Brzi kredit u njemačkoj

 

 Uz brzi kredit u njemačkoj do rješenja problema!

Krediti u Njemačkoj za sve potrebe!

 

Kada vam je hitno potreban novac najbolja opcija za vas je pitati familiju ili prijatelje da vam posude novac. Ponekad ta opcija nije moguća i vama je potreban brzi kredit. Brzi kredit u Njemačkoj je dobra mogućnost jer taj novac može biti na vašem računu u roku od 24 sata. Kako do brzog kredita u Njemačkoj, odnosno kako podignuti brzi kredit u Njemačkoj i koje su vaše opcije pokušat ćemo Vas informirati u sljedećem tekstu.

Bez ikakve obveze možete pogledati ponude bank u Njemačkoj!

Pripremili smo za vas zanimljivu Mogućnost

Nikad ne morate prihvatit ponudu, a ako ponuda nije zadovoljavajuća, jednostavno ju odbacite. Pogledajte mogućnost.

portal za usporedbu kredita u njemackoj
Dobiti brzi kredit u Njemačkoj nikad nije bilo lakše. Krediti u Njemačkoj Vam predstavljaju Njemački portal za usporedbu online kredita.
Prednosti:
Širok spektar kreditnih ponuda
U roku od 30 sekundi odluka o brzom kreditu.
Mogućnost isplate u roku od 24 sata
Prvi i potpuno automatski brzi kredit
Pogodna za sve skupine ljudi, kao i za bilo koju svrhu npr. brzi kredit za slobodno korištenje
Odaberite kredit koji odgovara vašim potrebama.

Do brzog kredita u Njemačkoj u samo 3 koraka

kako do kredita u njemackoj

1. korak ispuniti prijavu

 

Izaberete novčani iznos koji vam odgovara, te broj mijeseci koji vam je potreban da vratite taj iznos. Ispunite prijavu tako što će te unijeti svoje podatke koji se od vas zahtjevaju u prijavi.
online krediti u inozemstvu

2. korak čekanje dokumenata i potpisivanje

 

Nakon što ste poslali prijavu čekate odgovor. Za 30 sekundi dobijete odgovor jeste li pogodni za kredit koji tražite. Ako je odgovor pozetivan pošalju vam dokumente da ih potpišete i vratite natrag. U nekim slučajevima samo vam pošalju dokumente. Ovaj dio se razlikuje od banke do banke.
kredit u inozemstvu

3. korak indentifikacija

Ovaj korak je ujedno i zadnji. Obavlja se na dva načina po vašem izboru, tzv. POSTIDENT. Jedan način je da odete do pošte, a drugi video čatom. Nakon toga papire vraćate natrag i novac je na vašem računu u roku od nekoliko radnih dana.

Indentifikacija na 2 načina

kako do kredita u njemackoj

1. Postident video Čatom

 

Na web stranici kredita koji uzimate naći će te sve podatke o ovome, ali ukratko objašnjenje. Za ovu indentifikaciju trebate potovnicu ili osobnu iskaznicu, te kameru i mikrofon (sve imate na mobilnom telefonu ili laptopu). Obavit će te video poziv gdje ćete držati indentifikaciski dokument pored svoje glave tako da vas operater može indentificirati. Ovaj proces traje 2-4 minute. Jako jednostavno i brzo iz udobnosti svoga doma.
online krediti u inozemstvu

2. postident odlaskom u poštu

 

Vrlo jednostavan i brz proces. Potrebna putovnica ili osobna iskaznica. Odete do najbliže pošte te zatražite POSTIDENT. Predate kupon koji ste dobili sa dokumentima (od kredita) koje ste trebali potpisati. Nakon što vas djelatnik identificira pomoću indentifikaciskog dokumenta, sve zajedno šaljete natrag.

Brzi kredit u Njemačkoj: Što trebate znati!

Brzi kredit u Njemačkoj može vam pomoći pokrpati rupu u prihodima ili pokriti malu hitnu situaciju poput popravka automobila. Čak i ako vam je hitno potrebna gotovina, korisno je usporediti mogućnosti financiranja prije dobivanja brzog kredita u Njemačkoj. Možda će te pronaći bolju kamatnu stopu.

Što je to brzi kredit u Njemačkoj?

Prvo da odgovorimo na pitanje što je to kredit? Kredit se odnosi na sposobnost osobe ili organizacije da posudi novac, kao i na aranžmane uspostavljene za otplatu i uvjete plana otplate.

Što je to brzi kredit u Njemačkoj?  Ne postoji fiksna definicija što je točno brzi kredit u Njemačkoj. Općenito, brzi kredit je posuđivanje novca koje se posebno brzo obrađuje i isplaćuje. Velika brzina od zahtjeva za kredit do isplate obično se postiže jer osobe koje uzimaju kredit sve važne korake obavljaju online to jest preko interneta, a informacije automatski obrađuje banka.

brzi kredit njemacka

Koliko je brz taj brzi kredit u Njemačkoj?

 • Prekoračenje računa

Jedan od mogućnosti, a ujedno i najbrži brzi kredit u Njemačkoj je prekoračenje računa. To znači mogućnost odlaska u minus na računu. Tako će te najbrže doći do novca koji vam je potreban brzo. Prekoračenje računa je moguće tako što će vam banka to odobriti.

