Online kredit u Njemačkoj

Dizanje kredita U Njemačkoj nikad nije bilo lakše!

Online krediti za sve potrebe!

 

Online kredit u Njemačkoj ili krediti preko interneta u Njemačkoj je običan krediti s jednom razlikom. Razlika je u tome što kad uzimate online kredit ne morate ići osobno u banku. Sve obavite preko interneta iz udobnosti svoga doma.  Odredite željeni iznos kredita, ispunite kratku online prijavu, pošaljete, te čekate ponudu.
Bez ikakve obveze!
Pripremili smo za vas nekoliko Mogućnosti

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Stoga ispunite prijavu i pogledajte ponude naših partnera.

Osobni krediti u Njemačkoj

U Netkredit24 možete pronaći odgovarajući kredit između 1.000 i 250.000 eura. Sve što trebate učiniti je ispuniti kratki obrazac na web stranici sa svojim kontakt podacima, iznosom kredita koji želite i rokom otplate.
Prednosti:
Sve vrste kredita
Uvijek omogućuje najbolju kamatnu stopu
Povoljan kredit za kupnju nekretnine
Krediti od 1000 – 250000 eura
Rok otplate od 1 do 10 godina
Mogući su i krediti na rate bez Schufe
Uvijek odlučujete 100% sami
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.

 

Nakon što ispunite upitnik, dobiti ćete preliminarnu procjenu hoće li vaš zahtjev za kredit biti prihvaćen ili ne.

Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama bez vašeg pristanka. 

Taj će pristanak biti dobiven nakon što ste odabrali opciju kredita koja vam najviše odgovara.

online kredit u njemačkoj
 
 Opcija za sve vrste kredita pa i one s lošom kreditnom sposobnošću (problemi sa schufom, niska mjesečna primanja…).
Prednosti:
Najveća mogućnost za dobivanje kredita
Kad banka kaže ne, još postoji mogućnost da dobijete kredit
Odluka o kreditu u samo nekoliko sekundi
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike
Krediti od 1000 – 50000 eura
Rok otplate od 12 – 84 mjeseca
Ponuda nije obvezna te je možete odbaciti
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
portal za usporedbu kredita u njemackoj
Dizanje kredita u Njemačkoj nikad nije bilo lakše. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaju Njemački portal za usporedbu online kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od sekunde najpovoljniji kredit
Prvi i potpuno automatski instant kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. auto kredit
Kredit u Njemačkoj za samozaposlene i mala poduzeća
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama
 Bez ikakvih obveza ispunite prijavu i brzo saznajte koje su ponude.
Kredit u Njemačkoj
Do online kredita u samo 3 koraka
kako do kredita u njemackoj
1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu
3. korak indentifikacija
Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.
Indentifikacija na 2 načina
kako do kredita u njemackoj
1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu
2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Online kredit u Njemačkoj: Dobro za znati

SADRŽAJ
2
3

Trebate li online kredit u Njemačkoj? Ne volite ići u banku i tražiti kredit? Ne brinite. Sa svijetom koji se mijenja brzim tempom, online usluge se šire brže i više nego ikad. Sada možete pravovremeno dobiti online kredite iz udobnosti svoga doma. Dakle, ako se pitate što je online kredit u Njemačkoj, pročitajte ovaj članak do kraja.

Ovdje ćete dobiti detalje o takvim kreditima.

Što Je Online Kredit U Njemačkoj?

Online kredit u Njemačkoj ili mrežni kredit u Njemačkoj je kredit koje dobivate putem interneta. Mrežni kredit uzima se od vjerovnika koji funkcionira na mreži. Ponekad se postupak posudbe takvih zajmova može razlikovati od jednog zajmodavca do drugog.

U slučaju ovih kredita, tradicionalne banke nemaju nikakvu ulogu. Možete dovršiti cijeli proces iz udobnosti svoga doma, počevši od pretkvalifikacije do konačnog financiranja kredita, čak i bez posjete banci.

online kredit u inozemstvu

Vrste Online Kredita u Njemačkoj 

Postoje pet vrste online kredita u Njemačkoj:

 1. osobni kredit sa fiksnom mjesečnom ratom,
 2. brzi takozvani instant krediti,
 3. krediti za nekretnine (kupovina kuće, stana…),
 4. krediti za pokretnine takozvani auto krediti,
 5. krediti za obročno plaćanje sa promjenjivom kamatom.

