Bank ing Jerman

"Pendekatan anyar kanggo bank ing Jerman"

Kabeh babagan bank ing Jerman ing sak panggonan

Nalika milih bank ing Jerman, sampeyan duwe akeh pilihan. Milih bank minangka prakara penting. Iki ngendi sampeyan arep nyimpen dhuwit, sawise kabeh. Amarga ora kabeh bank digawe padha, sampeyan kudu nimbang faktor kaya biaya lan keterjangkauan nalika milih bank kanggo mesthekake yen sampeyan ora mbuang dhuwit ing ngendi iku kudu katahan.

Keuntungan kayata tingkat bunga sing murah ing akun tabungan, keuntungan anggota anyar, perlindungan overdraft lan fitur liyane uga bisa mbantu sampeyan ngirit dhuwit lan wektu. Ing kene kita bakal nyebutake sawetara bank paling apik ing Jerman, supaya sampeyan bisa nemokake sing paling apik kanggo sampeyan lan dhuwit.

Commerzbank

Diadegake ing 1870, salah sawijining bank paling tuwa ing Jerman, Commerzbank nyedhiyakake pembiayaan ritel lan komersial, perbankan investasi, manajemen aset lan layanan perbankan pribadi.

Berkantor pusat ing Frankfurt, bank kasebut makaryakke sekitar 39.000 karyawan lan nglayani 17,5 yuta klien ing 50 negara. 

bank-bank Jerman paling apik

Yen sampeyan pengin nglamar akun ing bank iki, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki kanthi ngeklik tombol "APPLY"

  • Manajemen akun gratis saka simpenan minimal € 700
  • Virtual Debit Mastercard klebu
  • Commerzbank Girocard klebu
  • Akuisisi kas gratis ing Cashgroup
  • Jaringan cabang sing padhet ing saindhenging Jerman
  • Layanan apik
  • Kelestarian Commerzbank

Kaluwihan Commerzbank ing Jerman

Kauntungan pisanan lan paling penting yaiku sing sawayah-wayah sampeyan bisa ngunjungi salah sawijining cabang ing saindhenging Jerman lan njaluk saran utawa dhukungan.

Ing wektu sing padha, sampeyan duwe ATM bank iki ing cabang ing ngendi sampeyan bisa mbatalake awis kanthi gratis, uga counter ing ngendi sampeyan bisa nyelehake dhuwit menyang akun saiki gratis kanthi biaya moderat (bisa uga gratis saka akun saiki Basic + ekstra klasik. ). Iki ora bisa ditindakake kanthi bank langsung utawa kanthi biaya sing dhuwur banget.

Kauntungan liyane yaiku pilihan akun saiki sing akeh banget ing bank iki ing Jerman, supaya tansah ana kombinasi akun lan kertu kredit sing cocok kanggo sampeyan. Sawetara bank liyane ing Jerman nawakake macem-macem kombinasi, utamane pilihan kertu kredit sing luar biasa.

Kekurangan Commerzbank ing Jerman

Sayange, macem-macem akun saiki Commerzbank ora tanpa cacat, nanging uga beda-beda gumantung saka versi sing sampeyan pilih.

Sampeyan kudu ngetung biaya mata uang asing, kanggo biaya ing negara non-EU, sampeyan bakal dikenani biaya sing cukup dhuwur nalika nggunakake kertu debit lan kredit, dadi kanggo lelungan kasebut sampeyan kudu entuk kertu kredit liyane sing bakal digunakake, contone. kertu kredit ekstra.

penarikan awis uga salah siji saka cacat, minangka sawetara akun bank saka bank iki mung kalebu free awis withdrawals ing mesin Cash Group, lan yen sampeyan ora manggon ing bagean Jerman karo nomer akeh ATMs iki, ana. ragad kanggo saben mundur total.

Ona uga cukup gedhe dibandhingake bank liyane. Malah akun mriksa Premium dhasar + ekstra larang mung kalebu total 25 penarikan awis gratis.

Kekurangan liyane yaiku biaya kertu kredit taunan sing larang ing bank iki ing Jerman.

