Pravila o privatnosti

                                                   Pravila o privatnosti
Pravila o privatnosti

se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Obratite nam se ako imate bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz korištenje vaših osobnih podataka i rado ćemo vam pomoći.

Korištenjem ove stranice i / ili naših usluga pristajete na obradu osobnih podataka kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.


Sadržaj

Definicije korištene u ovoj politici
Načela zaštite podataka koje pratimo
Kakva su vam prava u vezi s vašim osobnim podacima
Koji osobni podaci prikupljamo o vama
Kako upotrebljavamo vaše osobne podatke
Tko još ima pristup vašim osobnim podacima
Kako ćemo osigurati vaše podatke
Informacije o kolačićima
Kontakt informacije

Definicije

Osobni podaci – sve informacije koje se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu.
Obrada – bilo koji postupak ili skup postupaka koji se obavlja na osobnim podacima ili skupovima osobnih podataka.
Subjekt podataka – fizička osoba čiji se osobni podaci obrađuju.
Dijete – fizička osoba mlađa od 16 godina.
Mi / nas (bilo velikodušno ili ne) –
Načela zaštite podataka

Obvezujemo se pridržavati se sljedećih načela zaštite podataka:

Obrada je zakonita, poštena i transparentna. Naše djelatnosti obrade imaju zakonske osnove. Uvijek razmotrimo vaša prava prije obrade osobnih podataka. Mi ćemo vam pružiti informacije o obradi na zahtjev.

Obrada je ograničena na svrhu. Naše aktivnosti obrade odgovaraju svrsi za koju su prikupljeni osobni podaci.
Obrada se obavlja s minimalnim podacima. Prikupljamo i obrađujemo minimalnu količinu osobnih podataka potrebnih za bilo koju svrhu.
Obrada je ograničena vremenskim razdobljem. Nećemo spremati vaše osobne podatke duže nego što je potrebno.
Učinit ćemo sve kako bi se osigurala točnost podataka.
Učinit ćemo sve kako bi osigurali integritet i povjerljivost podataka.

Prava subjekta podataka

Subjekt podataka ima sljedeća prava:

Pravo na informacije – što znači da morate znati da li se Vaši osobni podaci obrađuju; koji se podaci prikupljaju, odakle se dobiva i zašto i od koga obrađuje.
Pravo na pristup – što znači da imate pravo pristupa podacima prikupljenim / o vama. Ovo uključuje pravo vašeg traženja i dobivanja kopije prikupljenih osobnih podataka.
Pravo na ispravak – što znači da imate pravo zatražiti ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka koji su netočni ili nepotpuni.
Pravo na brisanje – što znači da u određenim okolnostima možete zatražiti brisanje vaših osobnih podataka iz naše evidencije.
Pravo na ograničavanje obrade – smisao gdje se primjenjuju određeni uvjeti, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka.
Pravo na odbijanje obrade – što znači da u određenim slučajevima imate pravo prigovora Obradi osobnih podataka, primjerice u slučaju izravnog marketinga.
Pravo na odbijanje automatizirane obrade – što znači da imate pravo prigovora automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje; i da ne podliježe odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi. To pravo možete vježbati svaki put kada dođe do ishoda profiliranja koji stvara pravne učinke koji se tiču ​​ili koji značajno utječu na vas.
Pravo na prijenos podataka – imate pravo na pribavljanje vaših osobnih podataka u obliku koji se može čitati strojem ili ako je to izvedivo, kao izravni prijenos s jednog procesora na drugi.
Pravo podnošenja žalbe – ako odbijamo vaš zahtjev prema pravima pristupa, mi ćemo vam dati razlog zašto. Ako niste zadovoljni načinom na koji je vaš zahtjev riješen, kontaktirajte nas.
Pravo na pomoć nadzornog tijela – što znači da imate pravo na pomoć nadzornog tijela i pravo na druge pravne lijekove kao što su traženje štete.
Pravo na povlačenje suglasnosti – imate pravo povući bilo kakav pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

Podaci koje prikupimo

 – informacije koje ste nam poslali
To može biti vaša adresa e-pošte, ime, adresa za naplatu, kućna adresa i sl. – uglavnom informacije potrebne za isporuku proizvoda ili usluge ili za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva s nama. Spremamo podatke koje nam pošaljete kako biste mogli komentirati ili obavljati druge aktivnosti na web stranici. Ove informacije uključuju, na primjer, svoje ime i adresu e-pošte.

