Kreditna Kartica u Njemačkoj

Gebuhrenfrei

Mastercard Gold

kreditne kartice u njemackoj

Još jedna od opcija za Vas. Neke od prednosti ove kreditne kartice u Njemačkoj:

 • Ne samo za nove kupce, već trajno besplatno
 • do 10000 eura limita
 • Podizanje gotovine bez naknade u cijelom svijetu
 • 0% inozemnih transakcijskih naknada u cijelom svijetu
 • Rok plaćanja do 7 tjedana bez kamata
 • Besplatna 24-satna služba za korisnike
 • 5% kredita za putovanja uz jamstvo najbolje cijene
 • 5% popusta na rent-a-car

Prednosti ovih kreditnih kartica

 

 • Nema naknade za vanjsku uslugu (širom svijeta);
 • Nema naknade za podizanje gotovine;
 • Bez naknade za zamjensku karticu, zamjenski PIN ili blokiranje kartice;
 • Neograničeni rok plaćanja za kupnju do 7 tjedana;
 • Besplatno i osobno služenje korisnicima tijekom cijelog dana, sedam dana u tjednu;
 • Pristup do 35 milijuna mjesta prihvaćanja i 1,7 milijuna bankomata širom svijeta;
 • Besplatno i opsežno putno osiguranje;
 • Bez POSTIDENTA (indentifikacije).

Proces prijave

 

 • Kliknite na natpis “Ispuni prijavu!”;
 • Ispunite svoje podatke i pošaljite prijavu bez ikakvih obaveza;
 • U roku od 2 – 3 dana, nakon provjere vašeg kreditnog reitinga, te u skladu s tim vam šaljemo našu ponudu (ponuda koju dobijete nije obvezna);
 • Za ponudu koju dobijete nije potrebna indentifikacija zato je postupak brži i jednostavniji;
 • Ponudu potpišete, te je pošaljete natrag;
 • Tjedan dana  poslje imate svoju karticu sa odobrenim prekoračenjem.

Njemačka je zemlja koja nudi mnogo mogućnosti za život, rad i uživanje. Uz sve te mogućnosti dolazi i potreba za fleksibilnim financijskim rješenjima, kao što su kreditne kartice. U ovom članku ćemo se fokusirati na Advanzia kreditnu karticu, jednu od popularnijih opcija na njemačkom tržištu. Razmotrit ćemo prednosti i mane ove kartice te što sve možete s njom raditi.

 

Prednosti Advanzia kartice

 1. Bez godišnje naknade: Advanzia kreditna kartica nema godišnju naknadu, što je velika prednost u usporedbi s ostalim kreditnim karticama na tržištu. To znači da ćete uštedjeti novac, pogotovo ako ne koristite karticu često.
 2. Beskamatni krediti: Ako platite račune u roku od 30 dana od izdavanja izvoda, neće vam se naplaćivati kamate. To vam omogućuje da iskoristite beskamatne kredite za svoje svakodnevne troškove.
 3. Besplatno podizanje gotovine: S Advanzia karticom možete besplatno podizati gotovinu na bankomatima širom svijeta. To vam omogućuje da izbjegnete dodatne naknade koje se često naplaćuju prilikom korištenja drugih kreditnih kartica.
 4. Putno osiguranje: Advanzia kreditna kartica uključuje besplatno putno osiguranje koje pokriva određene situacije, kao što su otkazivanje putovanja, gubitak prtljage i medicinske troškove.

Mane Advanzia kreditne kartice

 1. Visoke kamatne stope: Ako ne platite račune u roku od 30 dana, kamatne stope na Advanzia kartici mogu biti prilično visoke u usporedbi s drugim kreditnim karticama.
 2. Nema programa nagrađivanja: Advanzia kreditna kartica ne nudi program nagrađivanja, što znači da nećete prikupljati bodove ili milje koje biste mogli iskoristiti za putovanja ili druge pogodnosti.
 3. Mogući dodatni troškovi: Iako ne postoje godišnje naknade i naknade za podizanje gotovine, Advanzia kreditna kartica može naplatiti druge troškove, poput naknada za kašnjenje u plaćanju ili prekoračenje limita.
besplatna kreditna kartica u njemačkoj

Što se sve može raditi s Advanzia kreditnom karticom?