Treba imati račun u banci i primati plaću na taj račun u većini slučajeva 6 mjeseci. Onda ste u mogućnosti da vam banka odobri prekoračenje na računu. Ako imate sve ove uvjete kontaktirajte banku direktno, emailom ili telefonski i oni će vam odobrit prekoračenje.

mali kredit u njemackoj
 • Online brzi kredit u Njemačkoj

Za razliku od kredita koji se podižu na konvencionalni način kod kućne banke, brza isplata kredita je moguća kod online brzih kredita u Njemačkoj. Budući da su dokazi o prihodima i izvodi s računa dostupni na mreži eliminiraju potrebu za drugom provjerom kreditne sposobnosti.

Ovisno o davatelju kredita i pojedinačnom slučaju, isplata može biti u roku od 24 sata. U većini slučajeva ako koristite sve dostupne online procedure pri podnošenju zahtjeva za brzi kredit u Njemačkoj i odmah online predate svoje dokumente, novac bi mogao biti na vašem računu u roku od 48 sati. 

Koji su uvjeti za brzi kredit u Njemačkoj?

Budući da brzi kredit u Njemačkoj, za razliku od ostalih kredita, nije osiguran izvanrednim kolateralom, banka se mora osigurati unaprijed od rizika nevraćanja kredita osoba koje su uzele kredit.

Općenito, osoba koja uzima kredit mora biti punoljetna. Važan kriterij pri odobravanju brzih kredita je kreditna sposobnost osobe koja podiže kredit. To se, između ostalog, mjeri redovitim prihodima i rashodima kao i mogućim upisima u Schufu. U mnogim slučajevima osoba koja uzima kredit mora imati ugovor za stalno.

Ovo su opći kriteriji:

 • Punoljetnost
 • Prebivalište u Njemačkoj
 • Bankovni račun u Njemačkoj
 • Redovita primanja
 • Kreditna sposobnost 

Koje su dokumenti potrebni za brzi kredit u Njemačkoj?

Kako bi se provjerilo ispunjavaju li osobe koje su se prijavile za brzi kredit u Njemačkoj uvjete za brzi kredit, traže se neki dokumenti. Koji su to konkretno ovisi o zajmodavcu. Ove dokaze potrebno je dostaviti mnogim bankama:

  • Izvodi računa s pristiglom plaćom (npr. za zaposlenike i pripravnike)
  • Kopija ugovora o radu (za zaposlenike)
  • Platne liste
  • Porezne procjene (npr. za samozaposlene i druge osobe koje svoje prihode ne mogu dokazati izvješćima o plaćama)
  • BWA – procjena poslovanja (za samozaposlene)
Brzi krediti u Njemačkoj

Za što se može koristiti brzi kredit u Njemačkoj?

Ponekad novac jednostavno mora biti brzo dostupan. Stoga je brzi kredit u Njemačkoj posebno prikladan za:

  • Hitan popravak automobila,
  • Neočekivano visoki dječiji troškovi,
  • Neočekivane nadoplate komunikalija,
  • Troškovi hitnih popravaka u vašem domu,
  • Plaćanje računa kreditnih kartica kako bi se izbjegla visoka kamata na prekoračenje.
instant kredit u njemackoj

Mali krediti u Njemačkoj?

Njihova isplata je jako brza jer su iznosi mali i zbog toga ne zahtjevaju veliku provjeru. Nažalost, kod ovih kredita su kamete često visoke.

Mali kredit u Njemačkoj bi u osnovi trebao poslužiti za prevladavanje neočekivanog financijskog problema. To su krediti od 100-1500 eura i potrebno ih je vratiti u roku od 30-60 dana. Mali kredit u Njemačkoj možete podignuti u Cashper

Ovaj mali kredit je dobra opcija za one koji imaju pozetivan Schufa unos. Jedni su od rijetkih davatelja kredita kod kojih imate priliku dobiti kredit unatoč SCHUFI.

Koristite ove kredite, ali samo kao zadnju opciju.

by | Jan 2, 2023

uvjeti za kredit u njemačkoj

Uvjeti za kredit u Njemačkoj

Može biti mnogo razloga za uzimanje kredita u Njemačkoj. Možda trebate kupiti kuću, možda automobil ili trebate nešto malo novca da pokrenete svoju poslovnu ideju. Sve to zvuči dobro, ali za to trebate znati nekoliko stvari o kreditima.
sto je schufa u njemackoj

Što je Schufa?

Schufa ili kreditno istražno poduzeće koje procjenjuje kreditnu sposobnostRiječ je o kreditnoj sposobnosti potencijalnih kupaca kako bi se zaštitili od kreditnih neuspjeha. Ime SCHUFA je nastalo iz fraze “Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung” (zaštitno udruženje za financiranje prodaje), osnovano 1927. godine.
kreditne kartice u njemackoj

Kreditna ili Prepaid kartica?

Na Njemačkom tržištu postoji nekoliko vrsta kartica. Spomenit ćemo neke od njih. Revolving kreditna kartica je kartica s odobrenim osobnim limitom potrošnje koji predstavlja revolving, odnosno “samoobnavljajući“ kredit. Klijent sukladno svojim željama sam odlučuje o iznosu kredita koji će koristiti, o načinu te o tempu vraćanja kredita.
p2p kredit u njemaćkoj

P2P krediti u Njemačkoj

Peer-to-peer kreditiranje je praksa podudaranja zajmoprimaca i zajmodavaca putem online platformi. Zajmoprimci često mogu brzo pristupiti sredstvima sredstava i obično po nižim kamatnim stopama od onih koje nude njihove lokalne banke, čineći ga privlačnom alternativom zajma za banke.