Bank Deutsche

Salah sawijining bank penting ing Jerman yaiku bank Deutsche. Iki didegaké ing 1870 lan minangka bank paling gedhé ing Jerman. Iku uga salah siji saka perusahaan anjog kanggo layanan perbankan lan financial ing donya, karo ngarsane sudhut ing Eropah, Amerika, wilayah Asia-Pasifik lan akeh pasar berkembang.

Bank Jerman iki, kantor pusat ing Frankfurt, duwe karyawan 80.000. Aktivitas utama bank kasebut yaiku perbankan investasi. Iki uga nyedhiyakake layanan ing bidang dodolan, dagang, riset, utang lan nggawe ekuitas, penggabungan lan akuisisi, lan manajemen risiko.

 

bank paling apik ing Jerman

Yen sampeyan pengin nglamar akun ing bank iki, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki kanthi ngeklik tombol "APPLY"

  • 3 akun saiki sing kudu dipilih: Akun enom, Akun aktif lan Akun paling apik
  • Biaya pangopènan akun saben wulan antarane €0,00 lan €11,90
  • Manajemen akun gratis kasedhiya kanggo wong enom nganti 30 taun
  • Saran pribadi thanks kanggo jaringan cabang nasional
  • Penarikan awis gratis ing saindenging jagad ing luwih saka 60 negara
  • Kertu kredit lan akeh layanan ora gratis
  • Kapentingan overdraft lan overdraft dhuwur

Kaluwihan saka Deutsche Bank ing Jerman

Wong sing mutusake kanggo mbukak akun saiki ing Deutsche Bank mbokmenawa bakal nglakoni luwih dhisik amarga, ora kaya sawetara bank ing Jerman, bank iki nawakake kantor cabang saliyane opsi akun online sing biasa.

Kauntungan paling penting saka bank iki yaiku cabang bisa dibukak yen ana pitakonan utawa masalah. Transfer kertas gratis, mula sing isih nggawe pembayaran kertas saiki bisa entuk manfaat.

Salah sawijining kaluwihan yaiku bank mitra ing luar negeri, ing ngendi uga ana pilihan kanggo mbayar gratis. Bisa dianggep sing free simpenan uga bisa ing ATMs Deutsche Bank. Aku iki salah siji saka kaluwihan paling penting saka akun saiki nalika nerangake bank iki ing Jerman.

 

Kekurangan Bank DKB ing Jerman

Dibandhingake karo kompetisi, ora mung biaya saben wulan sing dhuwur, Deutsche Bank uga ora yakin banget babagan pembayaran lan biaya liyane.

Kasunyatan manawa ora ana layanan alternatif sing menarik kanggo iki njamin rasio kinerja rega sing bisa ditambahi sakabèhé. 

Utamane, akun saiki Deutsche Bank biasa larang banget sanajan dibandhingake karo bank langsung liyane tanpa layanan tambahan sing relevan.

DKB Bank ing Jerman

Bank kasebut duwe luwih saka 5000 karyawan lan total aset 132,9 milyar euro lan minangka salah sawijining 20 bank paling gedhe ing Jerman. Iki didegaké ing 1990 minangka bank kanggo menehi silihan ing Jerman, lan wiwit iku wis ditambahi kanggo kabeh cabang banking lan bank online.
bank online ing Jerman

Yen sampeyan pengin nglamar akun ing bank iki, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki kanthi ngeklik tombol "APPLY"

    • free akun saiki
    • free kertu debit Visa
    • tanpa ganti rugi pihak katelu
    • mbatalake dhuwit kanggo free
    • Ora luwih negatif kapentingan ing celengan
    • Simpenan minimal kanggo "bonus kanggo pelanggan aktif"
    • Girocard opsional biaya € 0,99; kertu kredit opsional € 2,49 saben sasi
    • Kertu kredit revolving "nyata" regane € 2,49 saben wulan

    Kaluwihan DKB Bank ing Jerman

    Mbokmenawa kauntungan paling gedhe saka DKB yaiku akun kasebut gratis. Iki tegese: ora ana biaya manajemen akun - preduli saka jumlah minimal dhuwit ing akun sampeyan. 

    Sampeyan uga bakal nampa kertu debit lan kredit gratis lan bisa digunakake kanggo mbayar utawa mbatalake dhuwit ing ngendi wae ing donya tanpa biaya tambahan.

