Kertu kredit ing Jerman

Gebuhrenfrei

Mastercard Emas

kertu kredit ing Jerman

Pilihan liyane kanggo sampeyan. Sawetara kaluwihan kertu kredit iki ing Jerman:

  • Ora mung kanggo pelanggan anyar, nanging gratis permanen
  • nganti watesan 10000 euro
  • Penarikan awis gratis ing saindenging jagad
  • 0% biaya transaksi manca ing saindenging jagad
  • Periode pembayaran nganti 7 minggu tanpa bunga
  • Layanan pelanggan 24 jam gratis
  • 5% kredit travel karo njamin rega paling
  • 5% diskon rental mobil

Kaluwihan saka kertu kredit iki

 

  • Ora ana biaya layanan eksternal (ing saindenging jagad);
  • Ora ana biaya penarikan awis;
  • Ora ana biaya kanggo kertu panggantos, PIN panggantos utawa pamblokiran kertu;
  • istilah pembayaran Unlimited kanggo tumbas nganti 7 minggu;
  • Layanan pelanggan gratis lan pribadi sedina muput, pitung dina seminggu;
  • Akses menyang 35 yuta titik panrima lan 1,7 yuta ATM ing saindenging jagad;
  • Asuransi perjalanan gratis lan lengkap;
  • Tanpa POSTIDENT (identifikasi).

Proses aplikasi

 

  • Klik ing prasasti "Isi aplikasi!";
  • Isi informasi sampeyan lan kirim aplikasi tanpa kewajiban;
  • Ing 2-3 dina, sawise mriksa rating kredit, lan kita ngirim tawaran kita (tawaran sing ditampa ora prentah);
  • Penawaran sing ditampa ora mbutuhake identifikasi, mula prosese luwih cepet lan luwih gampang;
  • Sampeyan mlebu tawaran lan ngirim maneh;
  • A minggu mengko sampeyan duwe kertu karo overdraft disetujoni.

Jerman minangka negara sing nawakake akeh kesempatan kanggo urip, kerja lan seneng. Bebarengan karo kabeh kemungkinan kasebut mbutuhake solusi finansial sing fleksibel, kayata kertu kredit. Ing artikel iki kita bakal fokus ing kertu kredit Advanzia, salah siji opsi sing luwih populer ing pasar Jerman. Kita bakal weruh ing pro lan cons saka kertu iki lan apa sampeyan bisa nindakake karo.

 

Kaluwihan saka kertu Advanzia

  1. Ora ragad taunan: kertu kredit Advanzia ora ragad taunan, kang kauntungan amba dibandhingake kertu kredit liyane ing pasar. Iki tegese sampeyan bakal nyimpen dhuwit, utamané yen sampeyan ora nggunakake kertu asring.
  2. Pinjaman tanpa bunga: Yen sampeyan mbayar tagihan ing 30 dina saka statement ditanggepi, sampeyan ora bakal dikenani biaya kapentingan. Iki ngidini sampeyan njupuk kauntungan saka utangan tanpa bunga kanggo biaya saben dina.
  3. Penarikan awis gratis: Kanthi kertu Advanzia, sampeyan bisa mbatalake awis ing ATMs donya kanggo free. Iki ngidini sampeyan ngindhari biaya tambahan sing asring dikenani biaya nalika nggunakake kertu kredit liyane.
  4. Asuransi perjalanan: Kertu kredit Advanzia kalebu asuransi perjalanan gratis sing nyakup kahanan tartamtu, kayata pembatalan trip, mundhut bagasi lan biaya medis.

Kekurangan saka kertu kredit Advanzia

  1. tingkat kapentingan dhuwur: Yen sampeyan ora mbayar tagihan ing 30 dina, tarif kapentingan ing kertu Advanzia bisa cukup dhuwur dibandhingake kertu kredit liyane.
  2. Ora ana program ganjaran: Kertu kredit Advanzia ora nawakake program ganjaran, tegese sampeyan ora bakal ngumpulake poin utawa mil sing bisa digunakake kanggo lelungan utawa keuntungan liyane.
  3. Bisa biaya tambahan: Nalika ora ana ragad taunan utawa ragad penarikan awis, kertu kredit Advanzia bisa dikenani biaya liyane, kayata telat mbayar utawa ragad overdraft.
kertu kredit free ing Jerman

Apa sing bisa ditindakake nganggo kertu kredit Advanzia?