 1. Kupnja roba i usluga: Advanzia kreditna kartica prihvaćena je u velikom broju trgovina i online trgovina, što vam omogućuje da jednostavno obavljate svakodnevne kupnje ili veće investicije, poput kredita za auto.
 1. Plaćanje računa: Možete koristiti Advanzia kreditnu karticu za plaćanje svojih redovnih računa, poput telefona, interneta ili režija. Ako platite račune na vrijeme, možete iskoristiti beskamatne kredite.
 2. Putovanja: Advanzia kreditna kartica je posebno korisna tijekom putovanja, budući da nudi besplatno podizanje gotovine i putno osiguranje. To vam omogućuje da uštedite novac na bankomatima i putovanjima bez dodatnih briga.
 3. Financiranje većih kupnji: Ako planirate veću investiciju, kao što je stambeni kredit ili poslovni kredit, Advanzia kreditna kartica može vam pomoći u financiranju tih troškova uz odgovarajuće kamate, pod uvjetom da ih platite na vrijeme.
 4. Upravljanje osobnim financijama: Korištenje Advanzia kreditne kartice može vam pomoći u praćenju i analizi vaših troškova. Redovito pregledavajte svoje izvode kako biste kontrolirali svoje financije i izbjegli nepotrebne troškove.
njemačka kreditna kartica

Zaključak

Advanzia kreditna kartica nudi mnoge prednosti, poput besplatnog podizanja gotovine, putnog osiguranja i beskamatnih kredita. Međutim, ima i nekoliko nedostataka, kao što su visoke kamatne stope i nedostatak programa nagrađivanja.

Prije nego što se odlučite za Advanzia kreditnu karticu, preporučujemo da istražite druge opcije koje se nude na njemačkom tržištu, kao što su kreditne kartice u Njemačkoj, kako biste pronašli karticu koja najbolje odgovara vašim potrebama i životnom stilu. Također, ne zaboravite proučiti banke u Njemačkoj i razmotriti otvaranje računa u Njemačkoj ako već niste.

Ključ uspješnog korištenja kreditne kartice, kao što je Advanzia, leži u odgovornom upravljanju financijama i pravovremenom plaćanju računa kako biste izbjegli visoke kamatne stope i dodatne troškove. Uz pažljivo planiranje i praćenje vaših troškova, kreditna kartica može biti koristan alat u vašem financijskom arsenalu, olakšavajući svakodnevni život i omogućavajući vam da uživate u prednostima koje nudi njemačko tržište.

U konačnici, izbor kreditne kartice ovisi o vašim osobnim potrebama i financijskim ciljevima. Ako vam se čini da Advanzia kreditna kartica ispunjava vaše zahtjeve, možda je vrijeme da je isprobate i iskoristite prednosti koje nudi. Ako niste sigurni, nastavite istraživati druge opcije i uspoređivati različite kartice kako biste pronašli onu koja vam najbolje odgovara. Sretno u vašem financijskom putovanju u Njemačkoj!

by | Apr 21, 2023

Povezani Članci

SCHUFA u Njemačkoj

SCHUFA u Njemačkoj

SCHUFA je ključna komponenta financijskog sustava u Njemačkoj, a u ovom ćemo članku detaljno istražiti što je točno SCHUFA, zašto je važna i kako je možete poboljšati. Također ćemo se baviti kreditnim rejtingom i SCHUFA-om te kako to utječe na uzimanje kredita.

Refinanciranje kredita u Njemačkoj

Refinanciranje kredita u Njemačkoj

Refinanciranje kredita u Njemačkoj može vam pomoći u postizanju financijskih ciljeva i osiguravanju boljih uvjeta za vaš kredit. U ovom članku istražujemo ključne aspekte procesa, uključujući razmatranje kreditnog rejtinga, kamatnih stopa i ponuđenih opcija. Također pružamo odgovore na često postavljana pitanja i savjete za pregovaranje s bankama i financijskim institucijama. S ovim vodičem, bit ćete bolje pripremljeni za refinanciranje kredita i ostvarivanje svojih financijskih ciljeva u Njemačkoj.

Gotovinski kredit u Njemačkoj

Gotovinski kredit u Njemačkoj

Bilo da ste novi u Njemačkoj ili tražite način da financirate svoje projekte, ovaj će vam vodič pružiti sve potrebne informacije za donošenje informirane odluke. Razumijevanje kreditnih opcija ključno je za uspješno upravljanje financijama i ostvarenje financijskih ciljeva. Neka vam naš članak posluži kao temelj za navigaciju svijetom gotovinskog kredita u Njemačkoj.