    Kauntungan liyane saka DKB yaiku perbankan online ing bank iki inovatif lan modern. Mbukak akun ing bank iki cepet lan gampang lan bisa rampung online.

    Yen sampeyan mbukak akun karo DKB, sampeyan bakal bisa ngatur akun saka piranti kayata komputer, smartphone utawa tablet lan ngirim pembayaran gampang banget. Sampeyan uga bisa nyambung akun karo Google Pay lan Apple Pay kanggo nggunakake layanan.

    Kekurangan Bank DKB ing Jerman

    Kakurangan pisanan  iku eksklusif bank online. Ora ana kantor cabang karo wong, lan sawetara wong seneng kontak pribadi kasebut. Mesthi, ana layanan pelanggan sing bisa ditelpon 24 jam saben dina, nanging dudu. 

    Amarga ora ana cabang, luwih rumit kanggo nyetor dhuwit menyang akun. Sampeyan bisa nggunakake Cash in Shops kanggo nyetor awis ing pirang-pirang supermarket lan liya-liyane, sing sejatine luwih praktis tinimbang menyang bank ing kabeh wektu.

    Kerugian liyane yaiku sampeyan kudu dadi pangguna aktif, yaiku, minimal EUR 700,00 kudu disimpen ing akun sampeyan saben wulan supaya akun kasebut tetep gratis.

    Iki ora bakal dadi masalah yen gaji sampeyan mlebu ing akun iki. Sanajan akun DKB uga gratis kanggo pelanggan pasif, biaya tambahan bisa ditrapake ing luar negeri ing njaba Zona Euro. 

    Bank ing Jerman - Kabeh sampeyan kudu ngerti

    Kanthi udakara 1800 bank, Jerman duwe paling akeh ing Eropa. Bentenane iki penting, utamane dibandhingake karo negara Eropa liyane, karo Jerman duwe kira-kira 1000 bank luwih akeh tinimbang bawana liyane. Kajaba iku, Jerman nggarap 26% saka 2,2 yuta wong ing Uni Eropa (EU) ing 2020.

    Saiki, industri perbankan Jerman duwe total aset 9,2 triliun euro. Dheweke ujar maneh ekonomi negara sing sregep lan sistem perbankan finansial lan operasional sing solid, nggawe sektor perbankan minangka salah sawijining sing paling apik ing donya.

    Kanggo mangerteni sistem perbankan ing Jerman, kita kudu sinau babagan macem-macem jinis bank sing beroperasi ing negara kasebut. Ing Jerman, bank dipérang dadi telung jinis: komersial, tabungan lan koperasi.

    Salajengipun, saben jinis bank kasebut ana ing salah siji saka telung tingkat, kanthi tingkat pisanan kalebu bank swasta, komersial lan sing kapindho kalebu bank tabungan umum; lan lapisan katelu dumadi saka koperasi utawa credit union.

    Sistem perbankan Jerman

    Sistem perbankan ing Jerman dibangun watara telung kategori utawa tingkat, kaya sing kasebut sadurunge. Akibaté, gumantung saka layanan perbankan sing diwenehake dening bank kasebut, kudu ana ing salah sawijining tingkat utawa kategori bank. Nanging, siji-sijine pangecualian yaiku bank sentral negara, sing ora kalebu ing kategori kasebut. Deutsche Bundesbank minangka bank sentral negara kasebut. Kajaba iku, badan pangaturan perbankan negara kasebut yaiku Otoritas Pengawas Keuangan Federal.

    Bank komersial swasta ing Jerman

    Jenis bank iki uga bisa diidentifikasi minangka "Geschäftsbanken", sing tegese "bank komersial" ing basa Jerman. Dheweke uga diklasifikasikake minangka kelas pertama. Iki minangka kategori bank paling gedhe ing Jerman, kira-kira 40% saka aset perbankan ing negara kasebut.

    Iki nyengsemaken considering sing ana bab 200 bank-bank pribadi ing Jerman, kang ora pati penting dibandhingake nomer total bank. Bank swasta lan komersial iki nawakake layanan lan pengalaman perbankan saben dina kanggo individu lan bisnis. Kajaba iku, padha uga
    bantuan karo manajemen kasugihan lan investasi.

