Odricanje

Informacije sadržane na ovoj web stranici su samo za opće informacije. Informacije pružaju Krediti u Njemačkoj i dok nastojimo ažurirati i ispraviti informacije, ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili podrazumijevane, o cjelovitosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti s obzirom na web stranice ili informacije, proizvode, usluge ili srodne grafike sadržane na web mjestu u bilo koju svrhu. Svako oslanjanje na takve informacije stoga je strogo na vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu koja proizlazi iz gubitka podataka ili dobiti koja proizlazi iz ili u vezi s korištenjem ove web stranice ,

Putem ove web stranice možete se povezati s drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom Kredita u Njemačkoj. Nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnosti tih web lokacija. Uključivanje bilo kojih veza ne mora nužno podrazumijevati preporuku ili podržati stavove izražene unutar njih.

Svaki se napor radi kako bi se web-mjesto održalo glatko. Međutim, Lons u Njemačkoj ne preuzima nikakvu odgovornost i nije odgovoran za web stranicu koja je privremeno nedostupna zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.