Online krediti u njemačkoj

Dizanje kredita U njemačkoj nikad nije bilo lakše!

Online krediti za sve potrebe!

 

Online krediti ili krediti preko interneta su obični krediti s jednom razlikom. Razlika je u tome što kad uzimate online kredit ne morate ići osobno u banku. Sve obavite preko interneta iz udobnosti svoga doma.  Odredite željeni iznos kredita, ispunite kratku online prijavu, pošaljete, te čekate ponudu.

Bez ikakve obveze!

Pripremili smo za vas nekoliko Mogućnosti

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Stoga ispunite prijavu i pogledajte ponude naših partnera.

online kredit u njemačkoj

( Najveća mogućnost za dobivanje kredita )

 

 

 Opcija za sve vrste kredita pa i one s lošom kreditnom sposobnošću (problemi sa schufom, niska mjesečna primanja…).
Prednosti:
Najveća mogućnost za dobivanje kredita
Kad banka kaže ne, još postoji mogućnost da dobijete kredit
Odluka o kreditu u samo nekoliko sekundi
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike
Krediti od 1000 – 50000 eura
Rok otplate od 12 – 84 mjeseca
Ponuda nije obvezna te je možete odbaciti
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
kredit u njemackoj

( Najbolja ponuda naših partnera)

Prednosti:
Sve vrste kredita
Povoljan kredit za kupnju nekretnine
Krediti od 1500 – 120000 eura
Rok otplate od 6 – 120 mjeseci
Ne razmišljajte puno nego ispunite zahtjev
Ako vam ponuda ne bude odgovarala, jednostavno ju odbacite.
portal za usporedbu kredita u njemackoj
Dizanje kredita u Njemačkoj nikad nije bilo lakše. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaju Njemački portal za usporedbu online kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od sekunde najpovoljniji kredit
Prvi i potpuno automatski instant kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. auto kredit
Krediti za samozaposlene i mala poduzeća
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama
 Bez ikakvih obveza ispunite prijavu i brzo saznajte koje su ponude.

Krediti u Njemačkoj

Do online kredita u samo 3 koraka

kako do kredita u njemackoj

1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu

3. korak indentifikacija

Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.

Indentifikacija na 2 načina

kako do kredita u njemackoj

1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu

2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Nešto o Online kreditima u Njemačkoj

Trebate li zajam u Njemačkoj? Ne volite ići u banku i tražiti kredit? Ne brinite. Sa svijetom koji se mijenja brzim tempom, online usluge se šire brže i više nego ikad. Sada možete pravovremeno dobiti online kredite iz udobnosti svoga doma. Dakle, ako se pitate što su online krediti, pročitajte ovaj članak do kraja.

Ovdje ćete dobiti detalje o takvim kreditima.

Što su online krediti?

Online krediti ili mrežni zajmovi su krediti koje dobivate putem interneta. Mrežni zajam uzima se od vjerovnika koji funkcionira na mreži. Ponekad se postupak posudbe takvih zajmova može razlikovati od jednog zajmodavca do drugog.

U slučaju ovih kredita, tradicionalne banke nemaju nikakvu ulogu. Možete dovršiti cijeli proces iz udobnosti svoga doma, počevši od pretkvalifikacije do konačnog financiranja kredita, čak i bez posjete banci.

online kredit u inozemstvu
Koje vrste internetskih (online) kredita u Njemačkoj imamo?

Postoje pet vrste online kredita u Njemačkoj:

 1. osobni kredit sa fiksnom mjesečnom ratom,
 2. brzi takozvani instant krediti,
 3. krediti za nekretnine (kupovina kuće, stana…),
 4. krediti za pokretnine takozvani auto krediti,
 5. krediti za obročno plaćanje sa promjenjivom kamatom.

 

Online kredit i njegova namjena:

Namjena za kredit je jako bitna jer o tome ovisi u većini slučajeva visina kamate koju će te dobiti. Na primjer, kada kupujete automobil dobijete posebno niske kamate na kredite za automobile.

Online zajmovi u Njemačkoj se dijele na nekoliko vrsta po svojoj svrsi korištenja. Nabrojat ćemo neke od njih:

 1. nenamjenski kredit,
 2. kredit za automobil,
 3. poslovanje,
 4. uređivanje ili modernizacija stana,
 5. izgradnja…
online auto kredit u njemačkoj
Kako se prijaviti za online zajam u Njemačkoj?

Kako se prijaviti za kredit putem interneta? Podnošenje zahtjeva za zajam danas je jednostavno; jednostavno slijedite a nekoliko jednostavnih koraka i novac može biti na vašem računu za samo 2-3 dana. U nekim slučajevima i brže.

1. korak: Odredite koji je zajam prikladan za vas.

Nemojte se zavaravati obećanjima o najnižoj kamatnoj stopi ili najjednostavnijim uvjetima otplate. Temeljito ispitati, pregledati kamatne stope i obratite pozornost na sitni tisak (sitna slova). Poznavanje uvjeta kredita moglo bi vam pomoći u donošenju najbolje odluke za vas. Sve potrebne informacije dostupne su na Internetu.

Proučite zajmodavčeve brojne naknade. Naknade za obradu, porezi na usluge, kazne za kašnjenje u plaćanju i drugo naknade su povezane s gotovo svim oblicima kredita.

2. korak: Za informirani odabir možete upotrijebiti razne online kredit kalkulatore.

Mrežni EMI kalkulator pomoći će vam da shvatite koliko ćete morati platiti svaki mjesec, koliko dugo ćete morati otplaćivati i koliko ćete novca morati vratiti. Također vam može pomoći da shvatite je li ispunjavate uvjete za određeni iznos kredita ovisno o vašoj mjesečnoj zaradi ili novčanoj situacij.

3. korak: Prikupite svu svoju dokumentaciju.

Osim obrasca zahtjeva za zajam, morat ćete dostaviti još nekoliko papira za dovršetak

postupak.

U većini slučajeva za nenamjenski online kredit u Njemačkoj potrebni su ovi dokumenti:

 • kopija 3 zadnje platne liste,
 • bankovni izvadak zadnjih 4 -5 tjedana,
 • kopija ugovora o radu.

Ovo su jedni od osnovnih dokumenata koje trebate dostaviti. Ovisno o namjeni kredita i o banci morat će te dostaviti još neke dokumente. Popis točnih dokumenata koje trebate dostaviti dobit će te od banke nakon što ispuniti prijavu za kredit.

4. korak: Popunite prijavni obrazac

 • Posjetite zajmodavčevu web stranicu kako biste saznali više.
 • Idite na stranicu za zajam koji tražite.
 • Odaberite “Ispuni prijavu sada” s padajućeg izbornika.
 • Ispunite bitne osobne podatke, kao što su puno ime, datum rođenja i podaci za kontakt.
 • Ispunite obrazac za prijavu i pošaljite ga.
nenamjenski kredit u njemackoj
5. korak: Odmah uzmite zajam

Možda ćete morati pričekati od par sekundi do par minuta na odgovor zajmodavca, zahvaljujući poboljšanjima u tehnologiji online kredita.

Iznos zajma bit će izdat u roku od 2-3 dana, (u nekim slučajevima i mnogo brže) od završetka provjere i vašeg obavještenja da je kredit odobren.

Ako želite saznati više o online kreditima u Njemačkoj ili kreditima općenito možete to napraviti na našoj stranici Dobro Za Znati.

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.
sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.
kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.
p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.