    Bank swasta paling apik ing Jerman kalebu:

    • Bank German
    • Commerzbank
    • KfW Bank Group etc.

    Deutsche Bank minangka peringkat paling apik babagan kahanan aset.

    Bank paling apik ing Jerman

    Bank tabungan umum

    Bank-bank kasebut kalebu ing tingkat kapindho sistem perbankan Jerman. Bank-bank iki minangka bank lokal sing cilik lan mandiri sing bisa ditemokake ing wilayah. Bank tabungan lokal diarani Sparkassen, siji minangka Sparkasse, nalika bank tabungan regional dikenal minangka Landesbanken.

    Ana pitung Landesbanken ing Jerman lan dadi bank umum pusat regional. Bank tabungan umum diduweni lan dikontrol dening negara. Saiki ana 400 bank tabungan umum ing negara kasebut lan makili udakara 15% saka aset perbankan negara kasebut. Fokus utama bank tabungan umum yaiku investasi lokal lan pitulungan finansial kanggo usaha cilik lan menengah.

    Sawetara conto bank tabungan umum ing Jerman yaiku:

    • Volksbank
    • Berliner Sparkasse
    • Frankfurter Sparkasse
    • Stadtsparkasse München lsp.

     

    Perusahaan utawa serikat kredit

    Bank-bank iki mbentuk tingkat katelu saka sistem perbankan Jerman. Serikat kredit iki dikenal minangka Kreditgenossenschaften. Saiki ana luwih saka 1100 serikat kredit sing diduweni anggota sing beroperasi ing Jerman. Institusi finansial iki duwe tujuan kanggo nyedhiyakake silihan terjangkau wong karo tingkat kapentingan kurang. Kajaba iku, dheweke uga nyedhiyakake tingkat simpenan sing luwih apik tinimbang institusi finansial sing luwih gedhe.

    Bank-bank iki dibangun ing babagan gagasan nirlaba sing ngidini dheweke menehi tarif sing luwih dhuwur kanggo simpenan lan tarif sing luwih murah kanggo utangan. Salajengipun, dheweke uga menehi akses menyang produk lan layanan kanthi biaya sing luwih murah.

    Bank online

    Ana opsi perbankan online kanggo kabeh tingkat bank, mula perbankan utawa bank online ora dadi tingkat bank liyane ing Jerman. Senadyan mangkono, ana sawetara bank berkembang sing mung duwe opsi perbankan online. Ana sawetara conto bank kasebut ing Jerman, yaiku: DKB, Wicaksana, Santander, Revolut lan liya-liyane.

    bank Jerman

    Bank paling apik ing Jerman

    Bank Deutsche

    Deutsche Bank minangka peringkat paling apik miturut aset. Iki didegaké ing 1870 lan kantor pusaté ing Frankfurt. Ing taun kepungkur, 2021, bank kasebut duwe bathi net €495 yuta lan basis aset total €1,324 triliun. Layanan dhasar bank kasebut yaiku perbankan investasi. Layanan finansial tambahan sing ditawakake institusi kasebut kalebu manajemen risiko, dagang lan penggabungan lan akuisisi, kanggo sawetara jeneng.

    Bank DZ 

    Bank iki didegaké bubar ing 2002, nanging saiki minangka salah sawijining bank paling apik ing Jerman. Bank saiki makaryakke udakara 30.000 karyawan lan duwe total aset € 596 milyar ing 2020.

    Bank KfW 

    Bank iki didegaké ing taun 1948 lan nawakake layanan finansial sing kalebu pitulungan proyek, perbankan investasi lan layanan konsultasi. Ing 2017, bank kasebut entuk total € 472,3 milyar ing total aset, lan ing wektu kasebut ngasilake revenue € 2,579 yuta.

