Izjava o kolačićima

Ovo je Politika kolačića za webstranicu Krediti u Njemačkoj, dostupna s kreditiunjemackoj.com

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa na gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova web stranica koristi kolačiće, male datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti te kolačiće. Dijelit ćemo i kako možete spriječiti spremanje ovih kolačića, no to može smanjiti ili oštetiti određene elemente funkcionalnosti web stranica.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz niže navedenih razloga. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijski standardne mogućnosti za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju ovoj web stranici. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li vam ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Postavljanje kolačića možete spriječiti prilagodbom postavki u svom pregledniku (kako to učiniti pogledajte pomoć u pregledniku). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično dovodi do onemogućavanja određenih funkcija i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućujete kolačiće. Ova Pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Generatora pravila o kolačićima sa stranice CookiePolicyGenerator.com.

Kolačići koje postavljamo

Kolačići za postavke web mjesta

Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, nudimo funkcionalnost za postavljanje vaših želja za rad ove web stranice kada je koristite. Kako bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se vaše postavke mogu pozivati ​​kad god stupite u interakciju sa stranicom.

Kolačići trećih strana

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak opisuje koje kolačiće treće strane možete naići na ovoj web stranici.

Ova web stranica koristi Google Analytics koje je jedno od najraširenijih i najpouzdanijih analitičkih rješenja na webu koje nam pomaže razumjeti kako koristite web mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web stranici i stranica koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj.

Više informacija o kolačićima Google Analytics potražite na službenoj stranici Google Analyticsa.

Analitika trećih strana koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web stranici ili stranicama koje posjećujete što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.

Povremeno testiramo nove značajke i suptilno mijenjamo način na koji se web stranica isporučuje. Kad još isprobavamo nove značajke, ti se kolačići mogu koristiti za osiguravanje dosljednog iskustva dok ste na web stranici, a istovremeno razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.

Dok prodajemo proizvode, važno nam je razumjeti statistiku o tome koliko posjetitelja naše web stranice zapravo kupuje i kao takvi će ti podaci kolačići pratiti. To vam je važno jer znači da možemo točno napraviti poslovna predviđanja koja nam omogućuju praćenje naših troškova oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.

Usluga Google AdSense koju koristimo za posluživanje oglašavanja koristi DoubleClick kolačić za posluživanje relevantnijih oglasa na webu i ograničava broj prikaza određenog oglasa.

Za više informacija o Google AdSenseu pogledajte službena često postavljana pitanja o privatnosti za Google AdSense.

Koristimo oglase kako bismo nadoknadili troškove pokretanja ove web stranice i osigurali sredstva za daljnji razvoj. Kolačići za oglašavanje ponašanja koje koristi ova web stranica osmišljeni su kako bi osigurali da vam pružamo najrelevantnije oglase gdje je to moguće anonimnim praćenjem vaših interesa i predstavljanjem sličnih stvari koje bi vas mogle zanimati.

Nekoliko partnera oglašava se u naše ime i kolačići za praćenje afilijacija jednostavno nam omogućuju da vidimo jesu li naši korisnici došli na web stranicu putem jedne od naših partnerskih web stranica kako bismo im mogli na odgovarajući način pripisati kredit i prema potrebi omogućiti našim povezanim partnerima da daju bilo kakav bonus koji bi mogli pružiti vam kupovinu.

Na ovoj web stranici također koristimo gumbe i/ili dodatke za društvene medije koji vam omogućuju povezivanje sa vašom društvenom mrežom na različite načine. Kako bi radile sljedeće web stranice društvenih medija, uključujući; {Navedite društvene mreže čije ste značajke integrirali sa svojom web lokacijom?: 12}, postavit će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili za doprinos podacima koje drže u različite svrhe navedene u njihovoj privatnosti politike.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari, a kao što je već spomenuto ako postoji nešto za što niste sigurni treba li vam ili ne, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da stupa u interakciju s nekom od značajki koje koristite na našoj web stranici.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte članak “Kolačići” iz Generatora pravila o privatnosti.

Međutim, ako i dalje tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem jedne od naših željenih metoda kontakta:

E -pošta: kreditiunjemackoj@gmail.com