 

Online Kredit u Njemačkoj i Njegova Namjena:

Namjena za kredit u Njemačkoj je jako bitna jer o tome ovisi u većini slučajeva visina kamate koju će te dobiti. Na primjer, kada kupujete automobil dobijete posebno niske kamate na kredite za automobile.

Online kredit u Njemačkoj se dijeli na nekoliko vrsta po svojoj svrsi korištenja. Nabrojat ćemo neke od njih:

 1. Osobni ili nenamjenski kredit u Njemačkoj,
 2. Auto kredit u Njemačkoj,
 3. Poslovni kredit u Njemačkoj,
 4. Kredit za renovaciju stana,
 5. Građevinski kredit u Njemačkoj.

Online Osobni Kredit u Njemačkoj (Nenamjenski Kredit)

Online osobni kredit u Njemačkoj je novčani iznos koji možete posuditi i potrošiti na brojne stvari. Na primjer, možete upotrijebiti osobni Kredit u Njemačkoj za otplatu duga, financiranje poboljšanja doma ili financiranje vašeg idealnog vjenčanja.

Banke, kreditne unije i online zajmodavci daju osobni kredit u Njemačkoj. Morate vratiti posuđena sredstva tijekom vremena, obično s kamatama. Osim toga, određeni zajmodavci mogu naplatiti naknade za osobni kredit u Njemačkoj.

Osobni kredit u Njemačkoj se djeli na dvije vrste:

Osigurani kredit

Možete dobiti osigurane ili neosigurane osobne kredite. Svaki osobni kredit u Njemačkoj koji uključuje zahtjev za kolateralom naziva se osigurani kredit.

Na primjer, možete upotrijebiti fizičku imovinu poput automobila ili broda za stjecanje osobnog kredita umjesto gotovine kao što je štedni račun ili potvrda o depozitu. Zajmodavac bi mogao zadržati kolateral kao plaćanje duga ako ste u kašnjenju s plaćanjem zajma.

Neosigurani Kredit

Uz neosigurani osobni kredit, nema potrebe za kolateralom. I osigurane i neosigurane osobne zajmove klijentima koji ispunjavaju uvjete mogu dati banke, kreditne unije i internetski zajmodavci.

Budući da nema kolaterala koji se može naplatiti, banke obično smatraju da je potonje rizičnije od prvog. To može rezultirati povećanim troškovima kamata.

Online Auto Kredit u Njemačkoj

Korisnik posuđuje novac za plaćanje automobila putem auto kredita u Njemačkoj, koji se ponekad naziva kreditom za vozilo ili kreditom za automobile. Kredit je često novčani iznos koji se daje osobi, tvrtki ili drugoj organizaciji. Osoba koja posuđuje novac naziva se zajmodavac, a onaj tko ga posuđuje naziva se zajmoprimac.

Prilikom podizanja kredita (zajma), zajmoprimac se obvezuje da će ga u cijelosti vratiti do datuma dospijeća, uglavnom mjesečnim otplatama, zajedno s kamatama (postotak iznosa zajma, koji se obično izračunava na godišnjoj osnovi).

Većina pravila i postupaka koji uređuju druge kredite u Njemačkoj, također se odnose na auto kredit u Njemačkoj. U većini slučajeva, zajmoprimac će izričito podnijeti zahtjev za kredit za vozilo kada želi kupiti automobil; no, potrošač može koristiti osobni kredit, a on je, kao što već znamo, kredit koji pojedinac dobiva na korištenje kako god smatra prikladnim, za istu svrhu.

Iako određeni krediti za automobile mogu biti na dulje rokove, svi oni imaju definirane uvjete koji se kreću od 24 do 60 mjeseci. Ukupni iznos zajma povećava se nizom naknada i poreza koji su često uključeni u zajmove za automobile.