    Commerzbank

    Bank iki diadegaké ing taun 1870 lan nduweni kontrol aset paling gedhé ing Jerman. Bank kasebut duwe total aset € 2021 milyar ing 537,8 lan penghasilan net € 2,87 milyar ing 2020. Layanan finansial sing ditawakake institusi kasebut kalebu perbankan investasi, manajemen aset lan layanan keuangan komersial, kanggo sawetara jeneng.

    bank-bank paling apik ing Jerman

    HypoVereinsbank (UniCredit Bank AG)

    Didegake ing taun 1998, layanan finansial bank kasebut kalebu pengalaman perbankan pribadi lan komersial ing Jerman, Eropa, Asia, Kanada lan Amerika Serikat. Bank duwe income net saka
    EUR 668 yuta ing 2020 lan EUR 338,1 milyar ing total aset ing 2020.

    Bayerische Landesbank (BayernLB)

    Institusi finansial iki didegaké ing 1884 lan tetep dadi salah siji sing paling tuwa ing Jerman. Layanan sing ditawakake bank kasebut kanggo perusahaan gedhe. Conto layanan kalebu manajemen aset bisnis kasebut ing macem-macem sektor, kalebu real estate lan institusi finansial. Ing taun 2021, bank kasebut duweni nilai aset total 286,3 milyar euro lan penghasilan anyar 228 yuta euro ing taun 2020.

    Landesbank Baden-Württemberg

    Bank komersial iki didegaké ing taun 1999. Nilai inti kalebu pasar modal, pembiayaan real estate lan nyedhiyakake layanan finansial kanggo klien perusahaan lan pribadi. Ing 2020, bank kasebut duwe bathi net 172 yuta euro.

    Landesbank Hessen-Thüringen (Helaba)

    Iki Landesbank, bank tabungan regional umum. Nawakake layanan finansial kanggo bank, perusahaan, perusahaan gedhe lan perusahaan ing sektor publik. Iki minangka lembaga kliring pusat kanggo bank tabungan Jerman. Ing 2020, duwe bathi net 176 yuta euro lan total aset 219,3 milyar euro.

    Norddeutsche Landesbank (Nord / LB)

    Layanan finansial sing ditawakake lembaga keuangan iki ditujokake kanggo klien ing sektor perusahaan, swasta, institusi lan publik. Pendapatan net ing 2017 yaiku 85,1 yuta euro, lan total aset ing 2018 yaiku 160 milyar euro.

    Bank NRW

    Bank iki bubar diadegake ing taun 2002 lan nawakake layanan finansial kayata pembiayaan ekuitas, layanan penasehat, pasar modal lan silihan promosi kanthi tingkat bunga sing murah. Pendapatan net ing 2016 yaiku 263 yuta euro, dene total asete udakara 147,6 milyar euro ing 2017.

    by | Jan 21, 2023 | Uncategorized

    kahanan kanggo kredit ing Jerman

    Kondisi kredit ing Jerman

    Ana akeh alasan kanggo njupuk utangan ing Jerman. Mungkin sampeyan kudu tuku omah, bisa uga mobil utawa sampeyan butuh dhuwit sethithik kanggo miwiti ide bisnis. Iku kabeh muni apik, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab silihan.

    Apa schufa ing Jerman?

    Apa iku Schufa?

    Schufa utawa perusahaan diselidiki kredit kang netepake kredibilitasIki babagan kredibilitas para pembeli potensial kanggo nglindhungi awake dhewe saka kegagalan kredit. Ime SCHUFA asalé saka tembung "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung" (asosiasi protèktif kanggo pembiayaan penjualan), didegaké ing taun 1927.

    kertu kredit ing Jerman

    Kertu kredit utawa prabayar?

    Ana sawetara jinis kertu ing pasar Jerman. Kita bakal sebutno sawetara. Kertu kredit revolving minangka kertu kanthi watesan mbuwang pribadi sing disetujoni sing nuduhake kredit sing muter, utawa "nganyarake dhewe". Klien, sesuai karo kekarepane, mutusake babagan jumlah utangan sing bakal digunakake, babagan cara lan kecepatan mbayar utang.

    kredit p2p ing Jerman

    P2P silihan ing Jerman

    Peer-to-peer lending minangka praktik sing cocog karo peminjam lan tukang kredit liwat platform online. Peminjam kerep bisa ngakses dana kanthi cepet lan biasane kanthi tingkat bunga sing luwih murah tinimbang sing ditawakake bank lokal, dadi alternatif silihan sing apik kanggo bank.