank. Utangan sing ditanggepi asring kalebu macem-macem tukang kredit saka individu nganti pemberi utang institusi.

Pemberi pinjaman individu lan profesional entuk bathi amarga bisa nyilih dhuwit kanthi macem-macem tingkat bunga adhedhasar skor kredit pemilik sing diwenehake dening platform kasebut. Amarga pemberi utang biasane mung mbiayai sebagian saka utangan lan nyebarake jumlah sing dipinjam menyang akeh pelanggan, tukang kredit bisa duweni potensi nampa pengembalian sing konsisten lan menarik nalika nyebarake risiko ing pirang-pirang peminjam.

Pinjaman P2P wis tuwuh kanthi cepet amarga wong sing butuh kredit golek alternatif bank.
Kanthi cara iki, luwih gampang kanggo njaluk silihan lan sampeyan ora kudu ndeleng ing Schufa, nanging yen sampeyan ora katon ing Schufa, suku bunga ing silihan disetujoni asring luwih dhuwur.

by | Apr 23, 2023

Artikel sing gegandhengan

SCHUFA ing Jerman

SCHUFA ing Jerman

SCHUFA minangka komponen kunci sistem finansial ing Jerman, lan ing artikel iki kita bakal njelajah kanthi rinci apa persis SCHUFA, kenapa penting lan kepiye sampeyan bisa nambah. Kita uga bakal menehi hasil karo rating kredit lan SCHUFA lan carane mengaruhi njupuk silihan.

Refinancing utangan ing Jerman

Refinancing utangan ing Jerman

Pembiayaan maneh utangan ing Jerman bisa mbantu nggayuh tujuan finansial lan ngamanake syarat sing luwih apik kanggo utang sampeyan. Ing artikel iki, kita njelajah aspek utama proses kasebut, kalebu pertimbangan peringkat kredit, tingkat bunga, lan opsi sing ditawakake. Kita uga menehi jawaban kanggo pitakonan lan tips sing kerep ditakoni kanggo rembugan karo bank lan institusi finansial. Kanthi pandhuan iki, sampeyan bakal luwih siyap kanggo mbayar maneh utangan lan entuk target finansial ing Jerman.

Pinjaman awis ing Jerman

Pinjaman awis ing Jerman

Apa sampeyan anyar ing Jerman utawa golek cara kanggo mbiayai proyek sampeyan, pandhuan iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing tepat. Ngerteni opsi kredit minangka kunci kanggo manajemen finansial sing sukses lan entuk tujuan finansial. Ayo artikel kita dadi dhasar kanggo navigasi ing jagad silihan awis ing Jerman.