 – informacije koje se automatski prikupljaju o vama
To uključuje informacije koje automatski pohranjuju kolačići i drugi alati za sesije. Na primjer, informacije o košarici, vašoj IP adresi, povijesti kupovine (ako postoji) itd. Ti se podaci koriste za poboljšanje vašeg korisničkog doživljaja. Kada koristite naše usluge ili pogledate sadržaj naše web stranice, vaše aktivnosti mogu biti prijavljene.

– informacije naših partnera
Prikupljamo informacije od naših pouzdanih partnera s potvrdom da imaju pravnu osnovu za dijeljenje tih podataka s nama. Ovo su informacije koje ste im dali izravno ili su se okupili oko vas na drugoj zakonskoj osnovi. Pogledajte popis naših partnera ovdje

Affilinet

Cookiebot

Wordfence

Javno dostupne informacije
Možemo prikupiti informacije o vama koje su javno dostupne.

Kako upotrebljavamo vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke koristimo kako bismo:

pružite našu uslugu. To uključuje, primjerice, registraciju vašeg računa; pružiti Vam druge proizvode i usluge koje ste zatražili; pružanje promotivnih artikala na vaš zahtjev i komuniciranje s vama u vezi s tim proizvodima i uslugama; komuniciranje i interakcija s vama; i obavijestiti vas o promjenama bilo koje usluge.
poboljšati vaše iskustvo korisnika;
ispunjavati obvezu prema zakonu ili ugovoru;

Vaše osobne podatke koristimo na temelju legitimnih osnova i / ili uz vašu suglasnost.

Na temelju sklapanja ugovora ili ispunjavanja ugovornih obveza obrađujemo Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

identificirati vas;
pružiti vam uslugu ili vam poslati / ponuditi proizvod;
komunicirati ili za prodaju ili fakturiranje;

Na temelju legitimnog interesa obrađujemo Vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

poslati Vam prilagođene ponude * (od nas i / ili naših pažljivo odabranih partnera);
upravljati i analizirati našu bazu klijenata (ponašanje kupaca i povijest) kako bismo poboljšali kvalitetu, raznolikost i dostupnost proizvoda / usluga koje smo ponudili / pružili;
provesti upitnike o zadovoljstvu klijenata;

Dokle god nam niste obavijestili drugačije, smatramo da vam ponudimo proizvode / usluge koji su slični ili jednaki vašem ponašanju kupovine povijesti / pregledavanja da bi bili naš legitimni interes.

S vašim pristankom obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

poslati vam biltene i ponude za kampanju (od nas i / ili naših pomno odabranih partnera);

Obavljamo vaše osobne podatke kako bismo ispunili obvezu koja se podiže iz zakona i / ili upotrijebiti Vaše osobne podatke za opcije koje pruža zakon. Zadržavamo pravo anonimizacije prikupljenih osobnih podataka i korištenja takvih podataka. Upotrijebit ćemo podatke izvan opsega ove politike samo ako su anonimni. Spremamo vaše podatke o naplati i druge informacije prikupljene o vama dokle god je to potrebno za računovodstvene svrhe ili druge obveze koje proizlaze iz zakona.

Možemo obrađivati ​​vaše osobne podatke u dodatne svrhe koje ovdje nisu navedene, ali su kompatibilne s izvornom svrhom za koju su prikupljeni podaci. Da bismo to učinili, osigurat ćemo sljedeće:

veza između ciljeva, konteksta i prirode osobnih podataka prikladna je za daljnju obradu;
daljnja obrada ne bi naškodila vašim interesima i
postojala bi odgovarajuća zaštitna mjera za obradu.

Obavijestit ćemo vas o svim daljnjim postupcima i svrsi.
Tko još može pristupiti vašim osobnim podacima

Vaše osobne podatke ne dijelimo s neznanima. Osobni podaci o Vama u nekim su slučajevima pruženi našim pouzdanim partnerima kako bi vam omogućili pružanje usluga ili poboljšali svoje iskustvo korisnika. Podijelimo vaše podatke s:

Naši partneri za obradu:

Cookiebot

Naši poslovni partneri:

Affilinet

 

Radimo samo s partnerima za obradu koji su u stanju osigurati odgovarajuću razinu zaštite vaših osobnih podataka. Mi otkrivamo vaše osobne podatke trećim osobama ili javnim službenicima kada smo zakonski obvezni to učiniti. Možemo otkriti vaše osobne podatke trećim stranama ako ste na to pristali ili ako za to postoji druga pravna osnova.

