Kebijakan privasi

Ing Kredit ing Jerman, kasedhiya ing www.kreditiunjemackoj.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening Credits ing Jerman lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa butuh informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, hubungi kita.

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online kita lan ditrapake kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake dening Kredit ing Jerman. Kabijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki. 

idin

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan kanthi iki setuju karo Kebijakan Privasi lan setuju karo syarate.

Informasi sing kita kumpulake

Informasi pribadhi sing dijaluk saka sampeyan lan alasan sing dijaluk diwenehake bakal jelas kanggo sampeyan nalika kita njaluk sampeyan menehi informasi pribadhi.

Yen sampeyan langsung ngubungi kita, kita bisa uga nampa informasi tambahan babagan sampeyan kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, isi pesen lan/utawa lampiran sing bisa dikirim, lan informasi liyane sing bisa diwenehake.

Nalika sampeyan ndhaptar akun, kita bisa njaluk informasi kontak sampeyan, kalebu item kayata jeneng, jeneng perusahaan, alamat, alamat email, lan nomer telpon.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kita nggunakake data sing diklumpukake kanthi macem-macem cara, kalebu kanggo:

  • Penyediaan, manajemen lan pangopènan situs web kita
  • Ngapikake, nggawe pribadhi lan ngluwihi situs web kita
  • Ngerti lan nganalisa carane sampeyan nggunakake situs web kita
  • Pangembangan produk, layanan, fitur lan fungsi anyar
  • Komunikasi karo sampeyan, kanthi langsung utawa liwat salah sawijining mitra, kalebu layanan pelanggan, kanggo menehi nganyari lan informasi liyane babagan Situs kasebut lan kanggo tujuan marketing lan promosi.
  • Email sampeyan
  • Temokake lan nyegah penipuan

file log

Kredit ing Jerman tindakake prosedur standar kanggo nggunakake file log. File kasebut ngrekam pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), tanggal lan wektu cap, referring/metu kaca, lan nomer klik. Dheweke ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web lan ngumpulake data demografi.

Cookie lan beacon web

Kaya situs web liyane, Kredit ing Jerman nggunakake 'cookies'. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung lan kaca ing situs web sing wis diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi situs web kita adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Google DoubleClick DART cookie

Google minangka salah sawijining vendor pihak katelu ing situs web kita. Uga nggunakake cookie, dikenal minangka cookie DART, kanggo ngawula iklan kanggo pengunjung situs adhedhasar kunjungan menyang www.website.com lan situs liyane ing Internet. Nanging, pengunjung bisa milih ora nggunakake cookie DART kanthi ngunjungi Google Ads lan Kebijakan Privasi Jaringan Konten ing URL ing ngisor iki - https://policies.google.com/technologies/ads

Mitra iklan kita

Sawetara pengiklan ing situs kita bisa nggunakake cookie lan beacon web. Mitra pariwara kita kapacak ing ngisor iki. Saben mitra pariwara kita duwe kabijakan privasi dhewe kanggo kabijakan data pangguna. Kanggo penak, kita wis hyperlink Kebijakan Privasi ing ngisor iki.

Kebijakan Privasi Mitra Iklan

Sampeyan bisa ndeleng dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben Kredit ing mitra pariwara Jerman.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan nggunakake teknologi kayata cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing iklan lan pranala sing katon ing Kredit ing Jerman, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP sampeyan nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye iklan lan/utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Wigati dimangerteni manawa Kredit ing Jerman ora duwe akses utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Kabijakan Privasi Pihak Katelu

Kredit ing kabijakan privasi Jerman ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Mulane kita menehi saran supaya sampeyan ngrujuk menyang Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara mateni opsi tartamtu.

Sampeyan bisa mateni cookie liwat opsi browser individu. Kanggo ngerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie nganggo browser web tartamtu, sampeyan bisa nemokake ing kaca web browser kasebut.

Hak Privasi CCPA (Aja Adol Informasi Pribadiku)

Ing CCPA, antarane hak-hak liyane, konsumen ing California duwe hak kanggo:

Nyuwun supaya perusahaan sing ngumpulake informasi pribadhi konsumen nyampekno kategori lan bagean tartamtu saka informasi pribadhi sing diklumpukake perusahaan babagan konsumen.

Nyuwun supaya perusahaan mbusak informasi pribadhi babagan konsumen sing diklumpukake perusahaan.

Nyuwun supaya perusahaan sing adol informasi pribadhi konsumen ora ngedol informasi pribadhi konsumen.

Yen sampeyan ngirim panjalukan, kita duwe siji sasi kanggo nanggapi. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

Hak perlindungan data GDPR

Kita pengin nggawe manawa sampeyan ngerti kabeh hak pangayoman data sampeyan. Saben pangguna nduweni hak kanggo:

Hak akses - sampeyan duwe hak njaluk salinan data pribadhi. Kita bisa ngisi ragad cilik kanggo layanan iki.

Hak kanggo mbenerake - sampeyan duwe hak kanggo njaluk kita mbenerake informasi sing sampeyan yakin ora bener. Sampeyan uga duwe hak kanggo njaluk kita kanggo ngrampungake informasi sing dianggep ora lengkap.

Hak kanggo mbusak - sampeyan duwe hak kanggo njaluk kita mbusak data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo matesi pangolahan - sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita matesi pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo mbantah pangolahan - sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo portabilitas data - sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita ngirim data sing wis diklumpukake menyang organisasi liyane utawa langsung menyang sampeyan, ing kahanan tartamtu.

Yen sampeyan ngirim panjalukan, kita duwe siji sasi kanggo nanggapi. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

Informasi kanggo bocah-bocah

Bagean liya saka prioritas kita yaiku nambahake proteksi kanggo bocah-bocah nalika nggunakake Internet. Kita kasurung tuwane lan biyung kanggo mirsani, melu lan / utawa ngawasi lan ngarahake aktivitas online sing.

Kredit ing Jerman ora sengaja ngumpulake data pribadhi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan yakin manawa anak sampeyan wis nyedhiyakake informasi kasebut ing situs web kita, kita ngajak sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mbusak informasi kasebut saka cathetan kita kanthi cepet.

Owah-owahan ing kabijakan privasi iki

Kita bisa nganyari kabijakan privasi saka wektu kanggo wektu. Mulane kita menehi saran supaya mriksa kaca iki kanthi rutin kanggo owah-owahan. Kita bakal ngabari sampeyan babagan owah-owahan kanthi ngirim kabijakan privasi anyar ing kaca iki. Owah-owahan kasebut efektif langsung sawise dikirim ing kaca iki.

Kabijakan privasi kita digawe kanthi bantuan saka Generator kebijakan privasi.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan kabijakan privasi, aja ragu-ragu hubungi kita.