Pernyataan cookie

Iki minangka Kebijakan Cookie kanggo situs web Pinjaman ing Jerman, kasedhiya saka kreditiunjemackoj.com

Apa cookie

Minangka praktik umum ing meh kabeh situs web profesional, situs web iki nggunakake cookie, file cilik sing diundhuh menyang komputer, kanggo nambah pengalaman sampeyan. Kaca iki njlèntrèhaké informasi apa sing diklumpukake, carane kita nggunakake lan apa kita kadhangkala kudu nyimpen cookie iki. Kita uga bakal nuduhake carane sampeyan bisa nyegah cookie iki disimpen, nanging iki bisa nyuda utawa ngrusak unsur tartamtu saka fungsi situs web.

Carane kita nggunakake cookie

Kita nggunakake cookie kanggo alasan ing ngisor iki. Sayange, umume ora ana pilihan standar industri kanggo mateni cookie tanpa mateni fungsi lan fitur sing ditambahake menyang situs web iki. Disaranake ninggalake kabeh cookie yen sampeyan ora yakin apa sampeyan butuh utawa ora yen digunakake kanggo nyedhiyakake layanan sing sampeyan gunakake.

Mateni cookie

Sampeyan bisa nyegah setelan cookie kanthi nyetel setelan ing browser (pirsani bantuan browser kanggo carane nindakake iki). Elinga yen mateni cookie bakal mengaruhi fungsi iki lan akeh situs web liyane sing dibukak. Mateni cookie biasane mateni fungsi lan fitur tartamtu ing situs web iki. Mulane disaranake sampeyan ora mateni cookie. Kebijakan Cookie iki digawe nggunakake Generator Kebijakan Cookie saka CookiePolicyGenerator.com.

Cookie sing kita atur

Cookie setelan situs

Kanggo menehi pengalaman sing apik ing situs web iki, kita nawakake fungsi kanggo nyetel pilihan sampeyan babagan cara kerja situs web iki nalika sampeyan nggunakake. Kanggo ngelingi preferensi sampeyan, kita kudu nyetel cookie supaya preferensi sampeyan bisa dieling-eling nalika sampeyan sesambungan karo situs kasebut.

cookie pihak katelu

Ing sawetara kasus khusus, kita uga nggunakake cookie sing diwenehake dening pihak katelu sing dipercaya. Bagean ing ngisor iki nerangake cookie pihak katelu sing bisa sampeyan temoni ing situs web iki.

Situs web iki nggunakake Google Analytics sing minangka salah sawijining solusi analitik sing paling akeh digunakake lan dipercaya ing web kanggo mbantu kita ngerti carane sampeyan nggunakake situs web lan cara kanggo nambah pengalaman sampeyan. Cookie iki bisa nglacak perkara kaya wektu sing sampeyan gunakake ing situs web lan kaca sing dibukak supaya kita bisa terus ngasilake konten sing menarik.

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan cookie Google Analytics ing kaca Google Analytics resmi.

Analitik pihak katelu digunakake kanggo nglacak lan ngukur panggunaan situs web iki supaya kita bisa terus ngasilake konten sing menarik. Cookie iki bisa nglacak perkara kaya wektu sing sampeyan gunakake ing situs web utawa kaca sing dibukak sing mbantu kita ngerti carane bisa nambah situs web kanggo sampeyan.

Kita sok-sok nyoba fitur-fitur anyar lan ngganti cara situs web dikirim. Nalika kita isih nyoba fitur-fitur anyar, cookie iki bisa digunakake kanggo mesthekake pengalaman sing konsisten nalika ana ing situs web, lan uga ngerti optimasi sing paling disenengi pangguna.

Nalika kita adol produk, penting kanggo ngerti statistik babagan jumlah pengunjung ing situs web kita sing bener-bener tuku lan data iki bakal dilacak cookie. Iki penting kanggo sampeyan amarga tegese kita bisa nggawe ramalan bisnis sing akurat sing ngidini kita ngawasi biaya iklan lan produk kanggo mesthekake yen entuk rega sing paling apik.

Layanan Google AdSense sing digunakake kanggo ngladeni pariwara nggunakake cookie DoubleClick kanggo nglayani iklan sing luwih relevan ing web lan mbatesi kaping pirang-pirang iklan tartamtu ditampilake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Google AdSense, deleng FAQ privasi Google AdSense resmi.

Kita nggunakake iklan kanggo ngimbangi biaya mbukak situs web iki lan menehi dana kanggo pangembangan luwih. Cookie pariwara prilaku sing digunakake ing situs web iki dirancang kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake pariwara sing paling relevan yen bisa kanthi nelusuri kapentingan sampeyan kanthi anonim lan nampilake perkara sing padha sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan.

Sawetara mitra ngiklanake atas jenenge lan cookie pelacak afiliasi mung ngidini kita ndeleng manawa pangguna teka ing situs web liwat salah sawijining situs web mitra supaya bisa menehi kredit kanthi tepat lan, yen cocog, ngidini mitra afiliasi menehi bonus apa wae sing bisa menehi sampeyan tuku.

Kita uga nggunakake tombol media sosial lan / utawa plugins ing situs web iki sing ngidini sampeyan nyambungake karo jaringan sosial kanthi macem-macem cara. Kepiye situs web media sosial ing ngisor iki bisa digunakake, kalebu; {Sebutake jejaring sosial sing fitur sampeyan wis integrasi karo situs web sampeyan?: 12}, bakal nyetel cookie liwat situs web kita sing bisa digunakake kanggo nambah profil sampeyan ing situs web utawa kanggo nyumbang data sing dicekel kanggo macem-macem tujuan sing digarisake ing situs kasebut. kabijakan privasi.

informasi liyane

Muga-muga sampeyan bisa ngrampungake masalah kasebut, lan kaya sing wis kasebut sadurunge yen ana sing ora yakin yen sampeyan butuh utawa ora, biasane luwih aman yen cookie bisa diaktifake yen ana sesambungan karo fitur sing sampeyan gunakake ing situs web kita.

Kanggo informasi sing luwih umum babagan cookie, waca artikel "Cookies" saka Generator Kebijakan Privasi.

Nanging, yen sampeyan isih mbutuhake informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngubungi kita liwat salah sawijining cara kontak sing disenengi:

E-mail: kreditiunjemackoj@gmail.com