Kako ćemo osigurati vaše podatke

Učinit ćemo sve kako bi Vaši osobni podaci bili sigurni. Koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka. Koristimo anonimnost i pseudonimizaciju gdje je to prikladno. Pratimo naše sustave za moguće ranjivosti i napade.
Iako se trudimo, ne možemo jamčiti sigurnost informacija. Međutim, obećavamo obavijestiti odgovarajuće vlasti o kršenjima podataka. Također ćemo vas obavijestiti postoji li prijetnja vašim pravima ili interesima. Učinit ćemo sve što možemo razumno kako bismo spriječili kršenje sigurnosti i pomoći tijelima vlasti da dođe do kršenja.

Ako imate račun s nama, imajte na umu da svoje korisničko ime i zaporku morate čuvati.
Djeca

Ne namjeravamo prikupljati ili svjesno prikupljati podatke od djece. Ne ciljamo djecu na naše usluge.
Kolačići i druge tehnologije koje koristimo

Koristimo kolačiće i / ili slične tehnologije za analizu ponašanja korisnika, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika i prikupljanja podataka o korisnicima. To je učinjeno kako bismo personalizirali i poboljšali vaše iskustvo s nama.

Kolačić je sitna tekstualna datoteka pohranjena na vašem računalu. Kolačići pohranjuju informacije koje se upotrebljavaju kako bi web-lokacije funkcionirale. Samo mi možemo pristupiti kolačićima koje je stvorila naša web stranica. Kolačiće možete kontrolirati na razini preglednika. Odabir onemogućivanja kolačića može ometati upotrebu određenih funkcija.

Kolačići koristimo u sljedeće svrhe:

Potrebni kolačići – ti su kolačići potrebni za korištenje nekih važnih značajki na našoj web stranici, kao što je prijavljivanje. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve osobne podatke.
Kolačići za funkcionalnost – ti kolačići omogućuju funkcionalnost koja čini našu uslugu jednostavnijom i omogućava pružanje više personaliziranih mogućnosti. Na primjer, možda će se sjetiti vašeg imena i e-pošte u obrascima za komentare tako da sljedeći put prilikom komentiranja ne morate ponovno unijeti ove podatke.
Kolačići Google Analytics – ti se kolačići upotrebljavaju za praćenje upotrebe i izvedbe naših web stranica i usluga
Oglašavanje kolačića – ti se kolačići upotrebljavaju za prikazivanje oglasa koji su relevantni za vas i vaše interese. Osim toga, koriste se za ograničavanje broja prikaza oglasa. Obično se stavljaju na web stranicu oglašavanjem mreža s dozvolom operatera web mjesta. Ovi kolačići se sjećaju da ste posjetili web stranicu i da se te informacije dijele s drugim organizacijama, kao što su oglašavači. Često ciljanje ili oglašavanje kolačića bit će povezani s funkcijom web mjesta koje pruža druga organizacija.

Kolačiće pohranjene na vašem računalu možete ukloniti putem postavki preglednika. Alternativno, možete kontrolirati neke kolačiće treće strane korištenjem platforme za poboljšanje privatnosti kao što je optout.aboutads.info ili youronlinechoices.com. Dodatne informacije o kolačićima potražite na stranici allaboutcookies.org.

Koristimo Google Analytics za mjerenje prometa na našoj web stranici. Google ima vlastitu Politiku privatnosti koju možete pregledati ovdje. Ako želite isključiti praćenje usluge Google Analytics, posjetite stranicu za isključivanje usluge Google Analytics.

Naš partner Affili.net koristi kolačiće za praćenje. Ako želite isključiti praćenje našeg partnera posjetite ovu stranicu

http://modules.affili.net/consent/publisher/831667

Zadržavamo pravo izmjene ovih Pravila o privatnosti.
Posljednja izmjena je napravljena 21.05.2018