Opsioni kryesor

Mastercard Gold

E vetmja kartë krediti në Gjermani pa asnjë tarifë.

Huaja më e thjeshtë në Gjermani

Javë 7 pa interes

Pa pagesë kur shkarkoni kartën

Nuk është një kartë e parapaguar

Deri në kufijtë e 10000 Euro

falas

Sigurohuni që vetë

Pa asnjë detyrim!
Ju kurrë nuk duhet të pranoni një ofertë, kështu që nëse oferta nuk është e kënaqshme, thjesht hidhni poshtë dhe nuk do t'ju kushtojë asgjë.

Më shumë për këtë kartë

Kredi në internet

Kreditë në internet në Gjermani ose kreditë në Gjermani në internet janë kredi të zakonshme që kanë një ndryshim. Dallimi është se kur të merrni një hua online në Gjermani nuk duhet të shkoni personalisht në bankë. Çdo gjë bëhet në internet nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Përcaktoni shumën e dëshiruar të kredisë, plotësoni një aplikim të shkurtër në internet, dorëzoni atë dhe prisni për ofertën.

më shumë

Mirë ta di

Në këtë pjesë të faqes sonë mund të gjeni tema të ndryshme që lidhen me huatë në Gjermani, të cilat mund t'ju ndihmojnë në zgjedhjen e një huaje, por edhe t'ju tërheqin vërejtjen për mashtrime të ndryshme. Ende duke marrë një kredi është një vendim serioz. Pra, merr pak kohë për të lexuar tema. Ju mund të shpëtoni nga vendimet e këqija.

më shumë

Kushtet e kredisë në Gjermani

Mund të ketë shumë arsye për të marrë kredi në Gjermani. Ndoshta ju duhet të blini një shtëpi, ndoshta një makinë ose keni nevojë për disa para për të filluar idenë tuaj të biznesit. E gjithë kjo tingëllon mirë, por për këtë ju duhet të dini disa gjëra rreth kredive.

Më shumë për këtë temë

Çfarë është Schufa

Një Schufa ose një kompani e hetimit të kredisë që vlerëson aftësinë kreditore. Bëhet fjalë për aftësinë kreditore të blerësve potencialë për t'u mbrojtur nga dështimet e kreditit. Ime SCHUFA origjinën nga fraza "Schutzgemeinschaft für Absatzfinanzierung", një degë e 1927. vit.

Më shumë për këtë temë

Kartat e kreditit ose të parapaguara?

Ka disa lloje kartash në tregun gjerman. Ne do të përmendim disa prej tyre.

Revolving kartat e kreditit

Revolving kartë krediti është një kartë me një limit të miratuar të shpenzimeve personale që paraqet një kredi rrotulluese ose vetë-evoluon. Klienti sipas dëshirës së tij vendos për shumën e huasë që do të përdorë, si dhe mënyrën e kthimit të huasë.

Më shumë për këtë temë

P2P kreditimit

I ashtuquajturi. Kredia ndërmjet kolegëve është një praktikë e përputhjes së huamarrësve dhe huadhënësve nëpërmjet platformave online. Huamarrësit shpesh mund t'i qasen fondeve shpejt dhe zakonisht me norma interesi më të ulëta se ato të ofruara nga bankat e tyre lokale, duke e bërë atë një alternativë tërheqëse për një hua bankare.

Më shumë për këtë temë