Više o auto kreditima možete pročitati ovde.

online auto kredit u njemačkoj

Poslovni Kredit u Njemačkoj

Poslovni krediti su sporazumi između vlasnika poduzeća i banaka ili privatnih zajmodavaca o posuđivanju novca. Poduzećima je potrebna gotovina za potporu poslovanju ili samo za početak i ostvarivanje dobiti. Banke i zajmodavci rado im posuđuju novac unaprijed sve dok ga vraćaju na vrijeme i s kamatama.

Nekoliko kriterija utječe na to mogu li poduzeća i početnici poduzetnici koristiti kredit u Njemačkoj kao dužnički kapital ili ne. Kreditna kvaliteta tvrtke najvažniji je čimbenik, ali i drugi čimbenici kao što su duljina poslovanja, kolateral koji može ponuditi i trenutno financijsko stanje mogu učiniti razliku.

Ako tvrtka nije u mogućnosti vratiti kredit zajmodavcu, može se dogoditi nekoliko stvari. Tvrtka bi mogla koristiti više financiranja dugom za stvaranje gotovine potrebne za otplatu kredita. Ako je zajmodavac imao imovinu kao kolateral za kredit, zajmodavac bi mogao zahtijevati tu imovinu kao plaćanje.

Ako poduzeće ne može podmiriti svoje obveze ili stvoriti više gotovine, moglo bi biti prisiljeno proglasiti bankrot i likvidirati svu svoju imovinu, u kojem slučaju bi zajmodavci bili plaćeni prije svih dioničara poduzeća. Pročitajte više na Poslovni krediti u Njemačkoj.

Kredit u Njemačkoj za renovaciju stana, kuće…

Kredit za preuređenje kuće temelji se na jednom ključnom čimbeniku: vrijednosti kuće nakon obnove. Krediti za obnovu procjenjuju koliko vlasnik kuće može posuditi na temelju očekivane vrijednosti kuće nakon obnove, a ne na temelju trenutne vrijednosti kuće. Time se vlasnicima kuća daje zasluga za povećanje vrijednosti kuće uzrokovano predloženim poboljšanjem.

Lako je pobrkati ovu frazu, jer su neki od proizvoda koji se prodaju kao “krediti za poboljšanje doma” zapravo preimenovani u neosigurane osobne kredite o kojima smo govorili maloprije ili kreditne kartice koje nisu idealne za većinu projekata zbog svojih visokih kamata, kraćih razdoblja i ograničenog iznos pozajmice. Ovi široko dostupni “krediti za poboljšanje doma” nisu zajmovi za preuređenje.

Krediti za renoviranje jedini su oblik zajma koji vlasnicima kuća omogućuje posuđivanje u odnosu na buduću vrijednost njihove kuće. Budući da zajmodavci često izračunavaju stope na temelju omjera kredita i vrijednosti, korištenje vrijednosti nakon renoviranja također vam pomaže da dobijete najbolju moguću stopu.

Građevinski Kredit u Njemačkoj

Građevinski kredit u Njemačkoj osigurava financijska sredstva potrebna za dovršetak izgradnje kuće, ali dužnik je odgovoran ili za otplatu kredita u cijelosti kada dospije (obično godinu dana ili manje) ili za stjecanje hipoteke za osiguranje trajnog financiranja.

Ovi krediti za izgradnju oslobađaju gotovinu ovisno o postotku završenog projekta, a dužnik je odgovoran samo za plaćanje kamata na uzeti novac.

Građevinski krediti u Njemačkoj dugoročno mogu biti skuplji ako vam je potrebna trajna hipoteka budući da morate dovršiti dva različita postupka zajma i platiti dva skupa naknada. Troškovi zatvaranja mogu iznositi stotine dolara, stoga je bolje izbjegavati još jedan skup.