  1. Tuku barang lan layanan: Kertu kredit Advanzia ditampa ing pirang-pirang toko lan toko online, sing ngidini sampeyan gampang tuku saben dina utawa investasi sing luwih gedhe, kayata silihan mobil.
  1. Pembayaran tagihan: Sampeyan bisa nggunakake kertu kredit Advanzia kanggo mbayar tagihan biasa, kayata telpon, internet utawa keperluan. Yen sampeyan mbayar tagihan kanthi tepat wektu, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka utangan tanpa bunga.
  2. Dolan: Kertu kredit Advanzia utamané migunani nalika lelungan, minangka nawakake free awis penarikan lan insurance travel. Iki ngidini sampeyan nyimpen dhuwit ing ATM lan lelungan tanpa kuwatir.
  3. Financing tuku luwih gedhe: Yen sampeyan planning investasi luwih gedhe, kayata utangan omah ili utangan bisnis, kertu kredit Advanzia bisa mbantu sampeyan mbiayai biaya kasebut kanthi kapentingan sing cocog, yen sampeyan mbayar kanthi tepat wektu.
  4. Manajemen keuangan pribadi: Nggunakake kertu kredit Advanzia bisa mbantu nglacak lan nganalisa expenses. Deleng laporan sampeyan kanthi rutin kanggo ngontrol keuangan lan ngindhari biaya sing ora perlu.
kertu kredit Jerman

Kesimpulan

Kertu kredit Advanzia nawakake akeh kaluwihan, kayata penarikan awis gratis, asuransi perjalanan lan utangan tanpa bunga. Nanging, uga duwe sawetara kekurangan, kayata tingkat bunga sing dhuwur lan kekurangan program ganjaran.

Sadurunge mutusake kertu kredit Advanzia, disaranake sampeyan njelajah opsi liyane sing ditawakake ing pasar Jerman, kayata kertu kredit ing Jerman, kanggo golek kertu sing paling cocog karo kabutuhan lan gaya urip. Uga, aja lali sinau bank ing Jerman lan nimbang mbukak akun ing Jerman yen durung.

Kunci kanggo sukses nggunakake kertu kredit, kayata Advanzia, dumunung ing manajemen keuangan sing tanggung jawab lan pembayaran tagihan sing tepat wektu kanggo nyegah tingkat bunga sing dhuwur lan biaya tambahan. Kanthi ngrancang lan ngawasi biaya sampeyan kanthi ati-ati, kertu kredit bisa dadi alat sing migunani ing arsenal finansial sampeyan, nggawe urip saben dina luwih gampang lan ngidini sampeyan nikmati keuntungan sing ditawakake pasar Jerman.

Pungkasane, milih kertu kredit gumantung saka kabutuhan pribadi lan tujuan finansial. Yen kertu kredit Advanzia misale jek nyukupi kabutuhan, bisa uga wektu kanggo nyoba lan njupuk kauntungan saka keuntungan sing ditawakake. Yen sampeyan ora yakin, terus njelajah opsi liyane lan mbandhingake kertu beda kanggo nemokake sing paling cocok kanggo sampeyan. Good luck ing perjalanan finansial ing Jerman!

by | Apr 21, 2023

Artikel sing gegandhengan

SCHUFA ing Jerman

SCHUFA ing Jerman

SCHUFA minangka komponen kunci sistem finansial ing Jerman, lan ing artikel iki kita bakal njelajah kanthi rinci apa persis SCHUFA, kenapa penting lan kepiye sampeyan bisa nambah. Kita uga bakal menehi hasil karo rating kredit lan SCHUFA lan carane mengaruhi njupuk silihan.

Refinancing utangan ing Jerman

Refinancing utangan ing Jerman

Pembiayaan maneh utangan ing Jerman bisa mbantu nggayuh tujuan finansial lan ngamanake syarat sing luwih apik kanggo utang sampeyan. Ing artikel iki, kita njelajah aspek utama proses kasebut, kalebu pertimbangan peringkat kredit, tingkat bunga, lan opsi sing ditawakake. Kita uga menehi jawaban kanggo pitakonan lan tips sing kerep ditakoni kanggo rembugan karo bank lan institusi finansial. Kanthi pandhuan iki, sampeyan bakal luwih siyap kanggo mbayar maneh utangan lan entuk target finansial ing Jerman.

Pinjaman awis ing Jerman

Pinjaman awis ing Jerman

Apa sampeyan anyar ing Jerman utawa golek cara kanggo mbiayai proyek sampeyan, pandhuan iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing tepat. Ngerteni opsi kredit minangka kunci kanggo manajemen finansial sing sukses lan entuk tujuan finansial. Ayo artikel kita dadi dhasar kanggo navigasi ing jagad silihan awis ing Jerman.