Još jedan čimbenik koji treba uzeti u obzir je da se vaš financijski status može pogoršati tijekom procesa izgradnje. Ako izgubite posao ili pretrpite novi neuspjeh, možda se u budućnosti nećete moći kvalificirati za hipoteku – pa se možda nećete moći useliti u svoj novi dom.

nenamjenski kredit u njemackoj

Kako se Prijaviti za Online Kredit u Njemačkoj?

Kako se prijaviti za kredit putem interneta? Podnošenje zahtjeva za kredit danas je jednostavno; slijedite nekoliko jednostavnih koraka i novac može biti na vašem računu za samo 2-3 dana. U nekim slučajevima i brže.

1. korak: Odredite koji je kredit prikladan za vas.

Nemojte se zavaravati obećanjima o najnižoj kamatnoj stopi ili najjednostavnijim uvjetima otplate. Temeljito ispitati, pregledati kamatne stope i obratite pozornost na sitni tisak (sitna slova). Poznavanje uvjeta kredita moglo bi vam pomoći u donošenju najbolje odluke za vas. Sve potrebne informacije dostupne su na Internetu.

Proučite zajmodavčeve brojne naknade. Naknade za obradu, porezi na usluge, kazne za kašnjenje u plaćanju i drugo naknade su povezane s gotovo svim oblicima kredita.

2. korak: Za informirani odabir možete upotrijebiti razne online kredit kalkulatore.

Mrežni EMI kalkulator pomoći će vam da shvatite koliko ćete morati platiti svaki mjesec, koliko dugo ćete morati otplaćivati i koliko ćete novca morati vratiti. Također vam može pomoći da shvatite je li ispunjavate uvjete za određeni iznos kredita ovisno o vašoj mjesečnoj zaradi ili novčanoj situacij.

3. korak: Prikupite svu svoju dokumentaciju.

Osim obrasca zahtjeva za kredit, morat ćete dostaviti još nekoliko papira za dovršetak

postupak.

4. korak: Popunite prijavni obrazac

 • Posjetite zajmodavčevu web stranicu kako biste saznali više.
 • Idite na stranicu za zajam koji tražite.
 • Odaberite “Ispuni prijavu sada” s padajućeg izbornika.
 • Ispunite bitne osobne podatke, kao što su puno ime, datum rođenja i podaci za kontakt.
 • Ispunite obrazac za prijavu i pošaljite ga.

 


5. korak: Odmah uzmite kredit u Njemačkoj

Možda ćete morati pričekati od par sekundi do par minuta na odgovor zajmodavca, zahvaljujući poboljšanjima u tehnologiji online kredita u Njemačkoj.

Iznos kredita bit će izdat u roku od 2-3 dana, (u nekim slučajevima i mnogo brže) od završetka provjere i vašeg obavještenja da je kredit odobren.

Ako želite saznati više o online kreditima u Njemačkoj ili kreditima općenito možete to napraviti na našoj stranici Dobro Za Znati.

 

Dokumenti za Kredit za Zaposlene u Njemačkoj 

U većini slučajeva kad je u pitanju manji iznos online kredita potrebno je sljedeće:

 • kopija 3 zadnje platne liste,
 • bankovni izvadak zadnjih 4 -5 tjedana,
 • kopija ugovora o radu.

Ovo su jedni od osnovnih dokumenata koje trebate dostaviti. Ovisno o namjeni kredita i o banci morat će te dostaviti još neke dokumente. Popis točnih dokumenata koje trebate dostaviti dobit će te od banke nakon što ispuniti prijavu za kredit.

Uvjeti za Kredit za Zaposlene u Njemačkoj 

U principu, svaki privatni kupac i svaka tvrtka može dobiti bankovni kredit. Međutim, moraju se ispuniti neki zahtjevi:

 • Morate biti punoljetni;
 • Morate imati dobar kredit;
 • Imate ugovor o radu na neodređeno vrijeme i redovita mjesečna primanja, a to možete dokazati pripadajućim platnim listama;
 • Neke banke zahtijevaju njemačko glavno prebivalište i njemački tekući račun.

Ako vas zanimaju krediti u drugim europskim zemljama možete posjetiti areasinfinance.com

 

by | Apr 23, 2023

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.
sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.
kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.
p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.